reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
no ja własnie jestem w 14 tygodniu czyli pozostaje mi cierpliwie czekać, chociaż czasami wydaje mi się że czuję ruchy ale to chyba niemożliwe i raczej to nie dzidzia tylko moje wnętrzności;(

Ja nie mam wszystkiego pokolei,najadlam sie kalamarow smazonych i je zdecydowanie czuje.Ale marze o lodzie z mc donalda.Moj m.pojechal w sprawie pracy i musi mi przawiezc tego loda:-p

mnie też pęka cały dzień....nie wiem czy to zatoki czy ciśnienie....bbardzzzooo boli

Hej dziewczeta!!!
Mnie dzis tak nawalala glowa ze spalam do 15.oo i serducho mi walilo strasznie!!!:szok:
Nadal czuje sie nienajlepiej, okropne uczucie!!caly dzien w lozku!!!:-(
To jak was tez bolala to pewnie przez pogode!!!:baffled:
oby sie zmienila na lepsza!!!:tak:

Idzie się nie żle wkurzyć,cholerne amerykańskie tumany.Zadzwoniłam w zeszłym tygodniu umówić wizytę na papp-a i kobitka zrobiła mi na 13 kwietnia na 11 rano-czyli dzisiaj,ja tam pojechałam i co???? Owszem na 11 rano,ale za tydzień.Powiedziała mi 13 a wpisała na 20 kwietnia myslałam,że ją wyszarpie za kudły a ona co SORRY błędy sie zdarzają!!!!
A ja tu się denerwuję nie śpię z nerwów oczywiście na darmo!!Szlag by to trafił.Dobrze,że szpital za "miedzą" bo bym już wtedy piorunami rzucała!

no co za baba ... wiadomo pomylki sie zdarzaja , ale juz czuje jak sie stresowalas na darmo :/

Dzięki dziewczyny a miłe słowa, do was też ruszki dotrą &&&&&&, ja czuję didi rano po przebudzeniu, na płaskim brzuszku.. później to nie jestem pewna czy to ono czy jelita :-) I wiem też kiedy się rusza, jak mi twardnieje nagle brzuch albo jak czuje mrowienie jak lekko okresowe :-)

nie będziemy na ten moment remontować bo jest w dobrym stanie, jedynie to odświeżymy w wakacje pokój dzidziusia.. i tak przez pierwsze miesiące łóżeczko będzie w naszej sypialni :)

Karolina tak to moja pierwsza ciąża i starsza wg usg o jakiś tydzień, półtora.. dzidziuś ma już prawie 12 cm więc jest jakby 17tygodniowy..

Dziś również byłam na usg publicznie, porobił mi wszelkie pomiary itp.. a co do płci to nie widzi jeszcze ale obstawiałby dziewczynkę.. czyli odwrotnie do tego co czuję.. czekam do połówkowego bo ponoć w 22tc jest pewność a teraz są strzały tylko, a i jak doktor nie widzi prącia to nie znaczy że dziewczynka, musi zobaczyć wargi sromowe żeby to stwierdzić. Cóż narazie kupuję unisexy a cieszyć się będę po równo czy to księżniczka czy mały męźczyzna :-)

kurcze szybko ruchy poczulas !!! ja mam wrazenie , ze czasami cos poczuje , ale pewnie mi sie tylko wydaje :)) a szkoda , bo juz sie doczekac nie moge !!

Ja nie mam wszystkiego pokolei,najadlam sie kalamarow smazonych i je zdecydowanie czuje.Ale marze o lodzie z mc donalda.Moj m.pojechal w sprawie pracy i musi mi przawiezc tego loda:-p

ooo wlasnie zapomnialam , ze mialam sobie loda z maca kupic hehe

mere a w którym jestes tygodniu bo ja byłam wczoraj u lekarza , stwierdził że 14,5 tyg. ale jeszcze nie było nic widać czy to synuś czy córcia

aaa i jeszcze jedno dziewczynki drogie czujecie juz ruchy?

jeszcze nie :)

i prosze ladnie o nie pisanie posta pod posem , mozna zamiast tego edytowac swoja wiadomosc i dopisac co sie zapomnialo :)

reklama
Do góry