reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

mnie o dziwo dzis glowa nie boli. ja dzis 16.tydzien zaczynam wiec mam nadzieje na ruchy :)

aaaaaa i najwazniejsze, powiedzialam dzis rodzicom! mama jest w szoku, tata chyba w jeszcze wiekszym, ale ogolnie pozytywnie. narzekaja tylko ze slubu nie chce brac i przeze mnie babcie na zawal padna

reklama
ale fajnie już 16 tydzień....ja też za parę dni....już tak macam brzuszek....leże próbuję coś poczuć...ale jeszcze nic....aa ja już chciałabym ruchy poczuć.....:)

aa o babcię nie ma się co martwić one niekiedy są bardziej na czasie niż rodzice.....

OOO WY LODZIARY!!! ;)

Nie ma to jak lodzik:tak:
Zupkaa jak ty w szesnastym to ja w siedemnastym?Ja do tej pory mowilam ze jestem w 15,dopoki nie mam na suwaczku danego tygodnia,to go nie liczylam .A wy dziewczyny?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mnie o dziwo dzis glowa nie boli. ja dzis 16.tydzien zaczynam wiec mam nadzieje na ruchy :)

aaaaaa i najwazniejsze, powiedzialam dzis rodzicom! mama jest w szoku, tata chyba w jeszcze wiekszym, ale ogolnie pozytywnie. narzekaja tylko ze slubu nie chce brac i przeze mnie babcie na zawal padna

Nie martw się przy drugim dziecku dadzą za wygraną albo w ogóle zapomną, że ślubu nie było. :-D W ciąży łatwiej się wykręcić, zawsze można zrzucić winę na złe samopoczucie lub coś w tym guście. U mnie przestali się dopominać. Teraz skupiają się na wnuczce.

Tak mnie dzisiaj wzięło na owoce, zjadłam właśnie kilo winogron i mango a teraz czuję że mam ciążę spożywczą

Jagmar hahaha ja to mam taka ciaze spozywcza ostatnio caly czas :-D

No widzisz, super ze dobrze wszystko a babciami to sie nie przejmuj. Teraz to najwazniejszy jest dzidzius i Ty.

reklama
Witam po dłuższej przerwie.
Od wczoraj u mnie śnieg:wściekła/y:
Ja zaliczyłam w tym tygodniu dodatkową wizytę :-( przez weekend miałam bardo ostre bóle brzucha i dodatkowo bolał mnie odcinek lędzwiowy, rózne myśli wtedy przychodzą do głowy, okazało się ze moja dzidia (rosnąca macica) uciska mi nerw kulszowy, już powoli zaczynam się śmiać sama z siebie heheeh bo mam już chyba wszystkie dolegliwości które nachodzą kobietę w ciąży i jeszcze brakowało mi rwy kulszowej.
Z dzidzią wszystko dobrze :-)

Muszę się pochwalić że ja też zaczełam czuć ruchy dzidzi :-) w poprzedniej ciąży mój Kamilek dawał o sobie znać w 16 tygodniu.

Do góry