reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

mmm przeważie bułki z ogórkiem, rzodkiewką, twarozkiem i rzeżuchą, wedlinka tez mi zaczyna smakować.. a nie jadlam chleba ani wedliny przez I trymestr..

ostatnio w niedziele całą michę sałaty opędzlowałam :szok:

a dzis jak mnie napadło na słodycze... co ja niesłodyczowa jestem ;-)

reklama
Codzienni to inaczej!!!
Ja dzis opędzlowalam rownoczesnie: gratke truskawkowa, poprawialm papryka konsrwowa a na dobitke 3bita z sezamkami:-).
Nieźle co????No i jak boczki maja nie rosnac:szok:.
hheehehhh

Hej rabbit!!
no to sie nie martw bo my tak samo jak ty, no przynajmniej ja!!!
To jedyn mozliwosc na pofolgowanie sobie no i dzidziuś ma byc zadowolony!!!
Natura bywa okrutna ale jakie to szczescie móc czuc to co czujemy!!!!:-)
Jedz na zdrowko i sien ie martw, a pryszcze e tam;-)znikna!!!!!!

Czesc Gosiaczek,ja mialam smaka na zupke chinska ise ja zjadlam!
A tak walcze z dziecmi ze to nie zdrowe a dzisiaj musialam.
A teraz bulke z pasta z lososia pycha mam ochote na jeszcze jedna ,ale sie hamuje.

Witaj:-). a to ciekawe bo i ja rano posunelam gulaszową, czyli to normalne troche niezdrowego nie zaszkodzi!!
Moj maz jak zoobaczył to :szok:bo przewrazliwiony jest!!hheeh

ja na kolacje zjadłam 4 kromki z pastą z łososia...potem jabłko .....potem płatki kukurydziane....a teraz batonik.....

a ja mam ochote glownie na kwasne i owoce jem caly cas, wczoraj wciagnelam 5 brzoskwin, 2 jablka, winogrona i kilka sliwek. Codziennie musze nowe dokupywac :)
Wiec nie najgorsze mam zachcianki... choc frytki z mc donalda tez moglabym jesc codziennie ;)

ja przed ciaza bylam jakis czas na diecie bez pszenicy, w sumie to wychodzilo na to ze jadlam wiekszosc produktow bezgluenowych i czasem chleb zytni (bez pszenicy). W pierwszych tygodniach mialam tak maly apetyt ze olalam diete bo gdybym miala sie jej trzymac to chyba nic bym nie jadla... teraz jest lepiej i moglabym do niej wrocic... ale... nie wiem jak to wplynie na dziecko jesli w trakcie ciazy i karmienia piersia nie bede jesc glutenu... czy to nie wplynie na malenstwo - w sensie ze jak juz zacznie jesc gluten bedzie narazone na uczulenie? Mam wizyte u lekarza 14 kwietnia wiec dopytam, na razie jem, choc lepiej sie moj brzuch czuje bez pszenicy ;)

reklama
Kurcze takk długo czekalam zeby do was dolaczyc i dzielic sie wrazeniami,
że teraz trudno sie rozstac na chwile a tu pozno juz:-(trzeba isc spac,
jak ja wytrzymam cała noc???;-)
A noce mam cieżkie bo budze sie i nie moge usnac, ułozyc sie nie moge,a zmeczona jestem caly czas:baffled:

Ja zanim zaszlam w Ciaze to ciagle na diecie bylam i nie jadlam za duzo,:-)
i obiecywalam sobie ze jak juz bede w ciazy to nie bede sie obiadala;-),ale to sie nie da!!
dzidzia ciagnie z kazdej strony teraz!!!bo na boczatku nie milam wogole apetytu.jadlam z rozsadku!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry