reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Witam kobiałki,
Kurcze co wchodzę to tu,albo o sexie,albo o żarciu:-)
Totalne zakręcenie u mnie mama się wyprowadza i zawierucha w chacie,no i Julka ma jutro zabieg na uszy.
Ja to bym zjadła takiego kręconego loda z automatu,jak to kiedyś w Polsce były,mmmmmmm.
Rabbitku cieszę się,że wszystko z Tobą i maluszkami ok,oszczędzaj się kochana,bo Ty musisz odwalic podwójną robotę.

A to u was takich lodów nie ma? ja codziennie MUSZĘ zjeść loda. Kubełkami i rożkami bym je jadła, w każdej postaci.

Witajcie dziewczeta spowrotem:)
Wczoraj wrocilam juz do uk. Pozdroz byla niesamowicie nie mila!

Jutro mam USG, i badanie plenatarne, nie wiem czy dobrze zrobilam ze sie zgodzilam. Ale coz jak to ma pomoc maluszkowi....
No i mam nadzieje ze wkoncu sie dowiem jaka plec...

Dziewczyny czy to normalne ze czasem wyskakuje mi jakas gula twarda ok 3cm od pepka z prawej strony? Wyskakuje na kilka sekund i pozniej schodzi. Wieczorem najczesciej i rano. Zastanawiam sie czy to moga byc ruchy, przykladam czesto reke i sie wslu****e ale oprocz bulkotania nic nie slysze. Jestem w 20tc.

Pozdrawiam i milo was widziec spowrotem...

A co to są te badania plenatarne??

reklama
Gosiane no wlasnie juz najwazniejsi nie beda :))

asionek skończy się to:"jestem zmęczony po pracy" - później to zakasają rękawki i do dzidzi :-D
gosiane dzięki :) mnie tylko sprawa makreli interesuje :)))

hehe no skonczy sie skonczy :) jak to mowie mojemu teraz to luz ,ogolnie nic go nie przeraza , zobaczymy pozniej :))

Hej.
Jestem i ja :) Dzień mija powoli, trochę posprzątałam i teraz leże przy otwartym okienku bo popadało i fajnie wieje :) Boże wydaje mi się że mam ogromniasty brzuch, ciężko mi spać , nie mówiąc o cycach - urosły już o rozmiar, przerażają mnie tez zmiany, chociaż wiem że tak ma być!!! Znów zaczyna mnie walić w głowę :((

oj mam to samo ... do tego cos mi w tylek weszlo , znaczy w posladek lewy :/ boli jak cholera i ciagnie :(( chyba sie rozrastam i stad te bole hehe

Oj ja tez sie zastanawiam jak sobie poradze z drugim dzieciakiem sama.Przydala by sie czasem jakas babcia ale tylko czasem.Najbardziej wkurza mnie to 4 pietro bez windy!!!

W ramach rehabilitacji ufarbowalam sobie wloski na rudo :) smieja sie ze mnie ruda wiewiora.

Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jakie dawki magnezu bierzecie ja 2xpo 250 i witaminy tam jest chyba 140mg czyli jakies 640mg.A czasem mam wrazenie ze malo a nie pamietam jakie dawki bralam wczesniej.

tez sama bede ... rodzina mojego i moja dalekooo sa
hmm a po co magnez ?? ja nie biore nic ...

Witam kobiałki,
Kurcze co wchodzę to tu,albo o sexie,albo o żarciu:-)
Totalne zakręcenie u mnie mama się wyprowadza i zawierucha w chacie,no i Julka ma jutro zabieg na uszy.
Ja to bym zjadła takiego kręconego loda z automatu,jak to kiedyś w Polsce były,mmmmmmm.
Rabbitku cieszę się,że wszystko z Tobą i maluszkami ok,oszczędzaj się kochana,bo Ty musisz odwalic podwójną robotę.

hehe no nie ?? same ciekawe tematy :)
powodzenia dla Julki jutro !!!
u nas wszedzie sa takie lody i o kazdym smaku :)

nie moge z wami chyba sie posikam :-D:-D

I dzieki wam poslalam meza po lody!!!!!!!!!Jak pod koniec ciazy bede 20-kg do przodu to bedzie to jedynie wasza wina:tak:;-):-)
Wczoraj zrobilyscie mi smaka na pierogi,wprawdzie farsz zrobilam ,ale przez bol glowy nie chcialo mi sie lepic i zrobie jutro.

Ja nawet juz sie nie ludze ze mi pan maz cos pomoze przy dziecku jak mu nie wskarze palcem co jest do zrobienia to nie wpadnie sam.
Ale wy mozecie pomarzyc:-D(to jest oczywiscie zart ,nikt nie musi mi tlumaczyc ze jego m. bedzie pomagac)

Ja nawet juz sie nie ludze ze mi pan maz cos pomoze przy dziecku jak mu nie wskarze palcem co jest do zrobienia to nie wpadnie sam.
Ale wy mozecie pomarzyc:-D(to jest oczywiscie zart ,nikt nie musi mi tlumaczyc ze jego m. bedzie pomagac)

O spróbowałby nie, przy Oliwce wszystko potrafił zrobić więc ja już jestem nastawiona że tym razem będzie tak samo :-)

oj tak dostana ci nasi faceci po dupce jak dzieci przyjda na swiat :)

Kochana to my dostaniemy po dupce, oni tylko trochę

Hej.
Jestem i ja :) Dzień mija powoli, trochę posprzątałam i teraz leże przy otwartym okienku bo popadało i fajnie wieje :) Boże wydaje mi się że mam ogromniasty brzuch, ciężko mi spać , nie mówiąc o cycach - urosły już o rozmiar, przerażają mnie tez zmiany, chociaż wiem że tak ma być!!! Znów zaczyna mnie walić w głowę :((

Moje "cyce" to raczej cycuszki nadal mieszczę się w 70 A zazdroszczę wam :) większych rozmiarów.

Lodziary jedne !!!! :-D Wy się opychacie a to ja mam 7kg na górkę a nie jem lodów aż tyle w każdym razie nie codziennie. Gdyby mi to chociaż w cycki poszło ;-)

No i pochlaniam lody o smaku creme Brulee.Maz zakupil rowniez jogurt grecki z miodem mniam i moje ulubione ciasteczka i w takiej tez kolejnosci je skonsumuje.:-D

reklama
ja jestem prawie 6 do przodu....i poszło trochę w cycuchny....z małego C mam takie miarowe D...:p jak tak dalej pójdzie to będzie ze mnie niezła pamela....:)

Do góry