reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Rabbit, ale super z ta poducha :) a tak myslslam o tych wozkach i mysle,ze chyba blizniaczy ciezko bedzie dostac ze sztywnymi normalnymi gondolami, bo one to by bylo kosztem wielkosci wozka i ciezaru...i chyba dlatego te gondolki miekkie robia...
ja mialam jeden wozek wlasnie z miekka gondolka, taki za grosze kupiony w Polsce, bo nasz byl w NOrwegii i nie bylo miejsca w aucie zeby go wozic w ta i z powrotem....i powiem Cii,ze ta gondolka nie przeszkadzala...problemem byl taki,ze wozek byl gow...ny i po sniwgu nie chcial jezdzic :-D

u nas pogoda tez jakas dupowata, szaro, pochmurno i pada....i tak m byc caly tydzien..i zimno do tego, 9 stopni, jutro ma byc 6 :/

reklama
Hejka.
2 dni mnie nie było i przeczytałam wszystko ufff.
Byłam wczoraj u kosmetyczki i mam teraz ładnie paznokcie :) świetna sprawa na poprawę humoru.
Cześć dziewczyny,

Ja dziś znów padam, wróciłam z pierwszych poważnych zakupków do mieszkanka. No i meble znaleźliśmy co się obojgu podobają. Mój m chce ciemne a ja jasne. Kompromis znaleziony, To są systemowe, można je dowolnie łączyć. wkleje zdjątko :)

Kręgosłup lędźwiowy mnie boli, pewnie z podróży autem więc idę lulu.
Dobrej nocki ciężaróweczki :)

Bardzo mi sie podobają te meble co to za marka? Chyba te ciemne jakoś bardziej mi w oko wpadły.

Jagmar super nawet mi do glowy nie wpalo szukac czegos takiego.Wiesz ile kosztuje? :)
sylwia nie mam pojęcia jaka jest cena takiego domowego usg, nie wiem czy to nie jest tylko taki prototyp gdzieś w stanach testowany. Szczerze mówiąc nie orientowałam się w cenie bo nie planowałam zakupu ale obawiam się, że może być bardzo wysoka.

Idę robić obiada, mam dzisiaj pstrąga pieczonego z masełkiem czosnkiem i cytryną mnimi. Po o biedzie mam za to gości i jeszcze się, za podwieczorek nie zabrałam. Nie planowałam tego i w sumie to mi się nie chce myślałam, że będę się mogła dzisiaj pobyczyć.

MArti hihi dobre...mój m też by mógł coś ugotować...robi to bardzo dobrze...ale w niedziele jeździmy do teściów na obiad...więc lipa....

Asionek a mnie mama i siosta zrobiły niespodziankę i kupiły poduszkę dla ciężarnych tą: Motherhood KOJEC PODUSZKA dla kobiet w ciąży+GRATI (1613381306) - Aukcje internetowe Allegro i już nie mogę się doczekać jak przyjdzie....bo normalnie w nocy spać nie mogę....

super prezent daj znac jak sie sparwuje :)

Gugula matko jak zimno :((

ja mam humor do du... :( pozarlam sie z moim ...

Rabbit jeszcze cos znajdziesz. moze doradz sie innych babeczek ktore maja blizniaki...

elifit super te meble :-)

ale pogoda do d...znowu, chyba sie poloze

pogoda okropna...wrrrrr.... nic się nie chce a muszę się uczyć....bllleeee..... jak szalona szukam jakiegoś wózka....i przeglądam stronki na necie....wszystko tylko nie nauka....

w czwartek mam badanie usg połówkowe i już nie mogę się doczekać...mam nadzieję że w końcu poznam płeć naszego drugiego bąbla....ciekawe....

widze dzisiaj zamulony dzien i pogoda do bani ?? pociesze was , ze i do Polski idzie ciepelko i sloneczko :)

Rabbit w koncu cos znajdziesz :) a nauki nie zazdroszcze , ale zaliczysz to i bedzie spokoj :)

Bardzo mi sie podobają te meble co to za marka? Chyba te ciemne jakoś bardziej mi w oko wpadły.

można je dowolnie łączyć, są marki Gerlico Furniture, mają ekspozycje tylko w Abra meble, można sprawdzić czy gdzieś blisko jest sklep. My byliśmy w Kielcach i były :) Baliśmy się kupować z neta bez oglądania, no i poprzymierzaliśmy się do nich i zawiasy są dobre i wykonanie również. I kupujemy z neta bo my oszczędzimy gdzieś z 800zł!!! niż w sklepie. Tak sobie liczą! Aha i nazwa Tolado. Możesz też wpisać na allegro, też sprzedają :)

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
pada deszcz, najchetniej zakopalabym sie pod koldre z powrotem.. dziewczyny powiedzcie mi, czy macie bole brzucha? bo mnie zakluje to z prawej to z lewej strony, mam wrazenie ze macica boli i uciska na wszystko dookola, wystraczy ze czuje ze musze na siku i przetrzymanie troche to taki bol ,ze szok - tak samo z "grubszymi" sprawami, tez tak macie?

Do góry