reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

nie mam plamień...widocznie to było jednorazowe.... czuję jeszcze ucisk w dole brzucha...ale już mniejszy.... ale ogólnie czuję sie bardzo dobrze... dzieciaki dzisiaj tak kopią że normalnie widać już jak patrzę na brzusio że podskakują.... :) raz z lewej raz z prawej strony.... cudnie.....

reklama
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Owoce morza, sushi i wędzony łosoś - to także niebezpieczeństwo toksoplazmozy.

[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]Duże ryby morskie: tuńczyk, merlin mogą kumulować w swoich ciałach rtęć, która jest bardzo szkodliwa dla płodu. Eksperci radzą, by kobieta w ciąży jadła maksymalnie dwie puszki tuńczyka lub jeden stek z tej ryby w tygodniu.[/FONT]

pytanie bylo o ryby wedzone a nie suhi :) to chyba kazda wie , ze jesc nie mozna :)
a losos jest wskazany , bo jest tlusty i ma duzo tluszczy dobrych dla dzidzi :) tylko trzeba kupowac wedzonego gotowanego wczesniej :)
ja jadlam tez normalnego i tokso nie ma , siorka tez cala ciaze zajadala sie i jest i bylo oki :) takze ja nie panikuje za bardzo

asionek też właśnie wyczytałam ,że niby wolno.... ;) a ja własnie dawno nie jadłam i kupiliśmy dziś po rybce sobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

na zdrowko :)

hejka dziewczyny...a ja dzisiaj jak na złość.... nie miałam netu i nie miałam żadnego programu w Tv bo UPC coś padło....dopiero teraz włączyli ale się na nudziłam...bleeee.... ile można czytać..... dobrze że włączyli

bylo z nami popisac :)

noo jak :) ale przynajmniej się pouczyłam.... u was też tak widać już na skórze ruchy dzieciaków??

Nie jeszcze nc nie widac,tylko dwa razy mialam wrazenie ze dziecko albo glowka,albo dupka sie wypielo ,tak pod pepkiem z jednej strony bylo wybrzuszenie twarde a z drugiej flak.
Zadzwonilam do przyjacolki i z nia pojade popatrzec na panele on mnie moze w d. pocalowac dzisiaj .Je kukurydze mam nadzieje ze sie nia zadlawi:wściekła/y:

ja już od jakiegoś czasu widzę na brzuchu już nie jak puka ale jak się przeciaga,ale jak chcę to pokazać tatusiowi to zawsze mały skubaniec wyczuje i się natychmiast uspokaja.

Zjadłabym wędzoną makrele...mmmm...ale tu jest taka wstrętna tłusta.

nie u mnie spokój, ja mam wielgachny brzuch i łożysko z przodu, oprócz tego dziecko sztuk jeden więc nie mam co liczyć na takie spektakularne odczucia :-)

widzę, że miłość do Waszych małżonków wzrasta z dnia na dzień :-D:szok::-p

noo jak :) ale przynajmniej się pouczyłam.... u was też tak widać już na skórze ruchy dzieciaków??

oj do tego to pewnie mi daleko jeszcze :)
ale tobie zazdroszcze :))

Nie jeszcze nc nie widac,tylko dwa razy mialam wrazenie ze dziecko albo glowka,albo dupka sie wypielo ,tak pod pepkiem z jednej strony bylo wybrzuszenie twarde a z drugiej flak.
Zadzwonilam do przyjacolki i z nia pojade popatrzec na panele on mnie moze w d. pocalowac dzisiaj .Je kukurydze mam nadzieje ze sie nia zadlawi:wściekła/y:

Karolina nie no ty mi zawsze humor poprawisz :-D
szkoda , ze tak daleko mieszkasz , z checia bym sie spotkala z toba na zywca :))

nie u mnie spokój, ja mam wielgachny brzuch i łożysko z przodu, oprócz tego dziecko sztuk jeden więc nie mam co liczyć na takie spektakularne odczucia :-)

widzę, że miłość do Waszych małżonków wzrasta z dnia na dzień :-D:szok::-p

hehe no nie ?? :-D

reklama
Do góry