reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
ejcie...wyliczylam, i pokazuje mi 3 pazdziernik data porodu,ale ze jestem teraz w 13t 2 dniu ciazy :-) cos chyba kalkulator w suwaczku mi sie zkichal :p ale to nic,niech sobie bedzie :)

ja wczesniej tez mialam klucia takie dosc czesto,teraz sie uspokoilo i wlasciwie nic mi nie dolega :-) ale jak masz wlasnie watpliwosci czy wszystko jest w porzadku, to chociaz zadzwon do lekarza i powiedz co i jak...jak bedzie mial podejrzenia ze cos nie e pewnie uspokoi tak,to bedzie kazal przyjsc....a jak nie ot Cie pewnie uspokoi :)

Siemka dziewczyny:-)
U mnie na Kaszubach dzis ładna pogoda,wiec czas na spacer:tak:Samopoczucie całkiem niezłe choc len mnie nie odpuszcza:eek:

Brzuch mnie tez czasem boli,ale wydaje mi sie po moim przykrym doswiadczeniu ze niebezpieczny ból to taki gdy,boli rowniez w krzyzu i tepy ból na dole brzucha..ale ja to jestem taka przesadzona ze z kazdym pierdem dzwonie lub lece do lekarza:sorry:

Moja córcia dziś przyjedzie do domku popołudniu..:happy:taki sie ciesze..

bo u nas to tak jest,ze ja z nia od 2lat na wych,a teraz gdy mialam plamienie to teściowa sie nia zajmuje,no i wczoraj pierwszy raz została tam na noc:tak:i tak sie za nia steskniałam ze jak wroci to ja chyba zjem ze szczescie:happy::happy::happy:

POZDRAWIAM I ZYCZE MIŁEGO PIEKNEGO DNIA:-D

hej dziewczyny :)
ja juz ogarnieta ide zaraz zalatwiac sprawy rozne , a tak mi sie nie chce :(((
nie moge wogole spac , juz mam taiego nerwa , ze szok :/
mam nadzieje , ze mi to w koncu przejdzie i wyspie sie w koncu :)) marzy mi sie cala noc przespana jak za dawnych czasow !!

hej dziewczyny,

od paru dni dokłucza mi brzuch i mam różne ciągnięcia, klucia jak na okres i wiem ze to jest ok ale czasami mam tak ze brzuch robi mi sie wzdety napiety i jakby macica miała malo miejsca i dzieciak sie rozpychał to nie jest ból tylko takie dziwne i nie wiem czy to sa skurcze jakies czy poprostu rozciagnaie sie macicy? odczuwa któraś z was coś podobnego?

tez mam rozne bole brzucha ... ale ja jestem taki tepak , ze nawet z tych opisow nie umiem wywnioskowac jaki bol co oznacza :/
a nie bede dzownic do gina , bo bym musiala to robic kilka razy dziennie hehe
mam nadzieje , ze bedzie dobrze !! nie mam plamien ani nic wiec moze te bole takie musza byc ?? to moja pierwsza ciaza i nie wiem co i jak z tymi bolami za bardzo , a z opisow ciezko porownac
glowa do gory musi byc dobrze !!!

wezcie mnie wywalcie z domu hehe

kurde niech mnie ktos kopnie.... zero checi na nic len mnie nigdy chyba nie opusci w domu syf a mi sie nic nie chce...niby pogoda jest ale tak strasznie glowa mnie boli ze musialam wziasc apap....w brzuchu tez takie dziwne uczucie, ale mi sie wydaje dziewczyny ze jakby cos bylo nie tak to intuicja podpowiedziala by nam ze trzeba leciec do gina...bol gdy cos jest nie tak jest naprawde specyficzny taki tepy i z krzyza...
dzisiaj chyba czekaja nas zakupy,czekamy tylko na wyplate,w lodowce pusto a jesc trzeba...
aaa zrobilam sobie dzisiaj galaretki z owocami kupie bita smietane i beda na wieczor:-)

kurde niech mnie ktos kopnie.... zero checi na nic len mnie nigdy chyba nie opusci w domu syf a mi sie nic nie chce...niby pogoda jest ale tak strasznie glowa mnie boli ze musialam wziasc apap....w brzuchu tez takie dziwne uczucie, ale mi sie wydaje dziewczyny ze jakby cos bylo nie tak to intuicja podpowiedziala by nam ze trzeba leciec do gina...bol gdy cos jest nie tak jest naprawde specyficzny taki tepy i z krzyza...
dzisiaj chyba czekaja nas zakupy,czekamy tylko na wyplate,w lodowce pusto a jesc trzeba...
aaa zrobilam sobie dzisiaj galaretki z owocami kupie bita smietane i beda na wieczor:-)

oj lenia to i ja mam i jestem megaaaa spiaca :(((( a ja pojde spac to juz napewno w nocy nie zasne i tak sie mecze codziennie i go... to daje :/
mi sie wydaje , ze wlasnie tak jak piszesz bysmy czuly , ze cos sie zlego dzieje
ja po przejsciach wiem , ze taki bol jest dosc silny i wlasnie krzyz strasznie boli i na to trzeba uwazac !!

nie no kurka ledwo na oczy widze :((( a musze jechac na zakupy ...

reklama
Czesc :)
U nas okropna pogoda od wczoraj i tak ma byc caly weekend pada szaro buro i ponuro a maz ma od jutra do niedzieli wolne pierwszy raz od roku i bedziemy pewnie w domu siedziec buu.
Sluchajcie mam do was bardzo intymne pytanie :) jak jest u was z sexem??? bo ja to sie troszke boje bo po takim bzykanku to zawsze mam bardzo twarda i napieta macice.
Nie przypominam sobie czegos takiego w pierwszej ciazy bo wtedy sex mi wyjatkowo smakowal ;)
Wiec jesli m ozecie to powiedzcie jak jest u was z tymi sprawami???

Zupkaogorkowa i teraz ja tez musze zjesc loda dobrze ze w zamrazarce jest zapas :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry