reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Rudson oj tez bym sie napila hehe
co do spania to racja nie da sie cala noc w jednej pozycji przespac ,no i przeciez sie nie kontrolujemy za bardzo ...

Mamusia wow to szybko urodzilas :)) super tez tak chce !!

reklama
Ja tez sie cieszę ze tak szybko, bo ja mam baaaaaaaardzo niski próg na bólu i pod koniec sądziłam ze juz zejde z tego świata ale dałam rade, co prawdas w trakcie porodu dostałam drgawek po porodzie krwotoku ale i tak jestem zadowolona ze tak szybko, aha i podkreśle ze zaczynałam z 3cm rozwarciem wiec jak to lekarz powtarzał 30% porodu juz za mną jak przyszłam do szpitala !! hehe,
aha urodziłabym na 100000% szybciej gdybym przez pierwszą godzinę nie leżała a skakała na piłce , bo odkąd zeszłam z łóżka i zaczęłam skakać na piłce to rozwarcie sie zrobiło błyskawicznie na 10 palcy !!!!!! Ale i tak najgorzej wspominam masaż szyjki co jakiś czas, juz pod koniec błagałam aby mnie nie dotykała haha

Wlasnie podsluchiwalam maluszka na dopplerku.Kreci i kopie bobas na calego.Dobrze ze domowego usg jeszcze nie ma bo maluszek nie mial by juz zupelnie prywatnosci ;) hihi.

Mamuska 3,45 porod to ekspres niemalze tak to chyba mozna rodzic.Ale ja i tak bede darzyc nadal do cesarki.moja mama rodzila mnie ponad 75godz chyba bym sie wykonczyla.

Sylwia taki detektor to super sprawa, sama sie zastanawiam czy nie kupie takiego nawet używanego bo taniej:) za nowy trzeba dać ok 150zł wiec sporo ale pomyślę nad tym:) Bo super tak np wieczorkiem usiąść i posłuchać :) ahh;) zazdroszczę :)

dzisiaj wlasnie takim detektorem podsluchalam bicia serca mojego szkraba u poloznej
moj puls byl oczywiscie glosniejszy bo serce mi walilo jak oszalale ale na koniec udalo sie chwycic puls malucha
szybciutkie 150/min:-D
poza tym macice mam juz tylko dwa palce pod pepkiem, podobno ok, myslalam ze nizej jest
i prawdopodobnie to co biore za ruchy dziecka sa nimi naprawde bo wyczula wieksza aktywnosc po stronie, ktora jej wskazalam
magnez mam brac tylko jak brzuch ciagnie a witaminki moge sobie darowac jezeli czuje ze sie dobrze odzywiam

Rudson dzieki za rade, nigdy bym na to nie wpadla

Mamuska jasne ze mozna uzywke kupic.Naprawde fajnie tak podsluchiwac.Te kopniaki sa super tym bardziej jak tak wyraznie ich jeszcze nie czuc na brzuszku.
Najbardziej mnie smieszy jak maly ukrywa sie przed tatuskiem,rzadko ma przyjemnosc posluchania.

Wlasnie podsluchiwalam maluszka na dopplerku.Kreci i kopie bobas na calego.Dobrze ze domowego usg jeszcze nie ma bo maluszek nie mial by juz zupelnie prywatnosci ;) hihi.

Mamuska 3,45 porod to ekspres niemalze tak to chyba mozna rodzic.Ale ja i tak bede darzyc nadal do cesarki.moja mama rodzila mnie ponad 75godz chyba bym sie wykonczyla.

fajnie tak posluchac serduszka :)
a twoja mama to niezle sie nameczyla :(

dzisiaj wlasnie takim detektorem podsluchalam bicia serca mojego szkraba u poloznej
moj puls byl oczywiscie glosniejszy bo serce mi walilo jak oszalale ale na koniec udalo sie chwycic puls malucha
szybciutkie 150/min:-D
poza tym macice mam juz tylko dwa palce pod pepkiem, podobno ok, myslalam ze nizej jest
i prawdopodobnie to co biore za ruchy dziecka sa nimi naprawde bo wyczula wieksza aktywnosc po stronie, ktora jej wskazalam
magnez mam brac tylko jak brzuch ciagnie a witaminki moge sobie darowac jezeli czuje ze sie dobrze odzywiam

Rudson dzieki za rade, nigdy bym na to nie wpadla

czyli wizyta udana ? :))) super ciesze sie bardzo :)

Dobry wieczer ;-)

cały dzień nie mogłam napisać posta bo mnie z forum antywirus wywalał :dry:

Rudson - cieszę się bardzo, że badanie wyszło pomyślne, też bardzo często o Tobie myślę :tak: powodzenie w wyzdrowieniu, szkoda, że lekarz nie zalecił Ci Sinupret bo po tym szybciej zatoki Ci się oczyszczą

Klementinka - racja z tym co napisała Rudson, wysoka temperatura rzeczywiście pojawia się przy gliście ludzkiej sprawdź sobie może dziecko ma też inne objawmy GLISTA LUDZKA, GLISTNICA, OBJAWY ZARAŻENIA GLISTĄ, ODROBACZANIE, NATURALNA KURACJA LECZNICZA ZIOŁAMI
my też te dziadostwo z młodą zaliczyliśmy :-(

mamuśka - ja na mdłości kupiłam sobie surowy korzeń imbiru i takie cieniutkie plasterki parzyłam razem z herbatą i bardzo mi to pomagało ( zawsze można sobie dosłodzić aby było bardziej pitne )

reklama
Jagmar dzięki, może coś w tym jest bo małego rodziłam 3;45 h, ;) liczę od pierwszego skurczu , bo mialam wywoływany :)
Rudson zdrówka życzę słoneczko :*
No to ja skurcze zaczęłam mieć o 19 i urodziłam o 13 ale źle nie było.

sylwia mówisz i masz USG do użytku domowego - nowość! - Dziecko - Papilot.pl

Do góry