reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Cześć Wam laseczki :) U Nas też już nie wieje tak mocno, i świeci piękne słoneczko :))Trzeba ruszyć tyłek i wybrać się na jakąś przechadzkę po wiosce :)Dziś w nocy byłam tylko raz siku, jestem z siebie taka dumna :D

reklama
dzis faktycznie ladnie, ale wiele jak zwykle. zaraz sie za jakis obiad zabieram.
ja dalej sikam srednio co 3 godziny, ale cale szczescie ide na autopilocie do lazienki

Zupka ja też już automatycznie sikam..

u nas wieje strasznie, zimno na dworze.. aż nie chce się wychylać.. zjadłam rosołek ciepły i grzeję się zeby nie zachorować

Wtam sie niedzielnie!:-)
U nas sie w koncu optymistycznie zaczyna, bo 9 stopni z rana i slaby wiaterek tylko...niestety za wiele z tego nie skorzystamy, bo chorobska ciag dalszy u nas:baffled:
Dlatego Milka lacze sie z Toba w bolu, bo mi tez mloda zaraze sprzedala i od paru dni bez przeciwbolowych nie dalabym rady, nawet z ciezkim sercem na syrop musialam sie skusic, a u nas nie ma za bardzo nic ziolowego, tylko jakas chemia paskudna:baffled:
Najgorsze ze calkowicie stracilam apetyt i probuje sie czasem do czegos zmusic, ale i tak wychodzi ze za malo, bo juz ze 3 kg mi ubylo... Coprawda ma z czego... ale w ciazy to raczej sie nie powinno chudnac, wiec mam zgryza....

A ja nie wiem, jak Wy dziewczyny automatycznie do tej lazienki latacie... Mnie juz bola oczy jak swiatlo wlacze, a jak spuszczam wode, to jakbym nad wodospadem stala, tak w nocy slychac;-) Na szczescie bez problemu potem zasypiam i zazwyczaj tylko raz wstaje, a potem wczesnie raniutko, wiec da sie przezyc:tak:
Agadaria, mi sie kiedys tez wieksza gromadka marzyla, ale teraz sobie nie wyobrazam zebysmy mogli podolac...Po prostu za pozno sie spotkalismy i nie moglismy wczesniej "produkcji" rozpoczac:-)

Fajnie sobie wymyslilyscie z tymi ziolkami na balkonie, moze sama sprobuje jak nasionka znajde... Kiedys zasadzilam pomidorki koktajlowe, ale mielismy tak sloneczny i goracy balkon, ze nie nadazalam z podlewaniem i za dlugo sie nimi ie moglismy cieszyc, ale i tak pyyyyszne byly takie z krzaczka:tak:

witam sie i ja :)
juz po spacerku : ) tylko teraz patrze i sopbie niezle spalilam dekolt i ramiona , niby na kremie 30 , a ja do bladych tez nie naleze :)

teraz odpoczynek :) moze jeszcze pod wieczor pojde na lody :)

I Ja się witam niedzielnie!
U mnie pogoda też dziś letnia,ma być 27 stopni JUPIII.Własnie myslimy so ty można wymyslić na taki piekny dzień.
Zdychałam wczoraj na ból głowy,tylko nie wiem czy za długo pospałam,czy tak mnie coś dopadło.JUż zaczynam myśleć o środzie mam Usg i Papp-a.Pozdrawiam cieplutko.

A tu pogoda srednio na jeza jak to niektorzy mowia. Niby bylo slonce od czasu do czasu ale ziiiimno. Kiedy ten wiatr sie uspokoi!? Ale ale wlasnie w prognozie mowili ze juz idzie ku lepszemu :-) jak bedzie ok.18 stopni to super chociaz ma ponoc byc nawet ponad 22, no nic czekamy :tak:

Ja tez w nocy gonie na siku, przynajmniej raz. No i brakiem apetytu nie grzesze. Jak sobie przypomne ile wsunelam wczoraj wieczorem w knajpce to :szok: Mam nadzieje ze na wizycie nie okaze sie 5 kg wiecej :-D No wlasnie jutro wizyta na 16. Jakos na razie dziwnie spokojna jestem ale nie mowie hop... zobaczymy jak zasne :sorry2:

Ahhh cześć Wam :) Ja dziś pół dnia spędziłam na budowie, Boże mam nadzieję że zdążymy się wprowadzić do października i w tedy też posadzę zioła obiecuję :))
Jutro do pracy, jak ja to zniese :)

reklama
I juz po weekendzie :-(
Za szybko mi zlecial ,sobota byla intensywna .Fryzjer ,zakupy,urodziny przyjaciolki-gdzie siedzialam o suchym ryjku i to wcale nie bylo takie zabawne.Ale chociaz troche potanczylam:tak:
Ja na baletach z dziecmi ,a moj m. w pracy swietny uklad:-)Ktos zapie..musi ,zeby bawic mogl sie ktos!
Sasiadka rodzi za 3 tyg. i zaprosila mnie zebym zobaczyla pokoj jak zrobili .Podobala mi sie taka nakladka na wanne z przewijakiem ,ja nie bede miala takiej komody to to by byla opcja.

Do góry