reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Hej dziewczyny
Ja mam termin na 19 października:) i juz sie doczekac nie moge kiedy dzidzia bedzie z nami na tym swiecie:):) a za 3 tyg powinnam znac płec bo jak narazie Doktorka nie wie do konca bo dzidzia wariuje w brzuszku he he

Pozdrawiam

Dzień dobry,

Wstawać śpiochy :-D u mnie piękny dzień słońce świeci i zero chmurek, Milena wysłana w góry z babcią :-) możemy łazić po sklepach i szukać kafelek do kuchni :tak: i reszty :-)

My też już na nogach :-)
Obiad już się gotuje a my czekamy na babcię bo Domiś ma obiecane kupno hulajnogi :-D od 6 rano pyta gdzie babcia hihihihihihi

Miłka my przerabiamy w tej chwili po pół roku przerwy glistę od nowa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej Dziewuszki i ja już na nogach znów miałam niezłą nockę suką drugiego sąsiada ma cieczkę :confused2: chyba wezmę i tego mojego psa wykastruję ale nie wiem czy to pomoże ale to i kupa kasy kastracja labradora 400 zł :szok:

A poza tym słoneczko u mnie świeci zapowiada się fajny dzień od razu lepiej na sercu :tak:

reklama
Dzień dobry,

Wstawać śpiochy :-D u mnie piękny dzień słońce świeci i zero chmurek, Milena wysłana w góry z babcią :-) możemy łazić po sklepach i szukać kafelek do kuchni :tak: i reszty :-)

wstalam :))
no to milej rundki po sklapach i owocnej oczywiscie :))

My też już na nogach :-)
Obiad już się gotuje a my czekamy na babcię bo Domiś ma obiecane kupno hulajnogi :-D od 6 rano pyta gdzie babcia hihihihihihi

Miłka my przerabiamy w tej chwili po pół roku przerwy glistę od nowa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hehe malutki pewnie strasznie przezywa :))
wspolczuje tej glisty :/ oby w koncu przeszla !!!

Hej Dziewuszki i ja już na nogach znów miałam niezłą nockę suką drugiego sąsiada ma cieczkę :confused2: chyba wezmę i tego mojego psa wykastruję ale nie wiem czy to pomoże ale to i kupa kasy kastracja labradora 400 zł :szok:

A poza tym słoneczko u mnie świeci zapowiada się fajny dzień od razu lepiej na sercu :tak:

ooo widze nie ja sama sie nie wyspalam :/ u mnie wsciekle koty walczyly pod blokiem , huk i wrzask taki , ze pol miasta chyba slyszalo .. jeden chyba nie przezyl tego stracia :(
a od rana do teraz wsciekle ptaszyska lataja pod oknami i piszcza jak opetane , nawet nie znam ich nazwy w Pl nie widzialam i nie slyszalalm czegos takiego :/
tak wiec caly zwierzyniec hehe

Do góry