reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Dziś dopiero miałam piersze usg, wczesniej jakos czasu nie było, wciaż praca a w domu mała 2 letnia córcia.....no ale teraz perspektywa się zmienia:) dzieciaczki w brzuszku zdrowiutkie. Powoli sie oswajam.............niezła jazda bedzie:)

A ja wlasnie jestem po:zawstydzona/y:

hehehe to też moja pora nie lubię wieczornego sexu :-D

marylion74 - gratuluję bliźniaków :tak:

Powiedzieliśmy młodej, że mamy dla niej niespodziankę i nawijamy o tym, że będzie miała braciszka albo siostrzyczkę i pokazuję zdjęcia z USG a ona pyta: co to jest, dinozaur czy potworek :-D a za chwilę no i gdzie ta niespodzianka ;-)

Ostatnia edycja:
I ziemniakiiiiii kochana to podstawa :) dzis musiałam odpiąć guzik w spodniach jak w robocie siedziałam:D
Dziewczyny to prawda że w ciąży to przed kompem tylko 4 godziny można siedzieć (chodzi o prace )??
Z tego co wiem to chodz tez o bezruch w ciazy masz zwiekszone ryzyko trombozy.Ale moze chodzi tez o promieniowanie jakiegos rodzaju,tego nie wiem

Dziś dopiero miałam piersze usg, wczesniej jakos czasu nie było, wciaż praca a w domu mała 2 letnia córcia.....no ale teraz perspektywa się zmienia:) dzieciaczki w brzuszku zdrowiutkie. Powoli sie oswajam.............niezła jazda bedzie:)

fajnie :)) od razu 3 bedzie :)) a maz jak ?? pewnie w szoku jest :))

hehehe to też moja pora nie lubię wieczornego sexu :-D

marylion74 - gratuluję bliźniaków :tak:

Powiedzieliśmy młodej, że mamy dla niej niespodziankę i nawijamy o tym, że będzie miała braciszka albo siostrzyczkę i pokazuję zdjęcia z USG a ona pyta: co to jest, dinozaur czy potworek :-D a za chwilę no i gdzie ta niespodzianka ;-)

hehe dzieci to sa dobre :))

Karolina a co to ta traboza ?? :/

co do kompa to ja czytalam , ze teraz juz mozna siedziec ile sie chce , bo nowe kompy czy lapki nie wydzielaja nic szkodliwego dla nas ani dla dzidzi :) te wczesniej wielkie to inna sprawa ...
bardziej wlasnie chodzi o to zeby robic przerwy sobie i polazic :))

reklama

Ekstra! Niezła :-D Dzieci jednak patrzą zupełnie inaczej niż dorośli ;-)

Moi to juz mniej więcej wiedzą o co chodzi ;-) Choć teraz to jeszcze im nie powiedzieliśmy.
Paweł mój bezbłędnie opisuje usg w trakcie - lekarz przy usg z Dominiką sie śmiał że mu chleb odbierze niedługo :-D
a on siadał - o serduszko puka, a tu głowa, o nosek i oczka, o rączka, o brzuszek, o kręgosłup :-D - wytrenowany, w końcu zaliczył ze mną większość wizyt ;-)

Do góry