reklama
K
karolina1978
Gość
A siedz ,ktos ci broni?a ja nie mogę tak wcześnie chodzić spać...blleee... będę tu pewnie siedzić do 23-24
Moj m. sie krzywi ze caly dzien na kompie.
A zapomnialam wam napisac ze znalazlam panele takie fajne i kolor scian biale dwie ,dwie takjakby w ramkach "lodowy niebieski"b. jasny .Jutro pojade z nim kupic ,troche bylo mi glupio prosic przyjaciolke zeby ona to targala jak on lezy na kanapie .
Rudson
Mamy październikowe 2007
Kobitki jestem po USG
Wszystko dobrze
Jest maleńka niedomykalność zastawki ale powiedziano mi że to na 99% wina mojego przeziębienia i zalecono kontrolę 14.07.
Nawet gdyby ta niedomykalność pozostała to i tak to drobizna w porównaniu z tym czego się bałam
Wszystko dobrze
Jest maleńka niedomykalność zastawki ale powiedziano mi że to na 99% wina mojego przeziębienia i zalecono kontrolę 14.07.
Nawet gdyby ta niedomykalność pozostała to i tak to drobizna w porównaniu z tym czego się bałam
Asionek31
Fanka BB :)
widzialyscie to ?? nie no padlam hehe i jaka nazwa
DASZEK PTASZEK | DASZEK NA PTASZEK | Oferta | Peticado
nie przejmuj sie ja tez nie moge tak wczesniej isc spac i bede tutaj siedziec hehe
Rudson ciesze sie bardzo !!!!!!!!!!!!!
wielam normalnie wiedzialam , ze bedzie dobrze ))))
DASZEK PTASZEK | DASZEK NA PTASZEK | Oferta | Peticado
a ja nie mogę tak wcześnie chodzić spać...blleee... będę tu pewnie siedzić do 23-24
nie przejmuj sie ja tez nie moge tak wczesniej isc spac i bede tutaj siedziec hehe
Kobitki jestem po USG
Wszystko dobrze
Rudson ciesze sie bardzo !!!!!!!!!!!!!
wielam normalnie wiedzialam , ze bedzie dobrze ))))
K
karolina1978
Gość
Rudson super wlasnie o tobie myslalam (Asionek jest swiadkiem )
Bardzo sie ciesze ze wszystko spoko.Powinnas chociaz powachac korek od szampana:-)
Bardzo sie ciesze ze wszystko spoko.Powinnas chociaz powachac korek od szampana:-)
WerkaMirek
aaa teee, to wiem co to, każdego o to pytają ale ja nie chciałam, bo mi się od razu zapytała czy mam zamiar usunąć ciążę jak będzie chore, bo jak nie to nie ma potrzeby żebym się potem przez resztę ciąży martwiła. Uznałam że racja więc z nich zrezygnowałam.
Dokladnie sivi... ja sie zgodzilam dla swietego spokoju. Wole sie przygotowac...
Jutro o 10 sie dowiem, a pozniej USG po 15....
K
karolina1978
Gość
Rabbit jasne prawie biale wygladaja jak deski drewniane pomalowane na bialo ,ale takie poprzecierane
Dobra baby spadam,a oczywiscie na noc chce mi sie pic ,a potem bede sikac co trzy godziny.Dobranoc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
#rabbit#
fajnie....
ja muszę pomalować pokój dla dzieciaków.....pokój mam wąski a długi....i dosyć ciemny...dlatego muszę wybrać jasne kolory....myślałam o kolorze takim bananowym a dwie ściany w ciepłym pomidorze... mam jasne panele więc mam nadzieję że będzie ładnie
ja muszę pomalować pokój dla dzieciaków.....pokój mam wąski a długi....i dosyć ciemny...dlatego muszę wybrać jasne kolory....myślałam o kolorze takim bananowym a dwie ściany w ciepłym pomidorze... mam jasne panele więc mam nadzieję że będzie ładnie
reklama
K
karolina1978
Gość
Rabbit u ciebie gusta zdecydowanie spozywcze!Czerwienie zabieraja przestrzen niby.Dobra teraz to naprawde koniec pa!