reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

a ja mam ochotkę na cosik słodkiego... mniam.... zaraz mój mężuś coś kupi.... o i leginsy ciążowe dzisiaj mi przyszły... muszę przymierzyć....

a co do mężulka coraz częściej mnie denerwuje...wrrrrr....

reklama
w sumie to ja się zrobiłam drażliwa i się cały czas czepiam.... hehe... i sama się nakręcam..... ale on też ma za uszami wszystko robi zaraz/za chwilę....wrrrr :)

a mam pytanko: co z jedzeniem ryb wędzonych w ciąży? można czy niet?

Mozna tylko musza byc wedzone na cieplo. Makrela to chyba tylko tak jest wedzona. Owoce morza tez mozna jesc byle nie surowe. Takze krewetki gotowane albo smazone jak najbardziej jesli ktos lubi.

Milka sprobuje z tym dekoratorem -dzieki(jak ty to robisz ze zawsze masz jakis link do tematu?)
Fioletowy ton do chlopcow mi nie pasuje jakos -bardziej do dziewczynek.
Sypialnie chce zrobic biala i jedna sciane w takim,,golebim "kolorze ,ja mam jazde na jasne -meble i zaslonki wszystko biale ,albo bezowe ,jedynie co to pare kolorowych akcentow.

Niektore fiolety fajnie pasuja wlasnie do takich golebich kolorow lub kawy z mlekiem. Moja siostra ma polaczenie ciemnego intensywnego fioletu z taka kawa i jest super!

nie mam plamień...widocznie to było jednorazowe.... czuję jeszcze ucisk w dole brzucha...ale już mniejszy.... ale ogólnie czuję sie bardzo dobrze... dzieciaki dzisiaj tak kopią że normalnie widać już jak patrzę na brzusio że podskakują.... :) raz z lewej raz z prawej strony.... cudnie.....

noo jak :) ale przynajmniej się pouczyłam.... u was też tak widać już na skórze ruchy dzieciaków??

Oj nie ja to nawet nie czuje jeszcze malucha. Lozysko tak jak Milka mam z przodu wiec sobie jeszcze poczekam pewnie.

oj tak dostana ci nasi faceci po dupce jak dzieci przyjda na swiat :)

No juz nie beda w swoim mniemaniu najwazniejsi :-D

Hej.
Jestem i ja :) Dzień mija powoli, trochę posprzątałam i teraz leże przy otwartym okienku bo popadało i fajnie wieje :) Boże wydaje mi się że mam ogromniasty brzuch, ciężko mi spać , nie mówiąc o cycach - urosły już o rozmiar, przerażają mnie tez zmiany, chociaż wiem że tak ma być!!! Znów zaczyna mnie walić w głowę :((

Oj ja tez sie zastanawiam jak sobie poradze z drugim dzieciakiem sama.Przydala by sie czasem jakas babcia ale tylko czasem.Najbardziej wkurza mnie to 4 pietro bez windy!!!

W ramach rehabilitacji ufarbowalam sobie wloski na rudo :) smieja sie ze mnie ruda wiewiora.

Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jakie dawki magnezu bierzecie ja 2xpo 250 i witaminy tam jest chyba 140mg czyli jakies 640mg.A czasem mam wrazenie ze malo a nie pamietam jakie dawki bralam wczesniej.

lody koktajlowe- o samku wanilii, kukułki, ajerkoniaku i krówki....polecam mniam....właśnie wcinam:)

reklama
rabbit ja waniliowe i czekoladowe jem prawie codziennie :) dzis juz 2 wszamalam... malo cos

smacznego!!

Do góry