reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Asionek chyba coś w tym jest bo bobo najbardziej skacze właśnie jak na wznak leże...ale ja sobie nie wyobrażam spać tylko na jednym boku...chybabym zwariowała.

reklama
noo ja muszę kupić bo się wykończę....ale kurdę 80 zł za głupią poduszkę...trochę mi szkoda...powinna kosztować nie więcej niż 30zł...

Asionek trzeba się pilnować...

hej dziewczynki
od kilku dni jestem na innej orbicie, moje dziecko goraczkuje po 40° zupelnie bez powodu, tzn pewnie jakis powod ma ale nikt nie wie jaki
wczoraj lekarz nic nie wykryl
mam nadzieje ze to albo trzydniowka albo zabki
cos tam przebija sie bialego na dziasle ale nie daje zobaczyc i ciezko stierdzic czy to juz zab

jeszcze na dodatek wczoraj dostalismy nowe rozliczenie czynszu i tak dopierdzielili ze musimy szukac mieszkania, podniesli o jakies 40%
swietna perspektywa przeprowadzka w 7 m-cu ciazy

co do poduszek to radze dac troche wiecej bo te drozsze sa zrobione z lepszych kuleczek i sie tak szybko nie odksztalcaja

właśnie zrobię tak jak ty....poczekam do końca miesiąca...tym bardziej że za tydzień mam usg za 480zł wrrrrrrrrrrr

Ja juz dawno kupilam poduszke z takimi nasionkami (naturalne )i to mnie ratuje ,mnie bola kolana jak spie na boku:szok:

Ja juz czekam na zamowiona poduche :)

Chcialam koniecznie w C, nie rogala, na razie spie z normalna poduszka miedzy nogami i tez pomaga :) ja akurat zawsze spalam na boku, tyle ze zawsze na prawym, troche czasu to zajelo zeby sie do lewego przyzwyczaic a w nocy co sie budze (srednio co 2 godziny) to zmieniam bok, ja na brzuchu czy plecach to w ogole nie potrafie spac.

Rudson i rabbit ciesze sie ze u was dobrze :)

Ja jeszcze tylko 1 weekend musze siedziec nad ksiazkami bo mam w czwartek rozmowe na uczelni, a potem juz luzy! nie moge sie doczekac zeby miec normalnie wolne weekendy :-) a we wtorek USG :-)
Klementinka my tez prawdopodnie bedziemy sie przeprowadzac (wszystko zalezy od tej rozmowy) i nawet nie wiem kiedy - bo musimy najpierw nasze mieszkanie sprzedac - staram sie o tym nie myslec, ale mam nadzieje ze stanie sie to albo przed koncem sierpnia albo dopiero w okolicach Bozego Narodzenia, bo z nowordokiem przeprowadzki sobie nie wyobrazam...

Ostatnia edycja:
reklama
Asionek chyba coś w tym jest bo bobo najbardziej skacze właśnie jak na wznak leże...ale ja sobie nie wyobrażam spać tylko na jednym boku...chybabym zwariowała.

nie no mozna na dwoch , ale ten zalecany to lewy :)

noo ja muszę kupić bo się wykończę....ale kurdę 80 zł za głupią poduszkę...trochę mi szkoda...powinna kosztować nie więcej niż 30zł...

Asionek trzeba się pilnować...

taa 80 zl. czy nawet te 100zl. jeszcze moglabym przelknac , a u nas ludzie uzywane sprzedaja po 40euro :/ porazka , widzialam tansze i chyba takie kupie , bo nie usmiecha mi sie 50e na poduszke wywalac :/

hej dziewczynki
od kilku dni jestem na innej orbicie, moje dziecko goraczkuje po 40° zupelnie bez powodu, tzn pewnie jakis powod ma ale nikt nie wie jaki
wczoraj lekarz nic nie wykryl
mam nadzieje ze to albo trzydniowka albo zabki
cos tam przebija sie bialego na dziasle ale nie daje zobaczyc i ciezko stierdzic czy to juz zab

jeszcze na dodatek wczoraj dostalismy nowe rozliczenie czynszu i tak dopierdzielili ze musimy szukac mieszkania, podniesli o jakies 40%
swietna perspektywa przeprowadzka w 7 m-cu ciazy

co do poduszek to radze dac troche wiecej bo te drozsze sa zrobione z lepszych kuleczek i sie tak szybko nie odksztalcaja

zdrowka dla maluszka !!
i wspolczuje przeprowadzki :(
niezle podniesli ten czynsz :/ masakra

właśnie zrobię tak jak ty....poczekam do końca miesiąca...tym bardziej że za tydzień mam usg za 480zł wrrrrrrrrrrr

wow cena niezla ... u nas na szczescie nie place nic , chociaz tyle dobrego z tej Francji hehe

Do góry