reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

nie mam plamień...widocznie to było jednorazowe.... czuję jeszcze ucisk w dole brzucha...ale już mniejszy.... ale ogólnie czuję sie bardzo dobrze... dzieciaki dzisiaj tak kopią że normalnie widać już jak patrzę na brzusio że podskakują.... :) raz z lewej raz z prawej strony.... cudnie.....

reklama
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Owoce morza, sushi i wędzony łosoś - to także niebezpieczeństwo toksoplazmozy.

[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]Duże ryby morskie: tuńczyk, merlin mogą kumulować w swoich ciałach rtęć, która jest bardzo szkodliwa dla płodu. Eksperci radzą, by kobieta w ciąży jadła maksymalnie dwie puszki tuńczyka lub jeden stek z tej ryby w tygodniu.[/FONT]

pytanie bylo o ryby wedzone a nie suhi :) to chyba kazda wie , ze jesc nie mozna :)
a losos jest wskazany , bo jest tlusty i ma duzo tluszczy dobrych dla dzidzi :) tylko trzeba kupowac wedzonego gotowanego wczesniej :)
ja jadlam tez normalnego i tokso nie ma , siorka tez cala ciaze zajadala sie i jest i bylo oki :) takze ja nie panikuje za bardzo

asionek też właśnie wyczytałam ,że niby wolno.... ;) a ja własnie dawno nie jadłam i kupiliśmy dziś po rybce sobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

na zdrowko :)

hejka dziewczyny...a ja dzisiaj jak na złość.... nie miałam netu i nie miałam żadnego programu w Tv bo UPC coś padło....dopiero teraz włączyli ale się na nudziłam...bleeee.... ile można czytać..... dobrze że włączyli

bylo z nami popisac :)

noo jak :) ale przynajmniej się pouczyłam.... u was też tak widać już na skórze ruchy dzieciaków??

Nie jeszcze nc nie widac,tylko dwa razy mialam wrazenie ze dziecko albo glowka,albo dupka sie wypielo ,tak pod pepkiem z jednej strony bylo wybrzuszenie twarde a z drugiej flak.
Zadzwonilam do przyjacolki i z nia pojade popatrzec na panele on mnie moze w d. pocalowac dzisiaj .Je kukurydze mam nadzieje ze sie nia zadlawi:wściekła/y:

ja już od jakiegoś czasu widzę na brzuchu już nie jak puka ale jak się przeciaga,ale jak chcę to pokazać tatusiowi to zawsze mały skubaniec wyczuje i się natychmiast uspokaja.

Zjadłabym wędzoną makrele...mmmm...ale tu jest taka wstrętna tłusta.

nie u mnie spokój, ja mam wielgachny brzuch i łożysko z przodu, oprócz tego dziecko sztuk jeden więc nie mam co liczyć na takie spektakularne odczucia :-)

widzę, że miłość do Waszych małżonków wzrasta z dnia na dzień :-D:szok::-p

noo jak :) ale przynajmniej się pouczyłam.... u was też tak widać już na skórze ruchy dzieciaków??

oj do tego to pewnie mi daleko jeszcze :)
ale tobie zazdroszcze :))

Nie jeszcze nc nie widac,tylko dwa razy mialam wrazenie ze dziecko albo glowka,albo dupka sie wypielo ,tak pod pepkiem z jednej strony bylo wybrzuszenie twarde a z drugiej flak.
Zadzwonilam do przyjacolki i z nia pojade popatrzec na panele on mnie moze w d. pocalowac dzisiaj .Je kukurydze mam nadzieje ze sie nia zadlawi:wściekła/y:

Karolina nie no ty mi zawsze humor poprawisz :-D
szkoda , ze tak daleko mieszkasz , z checia bym sie spotkala z toba na zywca :))

nie u mnie spokój, ja mam wielgachny brzuch i łożysko z przodu, oprócz tego dziecko sztuk jeden więc nie mam co liczyć na takie spektakularne odczucia :-)

widzę, że miłość do Waszych małżonków wzrasta z dnia na dzień :-D:szok::-p

hehe no nie ?? :-D

reklama
Do góry