reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
witam sie i ja slonecznie :)

MArti ja tez juz 5 maja sie doczekac nie moge !! albo ruchow wtedy bym wiedziala , ze dzidzia jest tam , bo mam czasami wrazenie jakbym w ciazy nie byla :szok:
normalnie szok , nie wiedzialam , ze az tak bede to wszystko przezywac ...

Też tak mam wiem dokładnie o czym mówisz no nic czekamy cierpliwie do wizyty ;-)

Witam sobotnio. ja dziś zaliczyłam zakupy :-):-) udane wręcz
Tak poza tym to ja tez nie mogę doczekać się ruchów :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to będzie na pewno cudowne przeżycie dla nas wszystkich tu - aj ;-)
Asionek przygotowuj się yhy... ale te filmiki to by mi nie pomogły teraz raczej w przygotowaniu, a wręcz na odwrót... mogłabym się zacząć bać :-)

a mi jakos lepiej jak je ogladam :)
moze dziwna jestem .. ale wole mniej wiecej wiedziec co mnie czeka , bo mniej sie boje tego jak calkowitej niewiadomej :)

Witam w sobotnie popołudnie!

Ja czuję tak jakby się uwsteczniała ze swoją ciążą im większa tym gorzej to znoszę,mdłości olbrzymie,festiwal żygania,serce mi wali i nie może się uspokoić,brakuje mi tchu i sił.Boże i jeszcze tu przyszłam postękać-pewnie mnie zaraz wykopiecie z hukiem.
Do tego pogoda znowu pod psem.
Zamówiłam dzisiaj na obiadek pizze i może ona mi trochę humor poprawi i pozwolę sobie nawet na colę,a co tam ciżarna też człowiek!!!
No i oczywiście znów odliczanie do środy.

reklama
Hej Wam dziewczyny :)
Mnie to chyba ze 2 dni nie było, znaczy czytałam wszystko ale jakoś nie miałam weny żeby coś naskrobać :( Tęskni mi się za moim m :( I czasami mnie to dołuję że sama siedzę jak kołek ile moge mame i kumpeli na glowie siedzieć ...ahh ale naszczęście już w przyszłym tyg wraca:)U mnie bez zmian, wszystko w porządku po za tym że brzuszek mi wyskoczył:) Ja go przynajmniej widzę :)A i cycki moje są wspaniałe :) Mam nadzieje że chociaż namiastka ich zostanie :) I chciałabym coś poczuć już!!!

Do góry