reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
a ja po zakupach, ledwo zyje. jeszcze 4 lody rozki zjadlam i niedobrze mi nawet jak siedze

o matko hehe 4 ?? ja to wogole lodow nie jem , bo nie lubie takie dziwadlo ze mnie ... jeszcze mam tutaj takiego Wlocha co robi lody melon , mango , kiwi , cytryna kule wielkosci takiej , ze jedna ledwo co wchodzi i czasami sie skusze , a reszta moze nie istniec :))

Czesc :)
U nas okropna pogoda od wczoraj i tak ma byc caly weekend pada szaro buro i ponuro a maz ma od jutra do niedzieli wolne pierwszy raz od roku i bedziemy pewnie w domu siedziec buu.
Sluchajcie mam do was bardzo intymne pytanie :) jak jest u was z sexem??? bo ja to sie troszke boje bo po takim bzykanku to zawsze mam bardzo twarda i napieta macice.
Nie przypominam sobie czegos takiego w pierwszej ciazy bo wtedy sex mi wyjatkowo smakowal ;)
Wiec jesli m ozecie to powiedzcie jak jest u was z tymi sprawami???
)

wpolczuje pogody :/ i zapraszam do siebie :) u nas wrecz upalnie na sloncu
co do sexu to ja jakos checi za duzych nie mam wsumie no i boje sie troche , bo mnie ten brzuch boli i macica cala ... caly czas ja czuje , a jak pochodze to juz wogole

no tak jak się zaczął temat lodów ( szeroko rozumianych) to i się na sexie skończyło :-D

nie no posikam sie :-D:-D

Jej ja mam to samo. Dzis w nocy zasnelam dopiero po 12 a potem obudzilam sie po 4 i tak do 6 sie meczylam. Wstac musialam po 7 wiec jestem nieprzytomna :eek: tez nie chce w dzien spac chociaz bardzo mi sie chce, bo pozniej masakra jest z zasnieciem. Zapytam dzisiaj ginka czy ma jakies sposoby dla ciezarowek na bezsennosc.

z tym spaniem to poroazka na calej lini :/ wiecznie spiaca jestem , bo wogole sie wysspa nie moge .. mam nadzieje , ze to przejdzie choc na chwile , bo w ostatnich miesiacach podobno juz spac tez nie mozna :((

A ja wlasnie jestem po:zawstydzona/y:

o tej godzinie :szok::-D

a u mnie waga bedzie, tak jak M.:wściekła/y: jak dobrze trafie to w jego ur. urodze (przynajmniej prezent z glowy :happy:)
i jedna rodzinna impreza z głowy :-)

jestem w szoku tylu ludzi dzisiaj serdecznych i miłych spotkałam,że to az dziwne w pewnym momencie się zrobiło ale widać - pogoda na wszystkich dobrze działa
bo u nas to chyba było ze 20C

Witaski!!
Ale zazdroszczę Wam tej pogody.Ja dzisiaj zawiozłam kociaka mojej Julki na sterylizacje i musiałam wstać o 6 rano-porażka jakaś no i oczywiście odespałam tą 1h jak wróciłam.
Tematy widzę mnie ominęły :szok:.
Ale ja też jestem aseksualna ostatnimi tygodniami!

Idę teraz ogarnąć domek,wstawić pranko i zastanowić się nad obiadkiem,a inwencji brak.Zajrzę pózniej "matczyska" Pa

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, wciąz nie moge w to uwierzyc........będą bliźniaki!!!! Na razie troszke wystraszona:)
No to gratulację :) Oswoisz się z myślą zobacz Rabitt jaka szczęśliwa :)
Ja po pracy, obiadku i nocnych harcach z m., no tak mnie o 1wszej w nocy zaatakował że nie zdążyłam się zastanowić czy wogóle mam ochote :D
Teraz robię ciasto zaj..... !!!!mniam z karmelem i zaraz mi język do dupska ucieknie :p

Witam!

Nie było mnie wczoraj i już nie jestem w stanie nadgonić.
Doczytałam tylko że zupka była i że na usg wszystko ok - Cieszę sie i zazdroszczę.
Niestety wczoraj popołudniu dopadł mnie taki ból głowy że byłam niemal nieprzytomna. Położyłam tylko Dominikę i padłam... Jak to dobrze że chłopcy potrafią się z sobą naprawdę ładnie bawić...

Marylion - gratulacje! :-D Ja marzyłam o bliźniakach kiedyś - ale za pierwszym razem. Teraz jak szłam na 1 wizytę to byłam przerażona taką możliwością ;-)

reklama
wow co za wiadomosc !!!!!!!!!!!!!!!!! super :)))))))
dopiero teraz sie dowiedzialas ?? pewnie w szoku jestescie :)

Justys tobie do ciasta i do bigosu hehee

I ziemniakiiiiii kochana to podstawa :) dzis musiałam odpiąć guzik w spodniach jak w robocie siedziałam:D
Dziewczyny to prawda że w ciąży to przed kompem tylko 4 godziny można siedzieć (chodzi o prace )??

Do góry