reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

mi zostaly juz tylko 4, bo kupilam osmiopak... a jakie masz smaki? bo ja waniliowe zajadam.

a co do seksu to unikam go narazie bo prawie codziennie boli mnie macica :/ rozciaga sie chyba i czuje ciagly dyskomfort

reklama
haha balkonu tez nie mam.Siedzimy w domu od poltora tyg przez chorobe wiec chce czy nie chce musze ja wywietrzyc to taki lobuz straszny sie zrobil.Jak pobiega zmeczy sie to nie bedzie miala sily dokuczac.I nadal twierdzi zebym dzidzi do kosza wyrzucila.Dobrze ze mala fasolka nie bedzie kolejnym skorpionem bo 2 w domu wystarcza hihi.

hej dziewczyny :)
ja juz ogarnieta ide zaraz zalatwiac sprawy rozne , a tak mi sie nie chce :(((
nie moge wogole spac , juz mam taiego nerwa , ze szok :/
mam nadzieje , ze mi to w koncu przejdzie i wyspie sie w koncu :)) marzy mi sie cala noc przespana jak za dawnych czasow !!

Jej ja mam to samo. Dzis w nocy zasnelam dopiero po 12 a potem obudzilam sie po 4 i tak do 6 sie meczylam. Wstac musialam po 7 wiec jestem nieprzytomna :eek: tez nie chce w dzien spac chociaz bardzo mi sie chce, bo pozniej masakra jest z zasnieciem. Zapytam dzisiaj ginka czy ma jakies sposoby dla ciezarowek na bezsennosc.

a ja po zakupach, ledwo zyje. jeszcze 4 lody rozki zjadlam i niedobrze mi nawet jak siedze

O no to teraz juz wiem o czym zapomnialam, tez jedziemy na zakupy dzisiaj, dopisze sobie do listy :-D

reklama
hej kochane,

no i nie wytrzymałam zadwoniłam do ginki i podjechałam ona oczywiści patrzy na mnie jak na wariatke bo przeciez tydzien temu bylam ale jej powiedziałam co i jak i że skąd mam wiedzieć co jest ok, no i pogadała ze mna i zerkneła szybko na baby i jest ok powiedziala ze za bardzo sie w siebie wsłu****ę i żebym zajeła głowę czymś innym, łatwo mówić jej:wściekła/y: ale najważniejsze że baby ok i już ja wolę z każda bzdurą lecieć i wiedzieć niż sie domyślać!!!!

A co do seksiku to u nas też marniutko mamy zakaz przez kwiaczka i już od 2 mies nic nie było mąż lata za mną i mnie męczy a ja się cieszę że mam spokój ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry