reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
no ja własnie jestem w 14 tygodniu czyli pozostaje mi cierpliwie czekać, chociaż czasami wydaje mi się że czuję ruchy ale to chyba niemożliwe i raczej to nie dzidzia tylko moje wnętrzności;(

Ja nie mam wszystkiego pokolei,najadlam sie kalamarow smazonych i je zdecydowanie czuje.Ale marze o lodzie z mc donalda.Moj m.pojechal w sprawie pracy i musi mi przawiezc tego loda:-p

mnie też pęka cały dzień....nie wiem czy to zatoki czy ciśnienie....bbardzzzooo boli

Hej dziewczeta!!!
Mnie dzis tak nawalala glowa ze spalam do 15.oo i serducho mi walilo strasznie!!!:szok:
Nadal czuje sie nienajlepiej, okropne uczucie!!caly dzien w lozku!!!:-(
To jak was tez bolala to pewnie przez pogode!!!:baffled:
oby sie zmienila na lepsza!!!:tak:

Idzie się nie żle wkurzyć,cholerne amerykańskie tumany.Zadzwoniłam w zeszłym tygodniu umówić wizytę na papp-a i kobitka zrobiła mi na 13 kwietnia na 11 rano-czyli dzisiaj,ja tam pojechałam i co???? Owszem na 11 rano,ale za tydzień.Powiedziała mi 13 a wpisała na 20 kwietnia myslałam,że ją wyszarpie za kudły a ona co SORRY błędy sie zdarzają!!!!
A ja tu się denerwuję nie śpię z nerwów oczywiście na darmo!!Szlag by to trafił.Dobrze,że szpital za "miedzą" bo bym już wtedy piorunami rzucała!

no co za baba ... wiadomo pomylki sie zdarzaja , ale juz czuje jak sie stresowalas na darmo :/

Dzięki dziewczyny a miłe słowa, do was też ruszki dotrą &&&&&&, ja czuję didi rano po przebudzeniu, na płaskim brzuszku.. później to nie jestem pewna czy to ono czy jelita :-) I wiem też kiedy się rusza, jak mi twardnieje nagle brzuch albo jak czuje mrowienie jak lekko okresowe :-)

nie będziemy na ten moment remontować bo jest w dobrym stanie, jedynie to odświeżymy w wakacje pokój dzidziusia.. i tak przez pierwsze miesiące łóżeczko będzie w naszej sypialni :)

Karolina tak to moja pierwsza ciąża i starsza wg usg o jakiś tydzień, półtora.. dzidziuś ma już prawie 12 cm więc jest jakby 17tygodniowy..

Dziś również byłam na usg publicznie, porobił mi wszelkie pomiary itp.. a co do płci to nie widzi jeszcze ale obstawiałby dziewczynkę.. czyli odwrotnie do tego co czuję.. czekam do połówkowego bo ponoć w 22tc jest pewność a teraz są strzały tylko, a i jak doktor nie widzi prącia to nie znaczy że dziewczynka, musi zobaczyć wargi sromowe żeby to stwierdzić. Cóż narazie kupuję unisexy a cieszyć się będę po równo czy to księżniczka czy mały męźczyzna :-)

kurcze szybko ruchy poczulas !!! ja mam wrazenie , ze czasami cos poczuje , ale pewnie mi sie tylko wydaje :)) a szkoda , bo juz sie doczekac nie moge !!

Ja nie mam wszystkiego pokolei,najadlam sie kalamarow smazonych i je zdecydowanie czuje.Ale marze o lodzie z mc donalda.Moj m.pojechal w sprawie pracy i musi mi przawiezc tego loda:-p

ooo wlasnie zapomnialam , ze mialam sobie loda z maca kupic hehe

mere a w którym jestes tygodniu bo ja byłam wczoraj u lekarza , stwierdził że 14,5 tyg. ale jeszcze nie było nic widać czy to synuś czy córcia

aaa i jeszcze jedno dziewczynki drogie czujecie juz ruchy?

jeszcze nie :)

i prosze ladnie o nie pisanie posta pod posem , mozna zamiast tego edytowac swoja wiadomosc i dopisac co sie zapomnialo :)

reklama
Do góry