reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Anulka nie śmiecisz, od tego tu jestesmy :-)

Jesli to cię uspokoi to wiedz że ja jak idę sikać to czuję twardy brzuch i to nie jest do końca przyjemne ale też nie aż tak bolesne by się martwić.. i tak:tak: sikam non toper.. małymi ilościami, czuję jakby mi się chciało bez przerwy.. hmm dodam że mam łożysko na przedniej ścianie. czy to może mieć wpływ na pęcherz?:confused: pewnie w jakimś stopniu ma.

Ale jak uwazasz że ten ból brzucha jest strasznie dziwny to idź dla świętego spokoju :)

reklama
A co wy sie tak tych pisiorkow boicie ?;-)
Nie taki diabel straszny jak go maluja.Tu mi nie kazali specjalnie skorki odciagac tylko delikatnie koniuszek myc,a jak mieli okolo roku to sie chetnie swoimi siusiakami bawili sami(typowi faceci) i sami przy kapieli sobie ze skorka poradzili.
Moj Seba urodzil sie z Hipospatia i byl operowany jak mial rok ,przy tym automatycznie zostal obrzezany.I to naprade jest b.higieniczne.
Musze sie zdrzemnac ,moj walczy z grilem ,bo nowy kupilismy i sytuacja wyglada tak ze nie wiem czy chociaz na kolacje cos z tego bedzie.Ab ja myslalam ze skonczy stol do ogrodu .Naiwniaczka:baffled:

Anulka ja bym poszla, nawet tylko po to zeby cie uspokoic
sprawdza co i jak, moze nospe dostaniesz, lepiej isc raz za duzo niz za malo
Werka szczesliwej podrozy
Karolina wam to dobrze z tym ogrodem, grille, kwiatki

Witam :)
Byłam wczoraj ale nie miałam siły pisać, tak mnie kręgosłup boli że zwariuję niedługo :(( Wczoraj dziewczyny z pracy stwierdziły że widać mi już brzuszek :) Czyli jest nieźle:) M jak wróci to się lekko zdziwi 2 tyg temu nic a teraz ciach i jest brzuszek:) Też już po Was widać ??

Anulka - lepiej się przejdź do lekarza albo zadzwoń jak masz taką możliwość :tak:

Kurcze moja jest bardziej napalona na rodzeństwo niż ja na drugie dziecko ;-) Myślę, że nie będę miała problemu z obdzieleniem uczuciami dwójki :-) To w sumie takie dylematy jak z pierwszą ciążą, czy się sprawdzę w roli mamy tym razem dwójki dzieciarów :-D

Justyś u mnie też już widać - jeszcze parę dni temu niezbyt a teraz się zaokrąglil i pokazał brzucholek bardziej :-)

reklama
Do góry