reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Witam wszystkich,

Kurcze u mnie taka pogoda padacka, że tylko pić :dry:

Ja się na razie nie szykuje na ruchy bo mam łożysko na przedniej ścianie i pewnie jeszcze przyjdzie mi poczekać :-)

Ja dopiero teraz jem lodzika tego wymarzonego wczoraj.
Jade cos kupic ,mam zamiar pizamki dla dzidzi znalezc.Bo jeszcze nie mam zadnej.
Tutaj raczej nie dostane ciuszkow w prezencie,tylko taki jakby bon ze sklepow z dziecinnymi rzeczami i moge sobie wybrac sama co potrzebuje np za 20 euro.
Rodzina kupuje konkretne rzeczy,po uzgodnieniu.Ale ze byc moze mama mnie wykklnie za to ze jej nie powiedzialam ,a reszta tak daleko jest ze raczej nie sadze ze cos dostane.
To lepiej sama sobie kupie i bede spokojna

hehe wy dalej o tym lodziku...

hejka dziewczyny...u mnie okropna pogoda....leże dzisiaj w łóżku cały dzień....i się nie ruszam....właśnie zrobiłam sobie smietankowy budyń...i zaraz będę wcinać....
Karolina...przy bliźniakach wcześniej czułaś ruchy czy później?? ja mam jedno łożysko przyklejone z przodu a jedno z tyłu.....i już tak próbuję coś poczuć ale nic....oprócz bączków w jelitach :zawstydzona/y:

To by znaczylo ze od jutra jestem w 17-tym .Matko jak ten czas leci!

a wez nic juz nie mow!Ja z mloda odliczalam kazdy dzien,kazdy kolejny tydzien ciagnal sie niesamowicie,a koncowka to juz masakra...A teraz-trzeci miesiac,czwarty,zaraz piaty...masakra!!!!

Lodzik z rana jak śmietana ;-)

u mnie tez zaliczony:-D:-D:-D

hehe wy dalej o tym lodziku...

hejka dziewczyny...u mnie okropna pogoda....leże dzisiaj w łóżku cały dzień....i się nie ruszam....właśnie zrobiłam sobie smietankowy budyń...i zaraz będę wcinać....
Karolina...przy bliźniakach wcześniej czułaś ruchy czy później?? ja mam jedno łożysko przyklejone z przodu a jedno z tyłu.....i już tak próbuję coś poczuć ale nic....oprócz bączków w jelitach :zawstydzona/y:

dobry lodzik nie jest zly:)

ja dzis mam kolejny drozdzowy dzien,wczoraj smazylam z mloda racuszki,dzis powtorka z rozrywki:)pootem zrobimy tez buleczki drozdzowe bo mnie mala meczy od kilku dni,i juz jej obiecalam:)

milego dzionka lodziary;-);-);-):-):-):-)

Rabbit ja poczulam w 16 -tym o ile dobrze sobie przypominam,ale jezeli masz lozysko na przedniej scianie to mozesz slabiej czuc.Tak pisala ktoras dziewczyna.
Dobra teraz napewno spadam pa do pozniej
ps.prosze o pomysl na obiad:tak:

reklama
Do góry