reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Co do gina w Londynie to bylam i juz nie pojde chyba dluuugo kasy duzo wizyta 7 min z usg i slowa pani doktor ze ciaze ma sie miec w macicy a nie glowie.Wogole byla wredna i niemila kase wziela i zadowolona.Mam wrazenie ze dobrzy lekarze to jednak z Pl nie wyjezdzaja.

A ja w pierwszej ciazy to zwykla taka podluzna podusze mialam i sobie pod brzys podkladalam to naprawde pomaga tym bardziej jak jest duzy.Na razie jeszcze koldra mi wystarcza ale musze powoli poszukac tamtej podusi.

Dziewczyny jeszcze raz wroce do pytania z poprzedniego tyg: jakie dawki magnezu bierzecie w sensie il mg na dobe?????

reklama
noo to jest to połówkowe usg...normalnie dla bliźniaków kosztuje 380...ale jakbym chciała płytkę to 40 zł i jakbym chciała 3D to 50 plus....czyli tak wychodzi....nie wiem czy jest sens 3D... co wy o tym myślicie?? w 20t będzie fajnie widać....czy to olać i tylko zwykłe zrobić??

Klementinka moja corcia w ubiegly weekend miala taka temp do 40stopni i nie spadala po paracetamolu plus ibuprofenie.Bylam w nocy na pogotowiu 2 razy u lekarza i jeszcze rozmowy tel z pogotowiem w ciagu 3 dni.Lekarze zgodnie twierdzili ze to wirus.Ja szalalam z nerwow ale na 4 dobe temp sama spadla od tak sobie.
Wracajcie szybko do zdrowia

Rabbit mi ostatnio lekarka przy zwyklym usg wlacztyla na chwilke 3d zebym mogla popatrzec a to byl dopiero 15 tydz.Faktycznie super uczucie widziec takiego dzieciaczka.Ale tyle kasy to masakra.

Co do gina w Londynie to bylam i juz nie pojde chyba dluuugo kasy duzo wizyta 7 min z usg i slowa pani doktor ze ciaze ma sie miec w macicy a nie glowie.Wogole byla wredna i niemila kase wziela i zadowolona.Mam wrazenie ze dobrzy lekarze to jednak z Pl nie wyjezdzaja.

A ja w pierwszej ciazy to zwykla taka podluzna podusze mialam i sobie pod brzys podkladalam to naprawde pomaga tym bardziej jak jest duzy.Na razie jeszcze koldra mi wystarcza ale musze powoli poszukac tamtej podusi.

Dziewczyny jeszcze raz wroce do pytania z poprzedniego tyg: jakie dawki magnezu bierzecie w sensie il mg na dobe?????
ja wogole nie biore

rabbit- szukam własnie takich poduszek zaraz podrzuce kilka linków z allegro mnie normalnie biodra masakrycznie bolą i plecy z tyłu jak spie masakraaaaaaa

dobra mamy takie modele który lepszy ceny też różne

Motherhood KOJEC PODUSZKA dla kobiet w ciąży+GRATI (1588678871) - Aukcje internetowe Allegro

PODUSZKA DO KARMIENIA ROGAL I KOBIET W CIĄŻY 3w1 (1596740653) - Aukcje internetowe Allegro

no dobra powiedzmy ze te 2, co o tym myslicie ?

Hej
JA mam tą droższą poduszkę i ona jest o tyle fajna, że tak otula i nie trzeba przy niej już zwykłej poduchy używać. Jest rewelacyjna do wypoczywania jak trzeba leżeć w ciągu dnia ale na noc to trochę męczy i z reguły budzę się na plecach a poduszka zajmuje połowę połowy mojego męża :-D. Któraś jeszcze taka miała to może wam powie jak się z nią śpi.

ja też zasypiam na boku a budzę się na plecach ;/

ból podbruzsza mi cały czas towarzyszy, najlepiej zrób badanie moczu i morfo.. u mnie niby czysto a cały czas czuje nacisk na dół brzucha. Powiem to zresztą na następnej wizycie.

a poduchę to zamówię jako prezent na imieniny (dzień mamy) :) m zapłaci :D

te poduszeczki to są super, sama taką kupię na 100% bo potem przy da sie przy karmieniu :) co prawda drogie są ale nie mialam takiej z małym wiec wiem ze na pewno sie przyda !!!!!!!
Co do usg 3D to nie ma nic wspanialszego jak taki widok dzieciaczka :) rabbit matko usg za prawie 500zł ?????????????:szok: dlaczego tak drogo ??????????? masakra !!!!!!!!!!!! ja za usg 3D dałam 40zł a pamiątka nieziemska :) potem z męzem miałam ustawioną buźkę małego na tapecie w telefonie hehe ;)
a twoje bliźniaki to na pewno bedą słodko wyglądać i nawet fajnie zrobić wcześniej niz ja np po 30 tygodniu ;)
usg.jpga to mały po 30tyg ciąży :) mały pulpecik :)

mamuśka normalne usg połówkowe z badaniami przepływów i serduszka i wszystkich organów tak dokładnie...kosztuje 280zł...a że mam bliżniaki płacę 380....noo i tak jak pisałam jak chce 3D to muszę dopłacić 50 zł....i za płytkę też coś tam tzeba dopłacić.... masakra...:) aa twój dzieciak śliczny....

reklama
Do góry