Asionek31
Fanka BB :)
wow Jagmar to dopiero by bylo jakby sie moglo takie cudo miec w domu juz bym sie nie odkleila od tego hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry,
Wstawać śpiochy u mnie piękny dzień słońce świeci i zero chmurek, Milena wysłana w góry z babcią :-) możemy łazić po sklepach i szukać kafelek do kuchni i reszty :-)
My też już na nogach :-)
Obiad już się gotuje a my czekamy na babcię bo Domiś ma obiecane kupno hulajnogi od 6 rano pyta gdzie babcia hihihihihihi
Miłka my przerabiamy w tej chwili po pół roku przerwy glistę od nowa
Hej Dziewuszki i ja już na nogach znów miałam niezłą nockę suką drugiego sąsiada ma cieczkę chyba wezmę i tego mojego psa wykastruję ale nie wiem czy to pomoże ale to i kupa kasy kastracja labradora 400 zł
A poza tym słoneczko u mnie świeci zapowiada się fajny dzień od razu lepiej na sercu