reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Te sadzonki ze sklepu się nie nadają.. bo są słabe i nawożone... ale! jeśli zaraz po przyniesieniu ze sklepu przesadzisz do większej doniczki i nowej ziemi oraz będziesz regularnie podlewać, to powinna się roślinka przyjąć :-)

no widzisz dobrze wiedziec :))

Witam sie serdecznie dziewczynki!!!

Widze ze wam sie mani jedzonko:-),a mi jakos przeszedl apetyt i znow mnie nudzi,ledwo obiad ugotowalam bo od zapachow konam, za mnie glowa boli!!:-(Pomocy!!!!!!!!:baffled:nie moge jesc!!!

wspolczuje :(
ja za to moge tylko jesc :/ masakra hehe jak jakis glodomor :wściekła/y:

aa gdzie wy wszystkie jesteście...ja tu sama siedze...:(((

ii kolację robię.....ziemniaczki pieczone w ziołach i czosnku zapiekane serem żółtym mniam

ii kolację robię.....ziemniaczki pieczone w ziołach i czosnku zapiekane serem żółtym mniam

ja nadrabiam Mjak milosc online :)
wow co za pyszna kolacyjka :)
ja mialam robic salatke , ale jakos mnie naszlo na parowki i wlasnie zjadlam na cieplo , ze swierzym chlebkiem , maselkiem i pomidorkiem :)
kurka ile mozna jesc ?? :szok:

też bym chciała nie jeść.....

ja tez :-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

napisz jak je robisz...ziola w oleju i tym smarujesz?pieczesz w folii?

Ja zaglądam ale właśnie idę pogonić towarzystwo do wanny.

Asiu,jak Ty sobie radzisz z taka gromadka?????ja od zawsze chcialam miec trojke albo czworke,ale na dwojce poprzestaniemy...

ja nadrabiam Mjak milosc online :)
wow co za pyszna kolacyjka :)
ja mialam robic salatke , ale jakos mnie naszlo na parowki i wlasnie zjadlam na cieplo , ze swierzym chlebkiem , maselkiem i pomidorkiem :)
kurka ile mozna jesc ?? :szok:

ja tam moge jesc non-stop....najgorsze jest to,ze ja chyba nawetnie jestem lakoma tylko glodna wciaz...mnie normalnie ssie w zoladku i burczy w brzuchu:szok::szok::szok:

witam sie w piekna nioedzielke!!!!
dzis spacerek obowiazkowo,moze potem dzialeczka...

milego odpoczynku!!!

Hallooo w piękną niedzielleee :-) u mnie pogoda boska wreszcie nie wieje ten cholerny wiatr i niebo takie niebieskie, że aż chce się iść na spacer ( wyobraże sobie jak to jest :dry:)

Mój mały dziad oczywiście nadal chory, zielone gile do pasa i chyrla pięknie nadal i przy okazji zaraził mnie co by nie było jej samej smutno :-p musiałam zarzucić wieczorem apap bo zaczęło boleć mnie ucho :wściekła/y:

Co do jedzenie to ja się prawię zmuszam, tylko rano czasem burczy mi w brzuchu ;-) dzięki temu co miesiąc ( od początku ciąży tyje ) 0,4 do 0,6 kg więc bardzo mnie to cieszy :-)

Miłego dnia kto może to spacer :-)

no wlasnie to burczenie w brzuchu, najem sie jak smok a po pol godzinie czasami mam takie ssanie jakbym glodowala od paru dni..ja przyczytlam od poczatku juz 3kg,ale jka z aktywnej kobitki zrobil sie lezacy na sofie smakosz to co sie dziwic:-D

reklama
Czesc wszystkim,

U nas tez sliczna pogoda, wiec wybieramy sie pozniej na dlugi spacer, moze zrobimy kilka fotek to wkleje moj ogromniasty i juz14 tygodniowy brzuch :)

a na razie ide wieszac pranie i musze sie pouczyc...

Do góry