reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

jestem :) zaraz napisze na watku wizytowym :) lekarz mowi , ze jest wszystko dobrze :) ale strasa mialam niezlego ...

gdzie dokładnie? Ja przez 4 miesiące mieszkałam w Lyonie, ahh urocze miasto :-) Razem z mężem zwiedzilismy Alpy francuskie, szwajcarskich trochę też, a na płd byliśmy w Antibes, Cannes, Nicea i Monako. To był piękny okres w moim życiu, byłam na wymianie studenckiej i jeszcze mi szkoła płaciła więc tylko zwiedzć i zwiedzać. Mój brat mieszka w Paryżu więc i tam cżesto bywałam, no powiem wam niezapomniane przeżycia. Jakby, odpukać, nie udało mi się w Polsce finansowo to zmykam do Francji, do Paryża do brata, język znam dobrze bo studiowałam francuski i dyplom mam brytyjski :) W sumie do PL z Anglii wróciłam dla męża. Ufff alem się opisała :-)

ja mieszkam w Montpellier :)
w zeszlym roku bylam na troche w Lyon , Nimes i tutaj juz nad samym morzem :) super wakacje !!

elfit ja w tym roku zwiedziłam Alpy wloskie i dojechaliśmy aż pod Francje. Tam zupełnie inny klimat taki prawdziwie alpejski jak z filmów. Ah coś pięknego. Jak wyjechaliśmy nieco wyżej wieczorami mieliśmy 4 stopnie, nawet nie chce wiedzieć ile było w nocy - a my oczywiście w namiocie, ale warto.

Asionek a ceny w Szwajcarii bardzo zabójcze? Z benzyną pewnie nie ma już aż takiej różnicy, ale jedzenie? Tylko to mnie nieco przeraża. I daj znać jak tam USG :)

no napewno drozej niz w pl :/ ale mozna tez kupic jedzenie taniej lub zabrac troche z Polski :)
benzyna byla w takiej samej cenie , a nawet niekiedy tansza :)

reklama
Hej laski
Wydaje mi sie ze te wszystkie bole sa normalne a przynajmniej mam taka nadzieje mnie tez boli ale macica bewnie cala jest przekrwiona obolala i opuchnieta bo przechodzi intensywny wzrost...to samo wezadła...mam nadzieje ze wszystko jest ok i jutro zobacze moje malenstwo jak fika..
podpisuje sie pod tym ciastem marchewkowym -prosze o przepis dzisiaj mam chec cos upiec, nidy nie jadlam, jakos ciezko mi sobie wyobrazic smak, hmmm..

Witam mamuski:)
Ja dzis mam doła..czyatam wasze posty i sie ryczec az chce..ja mam wizyte az za tydzien w srode..napewno sie szybko zleci..ale mam jakis film,ze cos jest nie tak..niewiem dalczego...wiem nawet niepowinnam takich glupot wypisywac..ale patrzac na ciaze z julka..to tak sie filmuje jak sie zbliza termin wizyty ze szok..
Musze sie czyms zajac,bo oszaleje:/
Pikne wasze malenstwa na watku "zdj z usg"
no nic czas sie wziac w garsc:)

Witam mamuski:)
Ja dzis mam doła..czyatam wasze posty i sie ryczec az chce..ja mam wizyte az za tydzien w srode..napewno sie szybko zleci..ale mam jakis film,ze cos jest nie tak..niewiem dalczego...wiem nawet niepowinnam takich glupot wypisywac..ale patrzac na ciaze z julka..to tak sie filmuje jak sie zbliza termin wizyty ze szok..
Musze sie czyms zajac,bo oszaleje:/
Pikne wasze malenstwa na watku "zdj z usg"
no nic czas sie wziac w garsc:)

znam ten bol , bo do dzisiaj tez tak mialam :(( jakies mega schizy i zle sny do tego :((
dobrze bedzie nie martw sie !!!

ale jakis taki dziwny spokoj dzis na forum :p

anita, nie martw sie,bedzie wszystko dobrze :)

a ja nie wiem juz co z soba zrobic...chalupa wysprzatana, dziecko spi, nawet posciel dzis z nudow zmienialm :p i chlebek zagniotlam, wieczorkim upieke :) i normalnie sie nudze :-D:-D:-D pogoda jakas dupowata,szaro tak i popaduje ciagle...
a ja z nudow wlasnei drugiego paczka opierniczylam juz :-D jak tak dalej pojdzie to bede sie juz na wielkanoc toczyc :-D

w ogole ogladalam dzis swoje zdjecia z ciazy z Szymonem, jaka masakra :-D mam zdjecia 39 tygodnia,ale mialam brzuch :-D bylam wieeelkim sloniem :p ale dopiero w 16 tygodni zaczynalo byc widac troche brzuszek, a teraz juz mam....ciekawe co bedzie potem :p z tym,ze wtedy to przed ciaza bylam plaska,a teraz to mi zostal po Szymku bebzon troche, wiec juz na starcie mam brzuchola :p

w ogole moja siostra jaka gafe strzelila...spotkala kolezanke ostatnio,ktora jakos rok temu urodzila coreczke....i moja siostra tak patrzy na nia i mowi "o Agata, widze juz nastepne w drodze" a ona sie speszyla i mowi,ze nie, tak jej po ciazy zostalo..siostra od razu buraka strzelila i mowi "no tak, w sumie adze tez po Szymonie brzuszek zostal" .Boze ta moja siostra to tuman taki :-p zero wyczucia :p

Hihi, no nie dziwię się Twojej siostrze, bo sama czasem się zastanawiam, czy kobieta jest w ciąży czy po porodzie:)

Ja usiłuję pisać pracę, ale mi totalnie nie wychodzi:(

reklama
Nie, na studiach podyplomowych z logopedii. Mam temat: Zaburzenia mowy o typie afazji w wieku senioralnym - studium indywidualnego przypadku. I czytam właśnie o czynnikach wpływających na komunikację osoby w wieku senioralnym;)

Do góry