reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hellooooo!!!!

Ja dzis pieke ciasto marchewkowe:)))))))
Zaraz z mloda lece na zakupy,bo ma dzis wolne,a potem zabieram sie za pieczenie:)

Justys
,mnie tez wczoraj bolal brzuch:(Dokladnie tak jak opisujesz...wiec chyba jest oki:)

reklama
witam sie i ja :)

elifit, wspolczuje nocki...moja kolezanka opowiadala kiedys,ze ja w ciazy cos takiego nekalo...poporodzie wszystko minelo jak reka odjal,ale jak byla w ciazy,to ponoc bardzo czesto....ona nawet miala jakas nazwe,ale za chiny nie przypomne sobie jak na to mowila...wiem,ze do tego miala wrazenie,ze ktos ja dusi, i za kazdym razem maz musial ja budzic...masakra jakas...

kurde,chyba sobie zapeszylam z moim spaniem,bo wczoraj jak sie polozylam po polnocy troche,to za nic nie moglam zasnac...krecilam sie chyba z 2 godziny po lozku...ale to moze przez to,ze sie po poludniu z mlodym polozylam spac...i mlody dzis mnie budzi o 8:20,a ja padnieta jakby to conajmniej 6 byla :-D a jak spojrzalam na zegarek to bylam w szoku, no i trzeba bylo podniesc zacny tylek z wyra :-D

lece zaraz do gina
serce mi wyskoczy z piersi jak nic :/
trzymajcie prosze mocno kciuki za nas !!!

Asionek Szwajcarię też mam zaznaczoną na mapie :). Ja uwielbiam z moim ukochanym po prostu wsiasc w auto, spakować śpiwory, namiot, trochę jedzenia w proszku i ruszyć w wyznaczoną wcześniej trasę. W Szwajcarii słyszałam o tym że Interlaken jest pjiękne ale jeszcze nic więcej nie czytałam. Pewnie jak będziemy mieli niespełna rocznego bobasa zdecydowanie wbierzemy się w cieplejsze miejsce niż Norwegia (tam wrócimy jak trochę podrośnie) :)
Interlaken jest boskie !!! a wczesniej jedzie sie przez Thun tez bajka zreszta tam gdziekolwiek sie nie pojedzie jest cudownie :)
Neuchatel piekne , a jezioro boskie jak morze :) polecam !!

\

Powiadasz że dziurka rośnie- no i zajefajnie :)

to mi tez rosnie :-D

Sie manko z rana!Dzieci wyszykowane ,a mi sie nadal chce spac.Musze przetrzymac bo powrot do lozka spowoduje rozmemlany caly dzien.Sebi jeszcze dzisiaj w domu musze z nim troche sie pouczyc ,bo inaczej z nudow bedzie mial nerwa..Moje dzieci w tygodniu nie moga grac na konsolach ,a zabawki sa nudne(to ich zdanie zmieniaja je tylko przed Bozym Narodzeniem)jak przygotowuja liste.
Dziewczyny trzymam& za wizyty

dzieki Karolina !!!

A my planowaliśmy Włochy przez Słowację, Austrię, dalej do Francji, bo byłam i zkaochałam się w płd Francji :-), i dod domu przez Niemcy i Czechy.. taki prawdziwy Eurotrip :-D poczekamy aż didi będzie miał trochę latek i wyruszymy :)
A w podróż poślubną to do Pragi jedziemy, teściowa pobawi przez weekend :-)

Dziewczyny jaki miałam koszmar :szok: obudziłam się o 5.. śniło mi się że ktoś mnie przeklął i opętały mnie demony:szok: Tak się strachałam że jak się obudziłam to jeszcze się bałam.. przytuliłam się do męża mocniej.. co ciekawe wstałam z bólem głowy, może to przez to? I nie jadłam nic ciężkostrawnego w nocy:no: Któraś tak ma? Słyszałam że ciężarnym się zdarzją takie koszmary :confused:

to zapraszam przy okazjo do nas :) ja na poludniu Fr jestem :)

ja mialam dzisiaj takie koszmary jak juz udalo sie na chwile przysnac , ze masakra :/ na USG wyszlo , ze mam w srodku potworka ( jak z filmu Zejscie , i nawet dziwieki takie wydawal :/ ) , pozniej , ze rodzina i znajomi okrzykneli mnie oblakana .. no zyc nie umierac :)

oki do uslyszenia po powrocie !!

to zapraszam przy okazjo do nas :) ja na poludniu Fr jestem :)

ja mialam dzisiaj takie koszmary jak juz udalo sie na chwile przysnac , ze masakra :/ na USG wyszlo , ze mam w srodku potworka ( jak z filmu Zejscie , i nawet dziwieki takie wydawal :/ ) , pozniej , ze rodzina i znajomi okrzykneli mnie oblakana .. no zyc nie umierac :)

gdzie dokładnie? Ja przez 4 miesiące mieszkałam w Lyonie, ahh urocze miasto :-) Razem z mężem zwiedzilismy Alpy francuskie, szwajcarskich trochę też, a na płd byliśmy w Antibes, Cannes, Nicea i Monako. To był piękny okres w moim życiu, byłam na wymianie studenckiej i jeszcze mi szkoła płaciła więc tylko zwiedzć i zwiedzać. Mój brat mieszka w Paryżu więc i tam cżesto bywałam, no powiem wam niezapomniane przeżycia. Jakby, odpukać, nie udało mi się w Polsce finansowo to zmykam do Francji, do Paryża do brata, język znam dobrze bo studiowałam francuski i dyplom mam brytyjski :) W sumie do PL z Anglii wróciłam dla męża. Ufff alem się opisała :-)

Jejciu ale piszecie, ja nie mam czasu siedzieć.. z mężem korzystamy z dni wolnych od pracy... spacery, gotowanie ciast:-D, ale mam nadzieję że dziś wieczorem trochę pobędę na forum... jutro już do pracy... aż się nie chce.

elfit ja w tym roku zwiedziłam Alpy wloskie i dojechaliśmy aż pod Francje. Tam zupełnie inny klimat taki prawdziwie alpejski jak z filmów. Ah coś pięknego. Jak wyjechaliśmy nieco wyżej wieczorami mieliśmy 4 stopnie, nawet nie chce wiedzieć ile było w nocy - a my oczywiście w namiocie, ale warto.

Asionek a ceny w Szwajcarii bardzo zabójcze? Z benzyną pewnie nie ma już aż takiej różnicy, ale jedzenie? Tylko to mnie nieco przeraża. I daj znać jak tam USG :)

Dzien dobry wszystkim :)

Mam nadzieje ze bole brzucha kazdej z nas sa tymi "normalnymi bolami". I zastanawiam sie co u sylwii_m bo sie dawno nie odzywa, mam nadzieje ze jej bole tez byly z tej standardowej kategorii...

reklama
Do góry