reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Jak piszesz odpowiedź na na górze masz wybór: B IU , wybór koloru tekstu, itd.
Pracuję jeszcze, ale tylko do końca kwietnia, bo na takim dziale trzeba 8 godzin stać, klima nam poszła... więc gorąco jest, tylko 15 minut przerwy... klienci wredni.

z badań na razie krew, mocz, toksoplazmoza, antygen hbs, wr, glukoza. a do do kwasu foliowego też biorę, ale jeszcze tylko przez dwa tygodnie... tak lekarz powiedział i tak będzie :)

reklama
Elo mamuski;-) u nas tez pogoda straszna do teo len nie opuszcza...
dziolchy ja sie nie dziwie ze wy non stop latacie sikac, poszlam wasza metoda picia i wmuszam w siebie ta wode no i latam do kibelka non stop, co wypije to od razu ze mnie wylatuje ot taki interes

Ja czuje ze bedzie dziewczynka, juz nie moge sie doczekac kiedy sie dowiem. Trzeba czekac do 20tygodnia nawet dalej... No cóz a jak sie urodza nasze malenswa to i łatwiej bedzie dobrac imie;)

Ja czuje ze bedzie dziewczynka, juz nie moge sie doczekac kiedy sie dowiem. Trzeba czekac do 20tygodnia nawet dalej... No cóz a jak sie urodza nasze malenswa to i łatwiej bedzie dobrac imie;)

Przy pierwszej dzidzi dowiedzialam sie wczesnie ok 16 tyg, a i juz widze ze niektóre dziewczyny na 80% znaja plec, wszystko zalezy od usg lekarza;-)

Anulka mi to już w nawyk weszło, ciagle chlam tą wodę. :-D
też latam jak szalona do toalety :)
kurcze pogoda każdego dobija, a ja za godzinę do pracy lecę... ehh, kto pójdzie za mnie ?

Marliolciaa Od razu pomyslałam ze pracujemy w tym samym miejscu hehhe;) Wszedzie sa wredni, oszedzaj sie i sie nie denerwuj:) odpoczywaj w domku tak jak ja o! :-D

Przy pierwszej dzidzi dowiedzialam sie wczesnie ok 16 tyg, a i juz widze ze niektóre dziewczyny na 80% znaja plec, wszystko zalezy od usg lekarza;-)

No własnie z tego co jA WIEM to do tej co chodze mniej wiecej mowi w 20tyg niestety nie ma za nowego sprzetu, ale chciałabym wiedziec jak najszybciej;)

ja bylam na usg jak byl 13t 3d i powiedzial mi ze najprawdopodobniej dziewczynka :-) a ponoc sprzet ma bardzo dobry i zna sie na swojej robocie :-) wiec troche potwierdzil moze przypuszczenia,bo ja od poczatku czuje dziewczynke :-) ale wiadomo,ze na pewno to sie dowiem pozniej dopiero, na razie to tylko prawdopodobnie :-)
wspolczuje Wam takiej pracy,dobrze ze mozna wziac zwolnienie i nie stresowac sie....ja w 1 ciazy pracowalam w sklepie, ale takim osiedlowym,wiec klienci w porzadku byli,nie bylo jakichs przykrych sutuacji i pracowalam do poczatku 9 miesiaca :-) ale ciaze przechodzilam idealnie,bez dolegliwosci zadnych :-)

mi lekarka powiedziala ze w 20. tygodniu najwczesniej mi powie, bo wczesniej to takie "pieprzenie"... no coz, kto by nie byl-bedzie dobrze :)

reklama
Do góry