reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Anulka nie śmiecisz, od tego tu jestesmy :-)

Jesli to cię uspokoi to wiedz że ja jak idę sikać to czuję twardy brzuch i to nie jest do końca przyjemne ale też nie aż tak bolesne by się martwić.. i tak:tak: sikam non toper.. małymi ilościami, czuję jakby mi się chciało bez przerwy.. hmm dodam że mam łożysko na przedniej ścianie. czy to może mieć wpływ na pęcherz?:confused: pewnie w jakimś stopniu ma.

Ale jak uwazasz że ten ból brzucha jest strasznie dziwny to idź dla świętego spokoju :)

reklama
A co wy sie tak tych pisiorkow boicie ?;-)
Nie taki diabel straszny jak go maluja.Tu mi nie kazali specjalnie skorki odciagac tylko delikatnie koniuszek myc,a jak mieli okolo roku to sie chetnie swoimi siusiakami bawili sami(typowi faceci) i sami przy kapieli sobie ze skorka poradzili.
Moj Seba urodzil sie z Hipospatia i byl operowany jak mial rok ,przy tym automatycznie zostal obrzezany.I to naprade jest b.higieniczne.
Musze sie zdrzemnac ,moj walczy z grilem ,bo nowy kupilismy i sytuacja wyglada tak ze nie wiem czy chociaz na kolacje cos z tego bedzie.Ab ja myslalam ze skonczy stol do ogrodu .Naiwniaczka:baffled:

Anulka ja bym poszla, nawet tylko po to zeby cie uspokoic
sprawdza co i jak, moze nospe dostaniesz, lepiej isc raz za duzo niz za malo
Werka szczesliwej podrozy
Karolina wam to dobrze z tym ogrodem, grille, kwiatki

Witam :)
Byłam wczoraj ale nie miałam siły pisać, tak mnie kręgosłup boli że zwariuję niedługo :(( Wczoraj dziewczyny z pracy stwierdziły że widać mi już brzuszek :) Czyli jest nieźle:) M jak wróci to się lekko zdziwi 2 tyg temu nic a teraz ciach i jest brzuszek:) Też już po Was widać ??

Anulka - lepiej się przejdź do lekarza albo zadzwoń jak masz taką możliwość :tak:

Kurcze moja jest bardziej napalona na rodzeństwo niż ja na drugie dziecko ;-) Myślę, że nie będę miała problemu z obdzieleniem uczuciami dwójki :-) To w sumie takie dylematy jak z pierwszą ciążą, czy się sprawdzę w roli mamy tym razem dwójki dzieciarów :-D

Justyś u mnie też już widać - jeszcze parę dni temu niezbyt a teraz się zaokrąglil i pokazał brzucholek bardziej :-)

reklama
Do góry