Asionek31
Fanka BB :)
bez sensu jest kupować specjalnie ciążowe ciuchy. Wystarczy kupować właśnie tuniki, elastyczne, dłuższe bluzeczki i dresy czy legginsy i wystarcza w zupełności a po ciąży też się przyda, zanim brzuszek wróci do formy.
Biodra po porodzie (naturalnym oczywiście) się rozszerzają (mi 6 cm więcej), nigdy już nie wracają w 100% do swojego obwodu sprzed ciąży i nie chodzi tu o tłuszczyk.
A z tym że nie śledzi się tak rozwoju drugiej ciąży jak pierwszej to normalka, po prostu już ma się doświadczenie, dużo się pamięta i nie odgrywa tu wcale roli czas między ciążami. Ja mam tak samo.
yyyy chyba z tymi biodrami to nie jest tak , ze u kazdej kobiety i do tego na stowe :/
mam pelno znajomych i dwie siorki jedna rodzila niedawno , i jakos biodra maja takie jak przed
wiec tutaj sie nie zgodze z toba
Dziewczyny, nie chce wam juz smecic.... ale powiedzcie mi tylko czy mam sie niepokoic, wslu****e sie tylko w ten moj organizm...i nie wiem czy leciec do lekarza czy nie.. mniej wiecej umiem to juz opisac, czuje ze cos na dole mnie uciska, wezadla troche zaczynaja ciagnac ale... latam co chwile sikac mam mega ucisk na pecherz, nie wiem czy dziecko tak sie ulozylo , miala ktoras z was cos takiego?? sorrryyy
hmmm u mnie to czeste sikanie i takie mega parcie na pecherz to jednak nie byla dzidzia tylko zapalenie
wiec moze zrob mocz w lab ??
ogolnie chyba zeby sie uspokoic powinnac isc do gina
Klementinka oj tak... dobrze, że to nie w zimie będziemy chodzića bo to i kurtka by pasowała i może wtedy jakieś spodnie... a tak to mamy super
sivi ja wlaśnie mam zamiar kupować ciuszki, które ubiorę tez po ciąży))
tez mam taki zamiar
na szczescie teraz i taka moga , ze mozna fajne ciuszki i na brzuszek i po znalezc
A co wy sie tak tych pisiorkow boicie ?;-)
Nie taki diabel straszny jak go maluja.Tu mi nie kazali specjalnie skorki odciagac tylko delikatnie koniuszek myc,a jak mieli okolo roku to sie chetnie swoimi siusiakami bawili sami(typowi faceci) i sami przy kapieli sobie ze skorka poradzili.
Moj Seba urodzil sie z Hipospatia i byl operowany jak mial rok ,przy tym automatycznie zostal obrzezany.I to naprade jest b.higieniczne.
Musze sie zdrzemnac ,moj walczy z grilem ,bo nowy kupilismy i sytuacja wyglada tak ze nie wiem czy chociaz na kolacje cos z tego bedzie.Ab ja myslalam ze skonczy stol do ogrodu .Naiwniaczka![]()
zazdroszcze grilla i ogrodu
Witam
Byłam wczoraj ale nie miałam siły pisać, tak mnie kręgosłup boli że zwariuję niedługo( Wczoraj dziewczyny z pracy stwierdziły że widać mi już brzuszek
Czyli jest nieźle
M jak wróci to się lekko zdziwi 2 tyg temu nic a teraz ciach i jest brzuszek
Też już po Was widać ??
widac i to coraz bardziej
Jechaliśmy wtedy jeszcze autobusem (2 dni). Rzygałam cały czas, pod koniec już krwią. Mieliśmy wracać już samolotem ale poszłam do lekarza i się właśnie okazało że szyjkę mam skróconą i dziecko gotowe jest do wyjścia - dostałam szlaban na jakiekolwiek podróże i musiałam zostać w PL rodzić.
wspolczuje podrozy
tez nie jade , bo sie boje
ostatnia moja jazda nie skonczyla sie dobrze wiec teraz siedze na tylku
jakos dam rade