reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Co do gina w Londynie to bylam i juz nie pojde chyba dluuugo kasy duzo wizyta 7 min z usg i slowa pani doktor ze ciaze ma sie miec w macicy a nie glowie.Wogole byla wredna i niemila kase wziela i zadowolona.Mam wrazenie ze dobrzy lekarze to jednak z Pl nie wyjezdzaja.
A ja w pierwszej ciazy to zwykla taka podluzna podusze mialam i sobie pod brzys podkladalam to naprawde pomaga tym bardziej jak jest duzy.Na razie jeszcze koldra mi wystarcza ale musze powoli poszukac tamtej podusi.
Dziewczyny jeszcze raz wroce do pytania z poprzedniego tyg: jakie dawki magnezu bierzecie w sensie il mg na dobe?????
moze z polecenia jakies gin dobry ?? napewno na necie cos bys wyszperala jakies opinie iitd.
ja magnezu nie biore ...
noo to jest to połówkowe usg...normalnie dla bliźniaków kosztuje 380...ale jakbym chciała płytkę to 40 zł i jakbym chciała 3D to 50 plus....czyli tak wychodzi....nie wiem czy jest sens 3D... co wy o tym myślicie?? w 20t będzie fajnie widać....czy to olać i tylko zwykłe zrobić??
no cena jest niezla :/ moj gin mi zawsze wlacza na chwile 3d super widok no i najlepsze , ze na szczescie ja za to nie place
mysle , ze bedzie fajna pamiatka i widok juz fajny
ja wklejalam z 9tc fote 3D zobacz sobie juz widac bylo normalnie malego , uszka no wszystko
tak wiec po 20tc to juz musi byc super widok napewno
asionek nie mogę - daszek na ptaszek hahahaha ale ktoś wymyślil wynalazek
ludzie to maja wynalazki hehe
te poduszeczki to są super, sama taką kupię na 100% bo potem przy da sie przy karmieniu co prawda drogie są ale nie mialam takiej z małym wiec wiem ze na pewno sie przyda !!!!!!!
Co do usg 3D to nie ma nic wspanialszego jak taki widok dzieciaczka rabbit matko usg za prawie 500zł ????????????? dlaczego tak drogo ??????????? masakra !!!!!!!!!!!! ja za usg 3D dałam 40zł a pamiątka nieziemska potem z męzem miałam ustawioną buźkę małego na tapecie w telefonie hehe
a twoje bliźniaki to na pewno bedą słodko wyglądać i nawet fajnie zrobić wcześniej niz ja np po 30 tygodniu
Zobacz załącznik 353761a to mały po 30tyg ciąży mały pulpecik
jej jaki slodziak !!!
moze ci przejda jakos po 9 tc ?? zycze ci tego , bo wiem jak to meczy niestety ...
a witamina B6 wlasnie podobno jest dobra
Asionek ten daszek na ptaszek pokazywali w ddtvn kiedys :-) niezle pomysly ludzie maja
Zobacz tu http://www.happymum.pl/
Dziewczyny w jakich sklepach w Pl mozna kupic fajna sukienke ciazowa na wesele???????
dzieki gosiane
Zobacz tu http://www.happymum.pl/
sivi
mi B6 nic nie pomogła
Witam przyszłe mamusie, jestem listopadówką 2009 i lutówką 2011,po ostatniej ciąży zostały mi ubrania ciążowe, serdecznie zapraszam na moją aukcję, sper zestaw ubrań ciążowych r. 44 (10 szt) +gratis (1613610078) - Aukcje internetowe Allegro
i życzę dużo zdrówka mamom i maluszkom, pozdrawiam
i życzę dużo zdrówka mamom i maluszkom, pozdrawiam
M
mamuśka23
Gość
sivi może mnie pomoże choć troszeczkę
Rudson - mój mąż ma niedomykalność zastawki i żyję sie z tym normalnie, (jedynie od czasu do czasu ma takie napady ze serce bardzo szybko bije - wygląda jakby mialo zraz wyskoczyć a po jakimś czasie w cale sie go nie wyczuwa) ma wiec nie ma co sie martwić bedzie dobrze :*
Rudson - mój mąż ma niedomykalność zastawki i żyję sie z tym normalnie, (jedynie od czasu do czasu ma takie napady ze serce bardzo szybko bije - wygląda jakby mialo zraz wyskoczyć a po jakimś czasie w cale sie go nie wyczuwa) ma wiec nie ma co sie martwić bedzie dobrze :*
M
mamuśka23
Gość
Ati migdały tez nie działają, naprawdę juz wszystko wypróbowałam widocznie taki mój urok, ale tą witaminę kupię jeszczę a na imbir patrzec juz nie mogę bo pare razy wypiłam herbatę z mielonym imbirem i od tamtej pory jak pomyśle to mnie cofa !!!!!!
sivi
mamuśka no ja wiem że wszystkiego się człowiek chwyta wtedy :-) oby tobie pomogła. Mi pomógł taki pitny napój nawadniający który tu znalazłam - takie placebo można powiedzieć :-) nie powinien działać a zadziałał
reklama
Asionek31
cos mi komp nawala :/ probuje wyslac posta i sie zacina wszystko ...