Asionek31
Fanka BB :)
jestem zaraz napisze na watku wizytowym lekarz mowi , ze jest wszystko dobrze ale strasa mialam niezlego ...
ja mieszkam w Montpellier
w zeszlym roku bylam na troche w Lyon , Nimes i tutaj juz nad samym morzem super wakacje !!
no napewno drozej niz w pl :/ ale mozna tez kupic jedzenie taniej lub zabrac troche z Polski
benzyna byla w takiej samej cenie , a nawet niekiedy tansza
gdzie dokładnie? Ja przez 4 miesiące mieszkałam w Lyonie, ahh urocze miasto :-) Razem z mężem zwiedzilismy Alpy francuskie, szwajcarskich trochę też, a na płd byliśmy w Antibes, Cannes, Nicea i Monako. To był piękny okres w moim życiu, byłam na wymianie studenckiej i jeszcze mi szkoła płaciła więc tylko zwiedzć i zwiedzać. Mój brat mieszka w Paryżu więc i tam cżesto bywałam, no powiem wam niezapomniane przeżycia. Jakby, odpukać, nie udało mi się w Polsce finansowo to zmykam do Francji, do Paryża do brata, język znam dobrze bo studiowałam francuski i dyplom mam brytyjski W sumie do PL z Anglii wróciłam dla męża. Ufff alem się opisała :-)
ja mieszkam w Montpellier
w zeszlym roku bylam na troche w Lyon , Nimes i tutaj juz nad samym morzem super wakacje !!
elfit ja w tym roku zwiedziłam Alpy wloskie i dojechaliśmy aż pod Francje. Tam zupełnie inny klimat taki prawdziwie alpejski jak z filmów. Ah coś pięknego. Jak wyjechaliśmy nieco wyżej wieczorami mieliśmy 4 stopnie, nawet nie chce wiedzieć ile było w nocy - a my oczywiście w namiocie, ale warto.
Asionek a ceny w Szwajcarii bardzo zabójcze? Z benzyną pewnie nie ma już aż takiej różnicy, ale jedzenie? Tylko to mnie nieco przeraża. I daj znać jak tam USG
no napewno drozej niz w pl :/ ale mozna tez kupic jedzenie taniej lub zabrac troche z Polski
benzyna byla w takiej samej cenie , a nawet niekiedy tansza