Marti_1984
Fanka BB :)
Doświadczone już mamuśki powiedzcie czy takie bóle przypominające miesiączkowe to jest ok to oznacza rozciągającą się macice bo ja do tej pory tak myślalam a ostatnio dosyc mocno czuję jakbym miala okres dostać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejka dziewczyny....ja też nie miałam za fajnej nocy....siusiałam 3 razy.... i wogóle spać nie mogę bo najlepiej śpi mi się na brzuchu....a już nie chce tak spać...więc zostaje lewy bok... na którym strasznie się śpi....wrrrrr
karolina jesteś dobra.....muszę też tak zrobić....może m zacznie coś robić....
Asionek wiem ze musze lezec ale jak czasem poczuje sie lepiej to mam wrazenie ze mogla bym gory przenosic.
A poza tym ja jestem po operacji kregoslupa,3/4 mam usztywnione pretami az do kosci ogonowej i takie lezenie z drugiej strony to dla mnie masakra. musze czasem sie poruszac bo za chwilke na nogach bym nie stala.
Moja mloda w nocy poszalala to teraz lobuz spi!!!
Doświadczone już mamuśki powiedzcie czy takie bóle przypominające miesiączkowe to jest ok to oznacza rozciągającą się macice bo ja do tej pory tak myślalam a ostatnio dosyc mocno czuję jakbym miala okres dostać
Wieczorem wyeksmitowalam m.na kanape !A teraz grzecznie myje podlogi i pranie rozwiesil,ciekawe na jak dlugo sie poprawil.Ja mialam zamiar rozmontowywac szafy,ale on nadal sie nie pali.Ja chce cos konkretnego robic
Asionek -dzieki Bogu nie boli bardzo po 15 maks 20 sekundach przechodzi w nocy mnie rozbolało bo miałam pełny pecherz i jak siusiałam pochylilam sie do przodu i poczułam własnie bol miesiączkowy jakbym sobie przygniotła macice i ten ból zaraz przeszedł? kochana ty moja co ty masz za encyklopedie podrzuć tytuł ;-)
Marti jak nie przestanie boleć to zgłoś się lepiej do lekarza.... bo chwilowy ból chyba może być....ale taki długotrwały to lepiej skonsultować z lekarzem.....
Asionek...z tym spaniem to ja będę mieć masakrę....chyba muszę kupić tą poduszkę dla ciężarnych
dobre :-) mojemu wystarczy wygarnięcie co mi na sercu leży i nie odzywanie się i nagle sam dobrze wie co ma robić, bez przypominania :-)
A czemu nie można spać na wznak?
podobno nie można spać na wznak...i na prawym boku bo się uciska jakąś ważną żyłę....co może powodować niedotlenienie dzieciaków....gdzieś to czytałam ale nie wiem czy to prawda...a na brzuchu to wiadomo też nie wolno....więc zostaje lewy bok...wrrr
Marti ja widziałam na allegro takie fajne które potem służą do karmienia
Poduszki do karmienia - Aukcje internetowe Allegro