sivi
Fanka BB :)
Asionek chyba coś w tym jest bo bobo najbardziej skacze właśnie jak na wznak leże...ale ja sobie nie wyobrażam spać tylko na jednym boku...chybabym zwariowała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niop....ale chyba trzeba będzie kupić...wrrrr
Asionek chyba coś w tym jest bo bobo najbardziej skacze właśnie jak na wznak leże...ale ja sobie nie wyobrażam spać tylko na jednym boku...chybabym zwariowała.
noo ja muszę kupić bo się wykończę....ale kurdę 80 zł za głupią poduszkę...trochę mi szkoda...powinna kosztować nie więcej niż 30zł...
Asionek trzeba się pilnować...
hej dziewczynki
od kilku dni jestem na innej orbicie, moje dziecko goraczkuje po 40° zupelnie bez powodu, tzn pewnie jakis powod ma ale nikt nie wie jaki
wczoraj lekarz nic nie wykryl
mam nadzieje ze to albo trzydniowka albo zabki
cos tam przebija sie bialego na dziasle ale nie daje zobaczyc i ciezko stierdzic czy to juz zab
jeszcze na dodatek wczoraj dostalismy nowe rozliczenie czynszu i tak dopierdzielili ze musimy szukac mieszkania, podniesli o jakies 40%
swietna perspektywa przeprowadzka w 7 m-cu ciazy
co do poduszek to radze dac troche wiecej bo te drozsze sa zrobione z lepszych kuleczek i sie tak szybko nie odksztalcaja
właśnie zrobię tak jak ty....poczekam do końca miesiąca...tym bardziej że za tydzień mam usg za 480zł wrrrrrrrrrrr