reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

mmm przeważie bułki z ogórkiem, rzodkiewką, twarozkiem i rzeżuchą, wedlinka tez mi zaczyna smakować.. a nie jadlam chleba ani wedliny przez I trymestr..

ostatnio w niedziele całą michę sałaty opędzlowałam :szok:

a dzis jak mnie napadło na słodycze... co ja niesłodyczowa jestem ;-)

reklama
Codzienni to inaczej!!!
Ja dzis opędzlowalam rownoczesnie: gratke truskawkowa, poprawialm papryka konsrwowa a na dobitke 3bita z sezamkami:-).
Nieźle co????No i jak boczki maja nie rosnac:szok:.
hheehehhh

Hej rabbit!!
no to sie nie martw bo my tak samo jak ty, no przynajmniej ja!!!
To jedyn mozliwosc na pofolgowanie sobie no i dzidziuś ma byc zadowolony!!!
Natura bywa okrutna ale jakie to szczescie móc czuc to co czujemy!!!!:-)
Jedz na zdrowko i sien ie martw, a pryszcze e tam;-)znikna!!!!!!

Czesc Gosiaczek,ja mialam smaka na zupke chinska ise ja zjadlam!
A tak walcze z dziecmi ze to nie zdrowe a dzisiaj musialam.
A teraz bulke z pasta z lososia pycha mam ochote na jeszcze jedna ,ale sie hamuje.

Witaj:-). a to ciekawe bo i ja rano posunelam gulaszową, czyli to normalne troche niezdrowego nie zaszkodzi!!
Moj maz jak zoobaczył to :szok:bo przewrazliwiony jest!!hheeh

ja na kolacje zjadłam 4 kromki z pastą z łososia...potem jabłko .....potem płatki kukurydziane....a teraz batonik.....

a ja mam ochote glownie na kwasne i owoce jem caly cas, wczoraj wciagnelam 5 brzoskwin, 2 jablka, winogrona i kilka sliwek. Codziennie musze nowe dokupywac :)
Wiec nie najgorsze mam zachcianki... choc frytki z mc donalda tez moglabym jesc codziennie ;)

ja przed ciaza bylam jakis czas na diecie bez pszenicy, w sumie to wychodzilo na to ze jadlam wiekszosc produktow bezgluenowych i czasem chleb zytni (bez pszenicy). W pierwszych tygodniach mialam tak maly apetyt ze olalam diete bo gdybym miala sie jej trzymac to chyba nic bym nie jadla... teraz jest lepiej i moglabym do niej wrocic... ale... nie wiem jak to wplynie na dziecko jesli w trakcie ciazy i karmienia piersia nie bede jesc glutenu... czy to nie wplynie na malenstwo - w sensie ze jak juz zacznie jesc gluten bedzie narazone na uczulenie? Mam wizyte u lekarza 14 kwietnia wiec dopytam, na razie jem, choc lepiej sie moj brzuch czuje bez pszenicy ;)

reklama
Kurcze takk długo czekalam zeby do was dolaczyc i dzielic sie wrazeniami,
że teraz trudno sie rozstac na chwile a tu pozno juz:-(trzeba isc spac,
jak ja wytrzymam cała noc???;-)
A noce mam cieżkie bo budze sie i nie moge usnac, ułozyc sie nie moge,a zmeczona jestem caly czas:baffled:

Ja zanim zaszlam w Ciaze to ciagle na diecie bylam i nie jadlam za duzo,:-)
i obiecywalam sobie ze jak juz bede w ciazy to nie bede sie obiadala;-),ale to sie nie da!!
dzidzia ciagnie z kazdej strony teraz!!!bo na boczatku nie milam wogole apetytu.jadlam z rozsadku!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry