K
karolina1978
Gość
A ja wlasnie jestem po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja po zakupach, ledwo zyje. jeszcze 4 lody rozki zjadlam i niedobrze mi nawet jak siedze
Czesc
U nas okropna pogoda od wczoraj i tak ma byc caly weekend pada szaro buro i ponuro a maz ma od jutra do niedzieli wolne pierwszy raz od roku i bedziemy pewnie w domu siedziec buu.
Sluchajcie mam do was bardzo intymne pytanie jak jest u was z sexem??? bo ja to sie troszke boje bo po takim bzykanku to zawsze mam bardzo twarda i napieta macice.
Nie przypominam sobie czegos takiego w pierwszej ciazy bo wtedy sex mi wyjatkowo smakowal
Wiec jesli m ozecie to powiedzcie jak jest u was z tymi sprawami???
)
no tak jak się zaczął temat lodów ( szeroko rozumianych) to i się na sexie skończyło
Jej ja mam to samo. Dzis w nocy zasnelam dopiero po 12 a potem obudzilam sie po 4 i tak do 6 sie meczylam. Wstac musialam po 7 wiec jestem nieprzytomna tez nie chce w dzien spac chociaz bardzo mi sie chce, bo pozniej masakra jest z zasnieciem. Zapytam dzisiaj ginka czy ma jakies sposoby dla ciezarowek na bezsennosc.
A ja wlasnie jestem po
i jedna rodzinna impreza z głowy :-)a u mnie waga bedzie, tak jak M. jak dobrze trafie to w jego ur. urodze (przynajmniej prezent z glowy )
No to gratulację Oswoisz się z myślą zobacz Rabitt jaka szczęśliwaDziewczyny, wciąz nie moge w to uwierzyc........będą bliźniaki!!!! Na razie troszke wystraszona
wow co za wiadomosc !!!!!!!!!!!!!!!!! super ))))))
dopiero teraz sie dowiedzialas ?? pewnie w szoku jestescie
Justys tobie do ciasta i do bigosu hehee