reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Nie czytaj tych głupot w necie kochana, kazde dziecko rozwija sie indywidualnie a nie książkowo, ma swoje tempo rozwijania, ja uwazam ze rozwija sie prawidłowo, dobrze ze mówi coś, nie wazne ile ale ze mówi !!!!!!! Niedługo zacznie wiecej mówić zobaczysz :)))))) i jeszcze Cię zagada :)

reklama
mamuśka23 ty nam ty zaglądaj, podczytuj, przeszkadzaj :-) a jak już będziesz czekała na kolejnego bąbla wpadaj i dziel się radościami i czasami ponarzekaj bo też trzeba!

elifit ja czasem kładę rękę na macicy ale nic nie czuję. Ty pewnie będziesz miała siłacza/siłaczkę :).

i mały PS. czy któraś z Was jeszcze podziela mój los i rzyga jak przysłowiowy kot? Ja już mam dosyć. Chyba od 7,8tygodnia i cały czas się ciagnie i nigdzie nie ruszam się bez woreczka...

ja mam masakre jak jade samochodem, wiec podroz do Polski nie bedzie nalezala to przyjemnych.
srednio raz na dwa dni ide przytulic kibelek...

Zupa- no to długo Cię trzyma skoro jeszcze wymiotujesz, a słyszałam zew kobiety mające chorobę lokomocyjnę są bardziej narażone na wymioty w ciązy, Ja mam tą chorobe i w ciązy do 7 miesiąca dzien w dzien wymiotowałam :(((

Ja mimo skończonego 12 tego tygodnia wymiotuje nadal, może nie tak często, ale zdarza się. Jedynie co mdłości znacznie odpuściły, ale za to często boli mnie żołądek masakra:(

Wiem dziewczyny ze to bardzo męczące:( ale nic na to nie poradzimy, wiem ze są tabletki specjalne na to ale po co sie faszerować!! Dacie rade, Ja teraz wymiotowałam tydzien tylko mdłosci były ale z dnia na dzien mniejsze, nie wiem czy to spowodowane było zatrzymaniem sie w rozwoju dziecka czy ta ciąża byłaby lżejsza, nie ma co teraz gdybać tylko zacisnąć zęby i jakoś z tym życ, niedługo pogoda lepsza sie zrobi to i samopoczucie bedzie lepsze:)

reklama
Do góry