Asionek31
Fanka BB :)
Ivi bardzo dziękuję za tak miłe przywitanie, Aż cieplutko sie na sercu robi jak czytałam wasze miłe słowa Dziękuję każdej z Was,
Asionek i tak od razu juz pozwolił starać sie o dziecko??? Wiem ze jedni mówią pół roku inni 3 miesiące a jeszcze inni ze od razu można, i kogo słuchać??? chyba po prostu głosu serca i rozumu !!!!!!!!!!!
no od razu lekarz mowil zeby sie starac on jest najlepszy w miescie , szef kliniki , leczy tez bezplodnosc , robi in vitro i inne i ja mu ufam , facet zna sie na rzeczy
zreszta jak piszesz ja tez uwazam , ze nasz organizm sam wie czy jest gotowy no i my psychicznie
Mam pytanie: smarujecie się czymś kobietki? A jeśli tak to czym ))
ja na nogi i rece uzywam Dove Visieble Effect , bo jako jedyny radzi sobie z moja sucha skora , a na brzuch , piersi , uda , posladki Mustela
Ivi uwazac trzeba , ale bez paranoi wiele osob uwaza , ze wlasnie od kotow mozna sie zarazic najszybciej i je wyrzucaja na czas ciazy , albo wogole , a tak naprawde jest udowodnione , ze latwiej sie zarazimy jedzac warzywa , owoce niumyte lub grzebiac sie w ziemi
sporo o tym czytalam i gadalam z maniaczkami kotow co znaja temat doglebnie i tu akurat nie ma powodu do obaw jak sie przestrzega zasad higieny a jak juz ktos sie boi mega moze kocia kupe oddac na badania i zobaczyc czy kicia ma tokso
te domowe z regoly nie maja
sery plesniowe tez mozna jesc o ile sa z mleka pasteryzowanego
tutaj lekarze nawet pozwalaja jesc surowe miecho o ile bylo kupione z zamrazalki sklepowej ... akurat za tym nie jestem w koncu mozna te kilka miesiecy sie powstrzymac