reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama

Rabbit
jasne prawie biale wygladaja jak deski drewniane pomalowane na bialo ,ale takie poprzecierane
Dobra baby spadam,a oczywiscie na noc chce mi sie pic ,a potem bede sikac co trzy godziny.Dobranoc

moja mama teraz robila remont u siebie i w calym mieszkaniu oprocz lazienki polozyla takie panele :) slicznie to wyglada i bardzo powieksza mieszkanie :) do tego nie widac tak brudu na nich i zaciekow po mysciu jak na ciemych
napewno bedzie ladnie !!

fajnie....

ja muszę pomalować pokój dla dzieciaków.....pokój mam wąski a długi....i dosyć ciemny...dlatego muszę wybrać jasne kolory....myślałam o kolorze takim bananowym a dwie ściany w ciepłym pomidorze...:) mam jasne panele więc mam nadzieję że będzie ładnie

moze zostaw jasne podlogi i sciany , a jakies dodatki w kolorze zrob ?? powiekszysz i poszerzysz optycznie pokoj :)

dobrej nocki :)

hej hej :) ja juz dzis kurs zaliczony, wieczorek leniwy przy telewizorze i kompie z racji takiej,ze dalej niechetnie gadam z moim :p
a co Wy tak spac idziecie wszystkie? u nas jeszcze jasno za oknem :-D

Witam z rana,

Szef w złym humorze ehh trza go unikać.. dobrze że piątek :)
Jak mi się dziś nie chciało wstać oj, już się nie mogę doczekać zwolnienia lekarskiego i macierzyńskiego :)

Wczoraj na spacerze m mówi do mnie że trzeba będzie wszystko posprzątać w mieszkaniu zanim się wprowadzimy. A ja mu mówię że wiem. A on: mama [jego] ci chyba pomoże. A ja: A mąż to co? Nie pomoże? A on: No ale ja chodze na zmiany. A ja: No ale po 1szych i nockach jesteś w domu. ... Cwaniaczek chciał się wymigać, więc mu delikatnie przypomniałam że ja w moim stanie nie mogę się męczyć, nie mówiąc już o wyginaniu [mycie płytek w łązience do sufitu] . I on wtedy powiedział: to ja się zajmę górą a ty dołem. No to tak to możemy sprzątać hehe :-)

Czesc dziewczyny w sloneczny poranek :)

elifit powiedz swojemu ze firme sprzatajaca mozecie zamowic.Zazwyczaj dziala.

A ja pol nocy nie spalam bo nasza panna 4 razy nas budzila.Ostatnio o 5 i ja juz nie spie.
Wczoraj w zwiazku z tym ze sie poczulam lepiej wiec pozwolilam sobie wieczorem na spacerek i troche prac domowych i juz znowu mam ten okropny bol brzusia.Ale i tak najgorszy jest bol w srodku pipki brrr jakby za chwilke wczysto ze mnie mialo wypasc.Kompletnie nie wiem co to.
wiec znowu dzis na kanapie.
Milego dnia dla wszystkich

Hej Dziewuszki,

Ja też pół nocy nie spałam obudziłam się o 2 na siusiu i potem jak sie położyłam czułam jak maluch mnie łaskocze potem brzuch mnie rozbolał jak na okres i to dosyć mocno i spanikowałam potem usnełam i śniło mi się że okres dostałam i już po wszystkim :-( noc ogólnie ciężka masakraaaaaa

U nas już nie słonecznie w nocy padał deszcz a teraz wietrznie jest. Byłam teraz na badaniu krwi i zostawiłam siuśki znów mnie pokuła małpa bo ja mam zero żył i sie trochę namęczyła zanim pobrała :tak:

A u was jak tam dziewczyny?

Wieczorem wyeksmitowalam m.na kanape !A teraz grzecznie myje podlogi i pranie rozwiesil,ciekawe na jak dlugo sie poprawil.Ja mialam zamiar rozmontowywac szafy,ale on nadal sie nie pali.Ja chce cos konkretnego robic:tak:

hej :) jakos pusto dzisiaj ... ja jem i zabieram sie za spraatanie to sobota bedzie wolna :))

Witam z rana,

Szef w złym humorze ehh trza go unikać.. dobrze że piątek :)
Jak mi się dziś nie chciało wstać oj, już się nie mogę doczekać zwolnienia lekarskiego i macierzyńskiego :)

Wczoraj na spacerze m mówi do mnie że trzeba będzie wszystko posprzątać w mieszkaniu zanim się wprowadzimy. A ja mu mówię że wiem. A on: mama [jego] ci chyba pomoże. A ja: A mąż to co? Nie pomoże? A on: No ale ja chodze na zmiany. A ja: No ale po 1szych i nockach jesteś w domu. ... Cwaniaczek chciał się wymigać, więc mu delikatnie przypomniałam że ja w moim stanie nie mogę się męczyć, nie mówiąc już o wyginaniu [mycie płytek w łązience do sufitu] . I on wtedy powiedział: to ja się zajmę górą a ty dołem. No to tak to możemy sprzątać hehe :-)

hehe no maz dobry juz sie zabezpiecza przed sprzataniem :)) bylo jak Sylwia mu powiedziec nie ma sprawy kilka stowek i bierzemy firme :) pewnie by podzialalo :))

Czesc dziewczyny w sloneczny poranek :)

elifit powiedz swojemu ze firme sprzatajaca mozecie zamowic.Zazwyczaj dziala.

A ja pol nocy nie spalam bo nasza panna 4 razy nas budzila.Ostatnio o 5 i ja juz nie spie.
Wczoraj w zwiazku z tym ze sie poczulam lepiej wiec pozwolilam sobie wieczorem na spacerek i troche prac domowych i juz znowu mam ten okropny bol brzusia.Ale i tak najgorszy jest bol w srodku pipki brrr jakby za chwilke wczysto ze mnie mialo wypasc.Kompletnie nie wiem co to.
wiec znowu dzis na kanapie.
Milego dnia dla wszystkich

Sylwia ty lez jak najwiecej !! to , ze przez chwile poczujesz sie dobrze nie znaczy , ze masz leciec i sprzatac czy chodzic ... wiem , ze ci ciezko , ale poki nie wiesz co to jest lepiej chuchac na zimne !!
trzymaj sie bedzie dobrze ! :))

hejka dziewczyny....ja też nie miałam za fajnej nocy....siusiałam 3 razy.... i wogóle spać nie mogę bo najlepiej śpi mi się na brzuchu....a już nie chce tak spać...więc zostaje lewy bok... na którym strasznie się śpi....wrrrrr

karolina jesteś dobra.....muszę też tak zrobić....może m zacznie coś robić....

reklama
Asionek wiem ze musze lezec ale jak czasem poczuje sie lepiej to mam wrazenie ze mogla bym gory przenosic.
A poza tym ja jestem po operacji kregoslupa,3/4 mam usztywnione pretami az do kosci ogonowej i takie lezenie z drugiej strony to dla mnie masakra. musze czasem sie poruszac bo za chwilke na nogach bym nie stala.
Moja mloda w nocy poszalala to teraz lobuz spi!!!

Do góry