reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dziewczyny pomocy jakie znacie tanie linie lotnicze mam sytuacje awaryjna i musze leciec do szwecji a nie umiem nic znalezc.
Sprawdzilam wizzair ale nie ma polaczenia ,a nie moge sobie zadnej innej przypomniec,sorry nie czytalam was dzisiaj.

reklama
Jestem,jestem uffff.

Ku mojemu zdziwieniu pani doktor miała już wyniki Usg bez krwi oczywiście i wiecie co....Tym Nt powiedziała żeby nie zawracać sobie głowy bo jest w normie,a czasami Nt jest wyższe bo dzidziuś jest większy.
Tu chodzi o mnie ze mną jest problem,dlatego tylu techników mnie oglądało raz z prawej,raz z lewej strony,otóż mam przodujące łożysko i mogę zapomnieć o porodzie naturalnym.
Wyniki krwi będą w poniedziałek,jeśli coś będzie nie tak będzie dzwonić.Kolejna wizyta za 4 tyg.
Wskazania lekarza dużo odpoczywać,zero sprzątania,długiego stania np.przy garach no i zero sexu-HURRRAA(jakaś asexualna jestem)
Jesteście nieocenione-jak to dobrze,że Was mam!

Asionek ja myślę też, że to po prostu niedoświadczenie lekarzy... albo że jak któraś kobieta ot tak chce to lekarz nie powinien też ot tak się godzić, bo ona chce to czy tamto. Podeślij mi na prv nicki tych osób z allegro co będziesz kiedyś zakupy dzidziusiowe robić :)

dokladnie tak jest
a linki podam ci jutro :)
tylko juz pisalam na staraczkach , ze ja na ciuszki nie patrze
raczej na gadzety , butelki itd.

dziewczyny pytanie z innej beczki.. poszłybyście w ciąży na dyskotekę, do zatłoczonego klubu? W I trymestrze? Bo nie wiem czy mi się wydaje że odmiennie myślę, ale ja bym nie poszła a moja siostra idzie.. i się martwie

ja bym nie poszla
tlok ludziska sie pachaja niekiedy walna ci gdzies nie chcacy podczas tanca i jeszcze palacze :/

Klementinka podobno każda kobieta w swoim życiu jest jakieś 30 razy w ciąży tylko zwyczajnie to są poronienia samoistne
elifit O wlasnie znalazlam te paseczki Paski wskaźnikowe do badania pH pochwy (1552163981) - Aukcje internetowe Allegro

no wlasnie tak jest z tym poronieniem niestety ...

pysia no wlasnie, a przez bardzo czule testy dowiadujemy sie bardzo szybko i juz czujemy sie w ciazy, co niestety czasami zle sie konczy
nie chce sie wydac nieczula bo uwazam ze ciaza to ciaza ale np w 5 tyg wszystko moze sie zdarzyc
wlasnie taki paseczek zamaczasz w sluzie i pokazuje ph, podwyzszone oznacza stan zapalny i trzeba do ginka

to ja w takim razie tez nieczula jestem , ale mysle podobnie

Dziewczyny pomocy jakie znacie tanie linie lotnicze mam sytuacje awaryjna i musze leciec do szwecji a nie umiem nic znalezc.
Sprawdzilam wizzair ale nie ma polaczenia ,a nie moge sobie zadnej innej przypomniec,sorry nie czytalam was dzisiaj.

a niemieckie GermanWings ?? ja bardzo lubilam i tylko nimi latalam :) tanie i dobre

Jestem,jestem uffff.

Ku mojemu zdziwieniu pani doktor miała już wyniki Usg bez krwi oczywiście i wiecie co....Tym Nt powiedziała żeby nie zawracać sobie głowy bo jest w normie,a czasami Nt jest wyższe bo dzidziuś jest większy.
Tu chodzi o mnie ze mną jest problem,dlatego tylu techników mnie oglądało raz z prawej,raz z lewej strony,otóż mam przodujące łożysko i mogę zapomnieć o porodzie naturalnym.
Wyniki krwi będą w poniedziałek,jeśli coś będzie nie tak będzie dzwonić.Kolejna wizyta za 4 tyg.
Wskazania lekarza dużo odpoczywać,zero sprzątania,długiego stania np.przy garach no i zero sexu-HURRRAA(jakaś asexualna jestem)

super !!! ciesze sie bardzo !!
mowilam , ze to pewnie o co innego chodzilo :)
teraz mozesz odetchnac no i odpoczywac jak najwiecej :))

dobrej nocki :)

Cześć dziewczyny!

