Asionek31
Fanka BB :)
Dziewczyny zachecam do przeczytania tej ustawy nowej https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernik-2011-f402/warto-wiedziec-nasze-prawa-itp-48225/ tu jest link, od 8 kwietnia nie wolno szpitalowi pobierac takich oplat. dzwoncie do szpitali i sie domagajcie swoich praw.
Co do szycia to teraz tez juz nie wolno im zszywac bez znieczulenia (przepraszam ale to sadyzm). Zapoznajcie sie z tym do czego macie prawo. Wiem ze czesto taki brak znieczulenia czy rutynowo nacinane krocze to jest tylko i wylacznie wygodnictwo personelu. Na zachodzie to jest nie do pomyslenia. Mysle ze dziewczyny ktore rodzily za granica to potwierdza.
agadaria niezla ta twoja cora z tymi owocami. Ale dzieci mojego kuzyna maja podobnie. Warzywka wcinaja az im sie uszy trzesa a owoce im nie podchodza.
Gosiane dobrze , ze piszesz o tym !! mysle , ze dziewczyny wszystkie powinny wiedziec jakie maja prawa i nie dac sie robic w balona
Nie wiem od czego to zalezy, moze od progu bólu... bylam mocno pocieta a takiego powera dostalam ze od razu moglam lazic siedziec i nawet nie myslalam o tym.. wiadomo ze je czulam ale zeszly na drugi plan,ale ja duzo umiem zniesc... najbardziej beczalam potem jak dostalam zatwardzenia, wtedy wylam ze to gorsze niz porod, nie zycze nikomu![]()
czytalam wlasnie i slyszalam , ze gorsze od porodu moze byc pozniej zatwardzenie ..
Jak czytam o tych bolach to wam zazdroszcze ze rodzicie w PolsceTutaj 6 godzin po porodzie do domu wysylaja ...
wow po 6 h ?? !! niezle
chyba najlepszy to taki polsrodek nie nalzey przesadzac ani w jedna ani w druga strone ...
wydaje mi sie , ze tutaj gdzie mieszkam jest bardzo fajnie pod tym wzgledem