Asionek31
Fanka BB :)
podpisuje sie rekoma i nogami!!!!!
ja jem obiadek,dzis lajcik,ziemniaczki+jajko sadzone(takie wiejskie,tesciowa nam na wsi kupuje)+kalafiorek z buleczka
a dzien czekolady mnie nie rusza....dla mnie moze nie istniec,za to sledzie pochlaniam tonami,ser feta i warzywa...przeogromne ilosci...
mam to samo z jedzeniem
Mamuska fajnie ze sie pozbieralas.
Gdybym teraz jeszcze raz miala zachodzic w ciaze ,to bym tez uzywala testow.Mysmy robili ,,Na dziewczynke"dwa dni przed owulka .A ciaza okazala sie strsza o tydzien .Czyli mialam tydzien wczesniej niz myslalam .I znowu chlopak.
Niektore matki nie sa normalne klatke obokm mieszka dwoch chlopcow.Jeden z nich ma Adhd bierze leki trzy razy dziennie.Siedza pod blokiem i strugaja scyzorkami na szpic patyki.Jeden nalezy do harcerstwa ten ktory nie ma problemow ,wie jak sie ze scyzorykiem obchodzic.Ale ten drugi ma naprawde problemy ,jest agresywny kiedys pobil mojego syna bo mu niechcaco na przerwie w szkole nastapil na noge.Matka jak do iej poszedl moj m.powiedziala ze to wina nauczyciela dyzurujacego.
Nie pozwolilam moim dzieciom pojsc na podworko.Bo sie boje jeszcze ich skrzywdzi tym scyzorykiem.Matka kretynka na potege.
ludzie sa bez wyobrazni :/
a pozniej wielkie zdziwienie jak do nieszczescia dochodzi ... brak slow :/
obejrzalam fakty i sie tylko zdolowalam co sie dzieje na tym swiecie