Dziś rano byłam na badaniach, mocz i morfo.. o 12 będą wyniki tylko ciekawe czy jakiś gin dziś przyjmie... święta przecie.. jak nie to do lekarza 1go kontaktu po recepte na furagin, sok żurawinowy kupię i będę się leczyć do "po świętach" :-) Dzięki za dobre rady, w paseczki zainwestuję :tak:

Co do tej dyskoteki, to widzę właśnie przez takie rzeczy jak ja i ona się różnimy. Ona jest za granicą sama, bo pojechała zarobić tyle że nie wiedziała o ciąży, i mówi że chciała się rozerwać bo non stop siedzi w domu.. ale na disco? rozumiem kino, resto, jakiś bar, ale ja chodziłam po londyńskich dyskotekach i wiem jak tam jest tłoczno! Potem człowiek jest bardziej zmęczony niż zrelaksowany.. w uszach dzwoni, brak stolików, ludzie się pchają ehhh:no: dla mnie dziecko jest priorytetem i martwiłabym się, a nie nocne eskapady bo mnie nieciężarna koleżanka namawia :no:

Lena super że wszystko dobrze :-)

Karolina tanie linie, Ryanair - najtańsze, easyjet, wizzair, blueair :)

Ostatnia edycja:
Witam sie ;*
Lena nawet nie wiesz jak sie cieszę ze jest wszystko dobrze!!!!!!!!!!! Tak wiec teraz odpoczywaj sobie ile sie tylko da !!!!!!! A no i poród masz z głowy, skoro bedzie cesarka !!! nie nacierpisz sie :p No i dziękuję za ten test w razie czego :)))) Jak coś to sie zgłoszę do Ciebie w tej sprawie ;)))))))
Elifit Ty sie kuruj w takim bądż razie i moze dostanie sie jeszcze do lekarza jakiegoś !!!!!!!!!!święta świętami ale na pewno bedzie jakiś przyjmować !!!!!!!!!!

Jestem,jestem uffff.

no i wspaniale!!!!!!Teraz Lena czas zaczac iceszyc sie ciaza!!!!!:*

Cześć dziewczyny!

Dziś rano byłam na badaniach, mocz i morfo.. o 12 będą wyniki tylko ciekawe czy jakiś gin dziś przyjmie... święta przecie.. jak nie to do lekarza 1go kontaktu po recepte na furagin, sok żurawinowy kupię i będę się leczyć do "po świętach" :-) Dzięki za dobre rady, w paseczki zainwestuję :tak:

Co do tej dyskoteki, to widzę właśnie przez takie rzeczy jak ja i ona się różnimy. Ona jest za granicą sama, bo pojechała zarobić tyle że nie wiedziała o ciąży, i mówi że chciała się rozerwać bo non stop siedzi w domu.. ale na disco? rozumiem kino, resto, jakiś bar, ale ja chodziłam po londyńskich dyskotekach i wiem jak tam jest tłoczno! Potem człowiek jest bardziej zmęczony niż zrelaksowany.. w uszach dzwoni, brak stolików, ludzie się pchają ehhh:no: dla mnie dziecko jest priorytetem i martwiłabym się, a nie nocne eskapady bo mnie nieciężarna koleżanka namawia :no:

jestem tego samego zdania!!!!

Witam sie ;*
Lena nawet nie wiesz jak sie cieszę ze jest wszystko dobrze!!!!!!!!!!! Tak wiec teraz odpoczywaj sobie ile sie tylko da !!!!!!! A no i poród masz z głowy, skoro bedzie cesarka !!! nie nacierpisz sie :p No i dziękuję za ten test w razie czego :)))) Jak coś to sie zgłoszę do Ciebie w tej sprawie ;)))))))
Elifit Ty sie kuruj w takim bądż razie i moze dostanie sie jeszcze do lekarza jakiegoś !!!!!!!!!!święta świętami ale na pewno bedzie jakiś przyjmować !!!!!!!!!!

czesc mamuska!!!!!fajnie ze jestes:)

Ja koncze konsumowac sniadanko,dzis male przygotowania swiateczne,pieczemy z niunia karkoweczke,malujemy pisanki i pieczemy kruche spody do ciast(bo jednak robie ciasto,rodzinka sie dopomina)....

musze sie pochwalic,wczoraj bylysmy obie u fryca,ja wygladam jak zawsze oki(skromnisia:))ale mloda wyglada po prostu zaje*****,M.nie mogl od niej oczu wczoraj oderwac....taka delikatniutka i szczuplutka sie zrobila w krotszych wloskach...a zmiana dosc mocna,bo wloski ma po mnie-grube i bardzo geste no i do pasa-a teraz wycieniowane,do ramionek...nawet M.nic nie marudzil ze tyle zaplacilam:-D:-D:-D:-D

milego piatku

Cześć dziewczyny!

Lena super że wszystko dobrze :-)

Karolina tanie linie, Ryanair - najtańsze, easyjet, wizzair, blueair :)

dobrze , ze zrobila moze nic nie ma tam :)
a co do disco mam to samo zdanie co ty
co jak co , ale to chyba jest ostatnie miejsce gdzie ciezarna powinna isc
nie wiem w ktorym miesiacu jest , ale szkoda tez glosna muzyka stresowac maluszka :(

Aga no mala madelka musi byc teraz :) milego gotowania !!

reklama
Asionek no właśnie ona teraz szczególnie uważać powinna, bo jest w I trymestrze! Co z tego że sie dobrze czuje i nie ma doligliwości jak ja,
Jeszcze wie że ma anemie.. dwa razy sie jej słabo w pracy zrobiło, a idzie w takie miejsce???
Jest ostatnią osobą której bym źle życzyła, ale gdyby tak coś się stało :-(, czemu nie posłucha starszej siostry tylko sama wszystko chce na swojej skórze przeżyć.. w tym wypadku ryzyko jest za duże!!
Przykro mi że mnie tak bliska osoba zawodzi, i choć nie powinnam jej oceniać bo każda z nas inaczej ciążę przechodzi to myślałam że będzie dojrzalsza :-(

Do góry