reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Asionek ja też dopiero wstałam hehe :-p dzidziuś głodny, więc szamamy..

dziewczyny wzrok mi się zepsuł, pytanie ile od kompa a ile od dzidziusia :-( jak miałam -1 dioptrie w prawym oku to teraz mam z 1,25-1,5 :-( ehhh

reklama
Witajcie mamuski
laugh.gif
!!!
Po dlugich staraniach o fasolke w końcu moge dołaczyc do waszego grona
biggrin.gif
.
Mimo paru złych chwil
unhappy.gif
w tym całym szczesciu, ciesze
laugh.gif
sie że moge podzielic sie z Wami moimi wrażeniami.

Cześć dziewczynki :)
Boże jaka ja dziś zamulona jestem, praca mnie wykańcza :((( Jak wracam to już do niczego się nienadaję, miałam pocisnąć dziś na rower z koleżanką i dupa, nie miałam chęci :((No jak tak ma być to ja składam zażalenie :(( Ale za to apetycik uhuhuuuu obiadki, deserki, no końca nie widać :D

Witaj Gosiaczek :-)

Ja też stale głodna jestem ale nie mam pomysłów na jedzenie takich żeby mi się chciało lecieć i robić...
Dziś to nawet na ziemniaki nie mam ochoty.

Ja do 10 tyg, to wogole apetytu nie mialam,na samą mysl o jedzeniu stawało mi w gardle.!!
Ale za to teraz to jak u koleżanki JUSTYNY końca nie widac!!!
Od razu widac ze sie zaokrąglam!!

Witaj Gosiaczek :-)

Ja też stale głodna jestem ale nie mam pomysłów na jedzenie takich żeby mi się chciało lecieć i robić...
Dziś to nawet na ziemniaki nie mam ochoty.

No to jak na ziemniaki nie masz ochoty to jest już źle :D Ziemniaki to nasz znak rozpoznawczy , znaczy październikówek :)

Mi ziemniaczki pasują i chętnie widziane podczas obiadku:tak:.
tylko pewnie wyjda mi w boczkach ktore juz rosna!!:szok:
Dzis robiłam przymiarki sukienek i niestety juz sie nie miescze:no:
Brzusio rosnie jak na drozdzach!!:-D

Dzieki za powitanko!!!ja ogolnie grymasze na jedzonko,
;-) ale jak mi cos podpasuje to czyszcze do konca.
I wtedy wszyscy sa zadowoleni:happy2:.
Tylko teraz mnie męczy bol w plecach i w biodrze!!!
Nie moge wstac w nocy na siusiu,a czesto wstaje!!!:baffled:

reklama
Dziewczyny ratunku!!!! ja ciągle jem....jestem przerażona....na wszystko mam ochotę...będę jak wielka bania....aa syfy na twarzy coraz gorzej....wrrrrrrrrrrrrrrr

aaa tak pozatym witam gosiaczku i gratuluję......

coo wy tam jecie??

Do góry