reklama
gosiaczek28
Początkująca w BB
A co do Twojej diety Cytryna:-)to chyba nie ma znaczenia,tylko pomysl o maluchu ,ktory potrzeboje urozmaiconej diety.
ja jako bobas bylam na diecie bezglutenowej poniewaz urodzilam sie bez wykształconych kosmkow jelitowych,ale mysle ze to nie byl wpływ diety mojej mamki!!Warto porozmawiac z lekarzem!!!
ja jako bobas bylam na diecie bezglutenowej poniewaz urodzilam sie bez wykształconych kosmkow jelitowych,ale mysle ze to nie byl wpływ diety mojej mamki!!Warto porozmawiac z lekarzem!!!
K
karolina1978
Gość
Ja bylam tak trzy razy do roku na diecie max 3-4 kg ,pierwsza duza impreza i juz bylo po diecie.
gosiaczek28
Początkująca w BB
RabbitJa dokladnie tak mam, meczy mnie to szczgolnie teraz jak mam jakis bol w nodze i w bidrze!!!
Ledwo wstaje!! a ja sie juz naodpoczywalam bo poczatek ciazy mialam trudny!!
Lezalam w szopitalu bo plamilam, tam zrobili mi usg i zdiagnozowali w 6 tyg ciaze pozamaciczna, chcieli mnie oprowac.Tylko moja lekarz prowadzaca miala glowena karku i wzielamnie na dodatkowe badania i na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo!!
i pozniej znowu plamilam!! i ciagleodpoczywalam.teraz maly spacer a ja zakwasy jak nie wiem mam a do tego bol w nodze!!
Ledwo wstaje!! a ja sie juz naodpoczywalam bo poczatek ciazy mialam trudny!!
Lezalam w szopitalu bo plamilam, tam zrobili mi usg i zdiagnozowali w 6 tyg ciaze pozamaciczna, chcieli mnie oprowac.Tylko moja lekarz prowadzaca miala glowena karku i wzielamnie na dodatkowe badania i na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo!!
i pozniej znowu plamilam!! i ciagleodpoczywalam.teraz maly spacer a ja zakwasy jak nie wiem mam a do tego bol w nodze!!
no ta moja dieta to z powodow zdrowotnych. nie mam zdiagnozowanej celiaki, ale lepiej sie czuje gdy nie jem glutenu (nie mam boli brzucha, wzdec, biegunek itd)
Na zadnej innej diecie w zyciu nie bylam za bardzo lubie jesc
Na zadnej innej diecie w zyciu nie bylam za bardzo lubie jesc
K
karolina1978
Gość
Noto mialas wesolo na poczatku ja przy blizniakch ostatnie 6 tyg lezalam plackiem i mialam zanik miesni!Nigdy nie myslalam ze to tak szybko sie robi.
gosiaczek28
Początkująca w BB
ja tez zmykam spac!!! trzymajcie sie mamuski!! do jutra!!
dobrej nocy!!!;-)
dobrej nocy!!!;-)
Witaj gosiaczek
Ja dzisiaj tez pofolgowalam z jedzeniem pizza, zupka i masa muffinek na zakonczenie. Jak zrobilam to nie moglam doczekac zeby wystygly no i mialam za swoje ze zgaga! Jeszcze mnie trzyma troche niestety :-(
Ja tez jakis syfkow dostalam, nie tylko na twarzy. Co chwile jakis wstreciuch wyskakuje to na buzi to na dekolcie
To tylko pozazdroscic takiego zestawu zywieniowego :-)
Ide sobie zagrzac mleka na moja zgage
Ja dzisiaj tez pofolgowalam z jedzeniem pizza, zupka i masa muffinek na zakonczenie. Jak zrobilam to nie moglam doczekac zeby wystygly no i mialam za swoje ze zgaga! Jeszcze mnie trzyma troche niestety :-(
Dziewczyny ratunku!!!! ja ciągle jem....jestem przerażona....na wszystko mam ochotę...będę jak wielka bania....aa syfy na twarzy coraz gorzej....wrrrrrrrrrrrrrrr
aaa tak pozatym witam gosiaczku i gratuluję......
coo wy tam jecie??
Ja tez jakis syfkow dostalam, nie tylko na twarzy. Co chwile jakis wstreciuch wyskakuje to na buzi to na dekolcie
a ja mam ochote glownie na kwasne i owoce jem caly cas, wczoraj wciagnelam 5 brzoskwin, 2 jablka, winogrona i kilka sliwek. Codziennie musze nowe dokupywac
To tylko pozazdroscic takiego zestawu zywieniowego :-)
Ide sobie zagrzac mleka na moja zgage
reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Asionek ja też dopiero wstałam hehe dzidziuś głodny, więc szamamy..
dziewczyny wzrok mi się zepsuł, pytanie ile od kompa a ile od dzidziusia :-( jak miałam -1 dioptrie w prawym oku to teraz mam z 1,25-1,5 :-( ehhh
podobno w ciazy sie psuje , ale raczej pozniej wraca ... ja to slepa bede niedlugo jak tak dalej pojdzie
Cześć dziewczynki
Boże jaka ja dziś zamulona jestem, praca mnie wykańcza (( Jak wracam to już do niczego się nienadaję, miałam pocisnąć dziś na rower z koleżanką i dupa, nie miałam chęci (No jak tak ma być to ja składam zażalenie ( Ale za to apetycik uhuhuuuu obiadki, deserki, no końca nie widać
nie jestes sama tutaj polowa z nas ,albo lepiej ma wiecznego lenia
a jesc tez moge ciagle ))
Mi ziemniaczki pasują i chętnie widziane podczas obiadku.
tylko pewnie wyjda mi w boczkach ktore juz rosna!!
Dzis robiłam przymiarki sukienek i niestety juz sie nie miescze
Brzusio rosnie jak na drozdzach!!
witaj u nas i gratulacje !!
ja siedze na stronkach z humorem i leje ze smiechu
wkleilam kilka linkow na watku humor
dobranoc ja juz pogadalam z mama moge isc spac , bo mi sie oczy kleja i jeszcze lepetyna boli :/