reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

marylion - gratulacje! ja jeszcze nie wiem ile fasolek mi pod sercem rosnie :) dzis moj nalal sobie pepsi i chcialam jednego lyka tylko i zanim on zdazyl cokolwiek powiedziec zalyczylam sie porzadnie, po przelknieciu poczulma ze wzmocnil ta pepsi rumem..czyli wlasnie mam pod sercem fasolke na rauszu, co za matka ze mnie.... :)/

reklama
marylion gratulki! Podwójna radość :-)

Asionek ja też śpię non stop.. ale dlatego że ja jestem niskocisnieniowcem i u mnie jak 100/60 nie jest to jest święto ;]
iedawno się obudziłam hehe ;p

Marylion super dwa dzieciaczki za jednym razem.
W pierwszej ciazy o tym marzylam.Teraz z takimi marzeniami bylam juz ostrozniejsza.Ale to tylko z braku rodziny i wsparcia jakiegos tutaj.
Milej nocki zycze zaraz uciekam do spania papa

Marylion GRATULUJĘ PODWÓJNIE!!:) i się cieszę że już nie będę sama....ja też na początku byłam w mega szoku....i strasznie byłam przerażona....a teraz się b.cieszymy....i nie wyobrażam sobie jednego bąbla:)

Hello!!!
marylion,ode mnie tez gratulacje:)

Ja zamierzam dzis sprzatac,bo nie da sie przejsc w domu zeby sie nie przewrocic...wstyd.....

<tylko ciekawe na ile uda mi sie zrealizowac moje "chciejstwo">

Witam dziewczyny :)

Ja urodziłam mojego synka 28.10.2010r :) I jak tak sobie Was podczytuje to piękne wspomnienia wracają :)
Cieszcie się Kochane każdym jednym dniem ciąży! To najwspanialszy czas w zyciu!
Będę do Was zaglądać jeśli nie macie nic przeciwko temu :)
Pozdrawiam i caluje brzuszki!

reklama
Dzień dobry
Złapał mnie ten okropny wirus żołądkowy, wczoraj podnosiłam się z łóżka tylko do kibelka. Najgorsze że Lenę też złapało:-(

Do góry