reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Dzień dobry, ja na nogach od samego rańca już zaliczyłam kupę durnych programów w TV :dry:

agadaria - u mnie wczoraj ruszyło chłopa, że chlew to wieczorem posprzątał więc mogę larwować dalej

agnieszkaw - uważaj na siebie i jak by Cie bardzo szarpało to leć do lekarza, trzymam kciuki, żeby szybko Was dziadostwo zostawiło.

reklama
Agnieszka,biedaku....zdrowiej szybko.. najgorsze,ze w ciazy to prawie nic nie wolno brac...chociaz w takiej sutuacji to moze lekarz jednak cos zaleci?

marylion, gratulacje :) ja po cichu liczylam na blizniaki :p u nas w rodzinie byly,wiec niby szansa byla...i mamy znajomych z blizniakami,i takie fajne chlopaki,ze az sie by chcialo tez miec :-D

paulinka, jasne wpadaj :)

u nas chyba sloneczko dzis chce wyjsc :D to dobrze,bo pranie wstawilam :D ale za to caly tydzien od soboty ma padac :/ ja juz chce do Polski :)

Hejka dziewczyny...ja też się nudzę...leze i oglądam dzień dobry tvn......ja mam mały plan na dzisiaj....może załapię się do kosmetyczki....bo już brwi nie mam...a wczoraj się farbowałam i mam ciemniejsze włosy więc brwi by się przydały..hhehe...aaa potem jade do ginka i muszę go ochrzanić bo nie założył mi jeszcze karty ciążowej....wrrrr...aaa potem silesia i zakupy....juuupiii hehehe

Czesc dziewczyny u nas za oknem dalej szaro i ponuro.Nie chce sloneczko wyjsc.Chlopa na duze zakupy wyslalam i mysle co tu robic.Na obiad barszczyk czerwony z jajem i ziemniaki nowe z kalafiorem i cos do tego.Musi byc szybko bo wlasnie wymyslilam ze pojedziemy na Oxford st na zakupy.Piatek do poludnia nie powinno byc duzo ludzi.Zyczcie udanyc zakupow :)

agadaria - u mnie wczoraj ruszyło chłopa, że chlew to wieczorem posprzątał więc mogę larwować dalej

mojego nie ruszy...:laugh2::laugh2::laugh2::confused2::confused2::confused2::confused2:
przestapi,przesunie,nic mu nie przeszkadza...:-D:-D:-D:-D
Nudy na pudy i fujowa pogoda...Co bede dzisiaj robic?Hmmmm NIC! to jest plan bezbledny

ja wrecz przeciwnie-prasowanko skonczone:tak::tak::tak::tak:
u nas chyba sloneczko dzis chce wyjsc :D to dobrze,bo pranie wstawilam :D ale za to caly tydzien od soboty ma padac :/ ja juz chce do Polski :)

to zapraszamy:)u nas w weekend zapowiadaja do 25'C;-);-);-):rofl2::rofl2::rofl2:

aaa potem jade do ginka i muszę go ochrzanić bo nie założył mi jeszcze karty ciążowej....wrrrr...aaa potem silesia i zakupy....juuupiii hehehe

no faktycznie,opiernicz sie nalezy:tak::tak::tak:

ja jem drugie sniadanko,ogladam dd tvn...i zaraz ide dalej sprzatac...skad ten moj power??????:laugh2::laugh2::laugh2:

Wlasnie zastanawialam sie co jutro z dziecmi wymyslic ma byc 25 stopni.I stwierdzilam ze nie daleko nas jest taki rodzaj Safari zoo ,tanie to nie jest bo prawie 70 euro zaplace,ale co mi tam.(Najwyzej pod koniec miesiaca chleb i woda.)Zorganizowalam jeszcze dwie kolezanki z rodzinaami.I zapowiada sie jutro fajny dzien!

reklama
Do góry