reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
a ja po zakupach, ledwo zyje. jeszcze 4 lody rozki zjadlam i niedobrze mi nawet jak siedze

o matko hehe 4 ?? ja to wogole lodow nie jem , bo nie lubie takie dziwadlo ze mnie ... jeszcze mam tutaj takiego Wlocha co robi lody melon , mango , kiwi , cytryna kule wielkosci takiej , ze jedna ledwo co wchodzi i czasami sie skusze , a reszta moze nie istniec :))

Czesc :)
U nas okropna pogoda od wczoraj i tak ma byc caly weekend pada szaro buro i ponuro a maz ma od jutra do niedzieli wolne pierwszy raz od roku i bedziemy pewnie w domu siedziec buu.
Sluchajcie mam do was bardzo intymne pytanie :) jak jest u was z sexem??? bo ja to sie troszke boje bo po takim bzykanku to zawsze mam bardzo twarda i napieta macice.
Nie przypominam sobie czegos takiego w pierwszej ciazy bo wtedy sex mi wyjatkowo smakowal ;)
Wiec jesli m ozecie to powiedzcie jak jest u was z tymi sprawami???
)

wpolczuje pogody :/ i zapraszam do siebie :) u nas wrecz upalnie na sloncu
co do sexu to ja jakos checi za duzych nie mam wsumie no i boje sie troche , bo mnie ten brzuch boli i macica cala ... caly czas ja czuje , a jak pochodze to juz wogole

no tak jak się zaczął temat lodów ( szeroko rozumianych) to i się na sexie skończyło :-D

nie no posikam sie :-D:-D

Jej ja mam to samo. Dzis w nocy zasnelam dopiero po 12 a potem obudzilam sie po 4 i tak do 6 sie meczylam. Wstac musialam po 7 wiec jestem nieprzytomna :eek: tez nie chce w dzien spac chociaz bardzo mi sie chce, bo pozniej masakra jest z zasnieciem. Zapytam dzisiaj ginka czy ma jakies sposoby dla ciezarowek na bezsennosc.

z tym spaniem to poroazka na calej lini :/ wiecznie spiaca jestem , bo wogole sie wysspa nie moge .. mam nadzieje , ze to przejdzie choc na chwile , bo w ostatnich miesiacach podobno juz spac tez nie mozna :((

A ja wlasnie jestem po:zawstydzona/y:

o tej godzinie :szok::-D

a u mnie waga bedzie, tak jak M.:wściekła/y: jak dobrze trafie to w jego ur. urodze (przynajmniej prezent z glowy :happy:)
i jedna rodzinna impreza z głowy :-)

jestem w szoku tylu ludzi dzisiaj serdecznych i miłych spotkałam,że to az dziwne w pewnym momencie się zrobiło ale widać - pogoda na wszystkich dobrze działa
bo u nas to chyba było ze 20C

Witaski!!
Ale zazdroszczę Wam tej pogody.Ja dzisiaj zawiozłam kociaka mojej Julki na sterylizacje i musiałam wstać o 6 rano-porażka jakaś no i oczywiście odespałam tą 1h jak wróciłam.
Tematy widzę mnie ominęły :szok:.
Ale ja też jestem aseksualna ostatnimi tygodniami!

Idę teraz ogarnąć domek,wstawić pranko i zastanowić się nad obiadkiem,a inwencji brak.Zajrzę pózniej "matczyska" Pa

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, wciąz nie moge w to uwierzyc........będą bliźniaki!!!! Na razie troszke wystraszona:)
No to gratulację :) Oswoisz się z myślą zobacz Rabitt jaka szczęśliwa :)
Ja po pracy, obiadku i nocnych harcach z m., no tak mnie o 1wszej w nocy zaatakował że nie zdążyłam się zastanowić czy wogóle mam ochote :D
Teraz robię ciasto zaj..... !!!!mniam z karmelem i zaraz mi język do dupska ucieknie :p

Witam!

Nie było mnie wczoraj i już nie jestem w stanie nadgonić.
Doczytałam tylko że zupka była i że na usg wszystko ok - Cieszę sie i zazdroszczę.
Niestety wczoraj popołudniu dopadł mnie taki ból głowy że byłam niemal nieprzytomna. Położyłam tylko Dominikę i padłam... Jak to dobrze że chłopcy potrafią się z sobą naprawdę ładnie bawić...

Marylion - gratulacje! :-D Ja marzyłam o bliźniakach kiedyś - ale za pierwszym razem. Teraz jak szłam na 1 wizytę to byłam przerażona taką możliwością ;-)

reklama
wow co za wiadomosc !!!!!!!!!!!!!!!!! super :)))))))
dopiero teraz sie dowiedzialas ?? pewnie w szoku jestescie :)

Justys tobie do ciasta i do bigosu hehee

I ziemniakiiiiii kochana to podstawa :) dzis musiałam odpiąć guzik w spodniach jak w robocie siedziałam:D
Dziewczyny to prawda że w ciąży to przed kompem tylko 4 godziny można siedzieć (chodzi o prace )??

Do góry