reklama
WerkaMirek
Fanka BB :)
Witajcie dziewczeta spowrotem
Wczoraj wrocilam juz do uk. Pozdroz byla niesamowicie nie mila!
Jutro mam USG, i badanie plenatarne, nie wiem czy dobrze zrobilam ze sie zgodzilam. Ale coz jak to ma pomoc maluszkowi....
No i mam nadzieje ze wkoncu sie dowiem jaka plec...
Dziewczyny czy to normalne ze czasem wyskakuje mi jakas gula twarda ok 3cm od pepka z prawej strony? Wyskakuje na kilka sekund i pozniej schodzi. Wieczorem najczesciej i rano. Zastanawiam sie czy to moga byc ruchy, przykladam czesto reke i sie wslu****e ale oprocz bulkotania nic nie slysze. Jestem w 20tc.
Pozdrawiam i milo was widziec spowrotem...
Wczoraj wrocilam juz do uk. Pozdroz byla niesamowicie nie mila!
Jutro mam USG, i badanie plenatarne, nie wiem czy dobrze zrobilam ze sie zgodzilam. Ale coz jak to ma pomoc maluszkowi....
No i mam nadzieje ze wkoncu sie dowiem jaka plec...
Dziewczyny czy to normalne ze czasem wyskakuje mi jakas gula twarda ok 3cm od pepka z prawej strony? Wyskakuje na kilka sekund i pozniej schodzi. Wieczorem najczesciej i rano. Zastanawiam sie czy to moga byc ruchy, przykladam czesto reke i sie wslu****e ale oprocz bulkotania nic nie slysze. Jestem w 20tc.
Pozdrawiam i milo was widziec spowrotem...
Witam kobiałki,
Kurcze co wchodzę to tu,albo o sexie,albo o żarciu:-)
Totalne zakręcenie u mnie mama się wyprowadza i zawierucha w chacie,no i Julka ma jutro zabieg na uszy.
Ja to bym zjadła takiego kręconego loda z automatu,jak to kiedyś w Polsce były,mmmmmmm.
Rabbitku cieszę się,że wszystko z Tobą i maluszkami ok,oszczędzaj się kochana,bo Ty musisz odwalic podwójną robotę.
Kurcze co wchodzę to tu,albo o sexie,albo o żarciu:-)
Totalne zakręcenie u mnie mama się wyprowadza i zawierucha w chacie,no i Julka ma jutro zabieg na uszy.
Ja to bym zjadła takiego kręconego loda z automatu,jak to kiedyś w Polsce były,mmmmmmm.
Rabbitku cieszę się,że wszystko z Tobą i maluszkami ok,oszczędzaj się kochana,bo Ty musisz odwalic podwójną robotę.
Z
zupkaogorkowa
Gość
Lena ale to chyba dobrze ze sie wyprowadza??
powodzenia na zabiegu. trzymam &&&
M
mamuśka23
Gość
Ojjjjj Ja też bym zjadła loda włoskiego mniammmmmm kiedyś w Szklarskiej Porębie jadłam najlepszego na świecie, ojjjjjj aż ślinka cieknie !!!!!!!!!!!hehe
Z
zupkaogorkowa
Gość
ja tez chce... lodziary wstretne
reklama
Lena ale to chyba dobrze ze sie wyprowadza??
Powiem Ci,że tak dobrze,chociaż nie będzie daleko jakieś 15 min samochodem.