reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Hej dziewczyny
Ja mam termin na 19 października:) i juz sie doczekac nie moge kiedy dzidzia bedzie z nami na tym swiecie:):) a za 3 tyg powinnam znac płec bo jak narazie Doktorka nie wie do konca bo dzidzia wariuje w brzuszku he he

Pozdrawiam

Dzień dobry,

Wstawać śpiochy :-D u mnie piękny dzień słońce świeci i zero chmurek, Milena wysłana w góry z babcią :-) możemy łazić po sklepach i szukać kafelek do kuchni :tak: i reszty :-)

My też już na nogach :-)
Obiad już się gotuje a my czekamy na babcię bo Domiś ma obiecane kupno hulajnogi :-D od 6 rano pyta gdzie babcia hihihihihihi

Miłka my przerabiamy w tej chwili po pół roku przerwy glistę od nowa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej Dziewuszki i ja już na nogach znów miałam niezłą nockę suką drugiego sąsiada ma cieczkę :confused2: chyba wezmę i tego mojego psa wykastruję ale nie wiem czy to pomoże ale to i kupa kasy kastracja labradora 400 zł :szok:

A poza tym słoneczko u mnie świeci zapowiada się fajny dzień od razu lepiej na sercu :tak:

reklama
Dzień dobry,

Wstawać śpiochy :-D u mnie piękny dzień słońce świeci i zero chmurek, Milena wysłana w góry z babcią :-) możemy łazić po sklepach i szukać kafelek do kuchni :tak: i reszty :-)

wstalam :))
no to milej rundki po sklapach i owocnej oczywiscie :))

My też już na nogach :-)
Obiad już się gotuje a my czekamy na babcię bo Domiś ma obiecane kupno hulajnogi :-D od 6 rano pyta gdzie babcia hihihihihihi

Miłka my przerabiamy w tej chwili po pół roku przerwy glistę od nowa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hehe malutki pewnie strasznie przezywa :))
wspolczuje tej glisty :/ oby w koncu przeszla !!!

Hej Dziewuszki i ja już na nogach znów miałam niezłą nockę suką drugiego sąsiada ma cieczkę :confused2: chyba wezmę i tego mojego psa wykastruję ale nie wiem czy to pomoże ale to i kupa kasy kastracja labradora 400 zł :szok:

A poza tym słoneczko u mnie świeci zapowiada się fajny dzień od razu lepiej na sercu :tak:

ooo widze nie ja sama sie nie wyspalam :/ u mnie wsciekle koty walczyly pod blokiem , huk i wrzask taki , ze pol miasta chyba slyszalo .. jeden chyba nie przezyl tego stracia :(
a od rana do teraz wsciekle ptaszyska lataja pod oknami i piszcza jak opetane , nawet nie znam ich nazwy w Pl nie widzialam i nie slyszalalm czegos takiego :/
tak wiec caly zwierzyniec hehe

Do góry