sivi
Fanka BB :)
Wcześnie ruchy czujesz! Ja w pierwszej ciąży pierwszy raz po 16 tyg poczułam motylki. Teraz też już się tego nie mogę doczekać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie też pęka cały dzień....nie wiem czy to zatoki czy ciśnienie....bbardzzzooo boli
Idzie się nie żle wkurzyć,cholerne amerykańskie tumany.Zadzwoniłam w zeszłym tygodniu umówić wizytę na papp-a i kobitka zrobiła mi na 13 kwietnia na 11 rano-czyli dzisiaj,ja tam pojechałam i co???? Owszem na 11 rano,ale za tydzień.Powiedziała mi 13 a wpisała na 20 kwietnia myslałam,że ją wyszarpie za kudły a ona co SORRY błędy sie zdarzają!!!!
A ja tu się denerwuję nie śpię z nerwów oczywiście na darmo!!Szlag by to trafił.Dobrze,że szpital za "miedzą" bo bym już wtedy piorunami rzucała!
Dzięki dziewczyny a miłe słowa, do was też ruszki dotrą &&&&&&, ja czuję didi rano po przebudzeniu, na płaskim brzuszku.. później to nie jestem pewna czy to ono czy jelita :-) I wiem też kiedy się rusza, jak mi twardnieje nagle brzuch albo jak czuje mrowienie jak lekko okresowe :-)
nie będziemy na ten moment remontować bo jest w dobrym stanie, jedynie to odświeżymy w wakacje pokój dzidziusia.. i tak przez pierwsze miesiące łóżeczko będzie w naszej sypialni
Karolina tak to moja pierwsza ciąża i starsza wg usg o jakiś tydzień, półtora.. dzidziuś ma już prawie 12 cm więc jest jakby 17tygodniowy..
Dziś również byłam na usg publicznie, porobił mi wszelkie pomiary itp.. a co do płci to nie widzi jeszcze ale obstawiałby dziewczynkę.. czyli odwrotnie do tego co czuję.. czekam do połówkowego bo ponoć w 22tc jest pewność a teraz są strzały tylko, a i jak doktor nie widzi prącia to nie znaczy że dziewczynka, musi zobaczyć wargi sromowe żeby to stwierdzić. Cóż narazie kupuję unisexy a cieszyć się będę po równo czy to księżniczka czy mały męźczyzna :-)
Ja nie mam wszystkiego pokolei,najadlam sie kalamarow smazonych i je zdecydowanie czuje.Ale marze o lodzie z mc donalda.Moj m.pojechal w sprawie pracy i musi mi przawiezc tego loda
mere a w którym jestes tygodniu bo ja byłam wczoraj u lekarza , stwierdził że 14,5 tyg. ale jeszcze nie było nic widać czy to synuś czy córcia
aaa i jeszcze jedno dziewczynki drogie czujecie juz ruchy?