Asionek31
Fanka BB :)
Witam cieplutko w piękny słoneczny poranek!!
Kurcze wymiotło mnie dzisiaj z wyrka o 5:30 mój L się zdziwił bo dostał dziś kanapki domowe kolorowe;-) do pracy.
Kurcze nie moge ostatnio łykać witaminek jak połknę taką końską pastylkę za chwilę jest mi tak wstrętnie niedobrze,że żygam dalej niż widzę.
Za 4 godz. moje badanie oczywiście to jest powód mojej bezsennej nocy i rana.Trzymajcie kciukasy.
Witam nową mamusię w naszym gronie!
elifit super,że czujesz już dzidziusia,ja juz też nnie mogę się doczekać!
no to mocne kciukasy za wizyte ) napewno bedzie dobrze !!
U mnie tez u uplawami roznie ,raz potok raz sahara.
Witam nowa mame.Mam nadzieje ze zostaniesz z nami.
Ja olalam dzisiaj sprzatanie,mam powyzej kokardki.Codziennie to samo wczoraj bylo czysciutenko dzisiaj juz sajgon.I to nie wina dzieci tylko pana meza.
A ja nie bede zmywarki wyciagac codziennie .On ma dzisiaj wolne to moze zrobic.Narazie na to nie wpadl .Chociaz juz nawet nie ma czystej lyzki.Ciekawe czym zje rosol!
poczekamy zobaczymy cdn
Elfit a to twoja pierwsza ciaza ,bo nie moge sobie przypomniec.I ty mowilas ze wedlug usg to ciaza jest starsza?
Bo ja jeszcze nie jestem pewna.
hehe i dobrze zrob strajk dziala najlepiej )
ja tez dzisiaj nic nie robie .. humoru i checi brak :/
Ale się uśmiałam
A do mnie z rańca wpadła teściowa pomyła mi wszystkie okna a było tego trochę zrobiła nalesniki i właśnie sobie poszła, normalnie jakaś reinkarnacja teściowej oby się jej nie popsuło po jak będzie trzeba z baby zostawać ;-)
super pomoc mialas oby tak dalej )
hej, witajcie
A mnie się te dzisiaj nic nie chce, jeszcze łażę wkurzona, bo nam urząd odmówił rozbudowy domu, ale warunków zabudowy nie podał, trzeba tam samemu łazić, pismo napisane 6 kwietnia, a goniec dotarł dopiero 12.!!!
Aaaaa...nieskromnie się pochwalę, że znamy już płeć:-) Będzie Mikołaj
)
super ) fajnie , ze juz plec znasz ..
no i kolejny chlopczyk hehe
ciekawe czy tak zostanie juz na naszym forum , ze same chlopaki beda czy jakos sie wyrowna pozniej )