reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej wszystkim. Caly weekend bylam zalatana i tylko was troche podczytywalam. Teraz maz w pracy to mam wiecej czasu ;-)

A czy ktoras z dziewczyn ktora miala problemy z karmieniem byla moze w poradni laktacyjnej? Na tamtym spotkaniu na ktorym o tym zelu porodowym sie dowiedzialam polozna zachecala do tego zeby w razie problemow z karmieniem wybrac sie do takiej poradni.

reklama
hej dziewczyny....widzę że cycuszkowy temat.... mnie jeszcze nic nie leci...ale cycuchy rosną:p......

kurde odebrałam dzisiaj wyniki badań i mam crp podwyższone....kurde.....pewnie od zęba i muszę iść do dentysty bleeeee....

aa co tam u was?? jak samopoczucie??

hej :)
na chwile wpadlam :) musze chalupe ogarnac i obad jakis sklecic , a tak mi sie nie chce :/

wiadomo wygoda jak nic, dla tego bardzo bym chciala no i kontakt z dzieckiem..
jest taki artykuł o malych piersiach :Małe piersi, wielkie ssanie - eMaluszki.pl i gdzies indziej przeczytałam ze karmienie piersia nie jest uwarunkowane genetycznie to cos dla Asionka:-)

ooo dzieki zaraz sobie poczytam :))

O wygląda na to że ja dziś pierwsza.
U nas pogoda na weekend się rozkręciła i wygląda na to że na dłużej się utrzyma. Trzeba będzie ruszyć dupe z domu i wziąć dziecko na plac zabaw chociaż.

Ostatnio nasza pierworodna weszła w jakiś "dorosły okres". Wyraża opinie, poucza i przedstawia swój punkt widzenia. Mamy z nią ubaw. Nie da się utrzymać powagi jak taki niedorostek się wymądrza :)
Rozmawialiśmy z nią o tym czy chce mieć braciszka czy siostrzyczkę.
-siostrzyczkę Różyczkę
-a jak będzie Różyczek?
-nie, będzie dziewczynka
-a jak jednak będzie chłopczyk to co?
-to zrobie z niego dziewczynkę!!

Tupnięcie i koniec dyskusji, nie mam wyboru, musi być dziewucha bo będe miała przesrane.

hehe dzieci to sa dobvre z tymi tekstami :))

Ja wlasnie mysle jaki blad popelnilam ze nie moglam karmic, moze nerwy mnie zzarly i zbyt duzy nacisk na to kladlam, ale dwa tygodnie bite nie wstawalam prawie z lozka bo mloda non stop na cycu a mleka jak na lekarstwo;/ pare lykow i juz pusto nic nie leci;/

ja stawiam na nerwy :( stres chyba z tego wszystkiego jest najgorszy :( pokarm zanika bardzo szybko ...

Witajcie kochane :)
Jak sie czują moje "ciężaróweczki" ????? Pogoda piękna to i samopoczucie na pewno od razu lepsze prawda ????
Ja juz zaliczyłam jeden spacerek , bo aż grzech nie wyjść :) Mały sie wyspi to znów idziemy, korzystać trzeba :)

ja mam pytanko do dziewczyn które poroniły juz; po jakim czasie dostałyście @ ????? U mnie dziś 34 dzień i ciągle cisza, pare dni temu pobolewał mnie 2 razy brzuch, ale nic sie nie dzieje, pobolał i przestał !!!!! Wiadomo ze sie moze poprzestawiać po zabiegu ale mialam cykle 28-29 dniowe!! nie ma reguły ale dzień zabiegu traktuje sie jako pierwszy dzień cyklu !!!

Powiem szczerze ze sie troszkę stresuję, bo 18 dnia po zabiegu przytulanki były, ale to tylko raz, a objawy mam takie jak w tej ostatniej ciąży !!! Ale czy możliwe aby owulacja była tak późno i w ogóle ze bym zaszła !!!!!!!!!!!
Boje sie , powiem szczerze, !!!!!!!!!
Wyczytałam juz chyba wszystkie historie dziewczyn które zaszły zaraz po poronieniu, niby kończyły sie szczęsliwe , dzieci zdrowe itd ale tak wczesna ciąża to ryzyko jednak !
dziś byłby 16 dzien po stosunku !

reklama
Do góry