reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

witam sie i ja
u mnie nd minela jakos tak nudno....slinilam sie jak glupia ze zrobie sobie pyszny obiad schabowe ziemniaczki i pekinska,..i co?! ziemniakiktore mialy byc mlode i pyszne okazaly sie ochydnie slodkie myslalam ze sie rozbecze no i mam uraz;-( po obiedzie pojechalismy do mini zoo nakarmic zwierzatka,potem pasaze na hipermarkecie w poszukiwaniu bucikow i wieczor w domu.,
od kilku dni czuje smyranie w brzuchu i jest ono co raz bardziej odczuwalne moze mnie wysmiejecie ale to samo czulam z julka w 17 tc czy to mozliwe??
jeszcze pytanie co do grupy-nie widze tematow rano jeszcze sama napisalam na pogaduszkach a teraz nic nie widze czy to moja wina?

reklama
Dzień dobry, mi też weekend zleciał, w sobotę pracowałam do 20... w domku ledwo zjadłam kolację i padłam od razu spać. W niedzielę obiadek rodzinny, potem do marketu na zakupy...mąż to bardzo źle zniósł, 3-godzinna wycieczkę po markecie :-D

no ale potrzebne nam były takie większe zakupy, zwłaszcza jak się po wypłacie jest... hihi
wczoraj wieczorem jeszcze filmek na laptopie i znoowu spać.... i taki weekend :-D

Witam was z rana :)

Korzytam z tego, że szefa nie ma i siedzę na forum :-p

U mnie weekend w domku, bo zimno jak cholira.. maraton z mężem filmowy sobie urządziliśmy.. i to bajeczki.. jak ja lubię bajki takie disneyowe:) z moim dzieckiem to będę z przyjemnością oglądać :-)

Ciężko mi się zasypia, nie mogę się ułożyć, to na bok, to na drugi bok, to na wznak i w końcu jakoś z poduszką czy bez usypiam i rano się budzę z piłką w brzuchu.. nom najbardziej didusia czuć rano o 6 :-) Sikać w nocy nie wstaję ale za dnia to latam jak automat hehe

Anulka w drugiej ciąży jesteś więc całkiem możliwe że już czujesz, czytałam że wcześniej się odczuwa kolejne ciąże... albo ci jelita robią psikusy ;)

Dzień dobry,

z grupą powinno być już OK

Anulka - całkiem możliwe, że już czujesz ruchy, podobno w drugiej ciąży czuć je szybciej. Ja mam łozysko na przedniej ścianie więc na pewno później coś poczuję :-)

hejka Mamuśki.....ja już po śniadanku...chwilka odpoczynku z wami i nieługo idę sprzątać...bo normalnie tornado przeszło przez moje mieszkanie....

kurde już mam 15 tydzień jak to szybko mija....myślicie że za tydzień już będzie widać jaką płeć mają dzieciaki....bo już mnie skręca...

Hej a ja jakos sie dobudzic nie moge dzisiaj. Nie wiem czemu ale leze przed tv i zieeeewam okropnie.

rabbit no mnie tez juz ciekawi co tam za bobasy siedza u nas :-) Ja dzisiaj mam usg genetyczne o 16. Troche mnie juz nerwy lapia ale nie jest zle skoro przespalam cala noc :-)

reklama
Do góry