K
karolina1978
Gość
No niby tak,jej ginekolog zapodawal.keeee ? to na przyspieszenie porodu czy jak bo pierwszy raz o takim woodo słyszę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niby tak,jej ginekolog zapodawal.keeee ? to na przyspieszenie porodu czy jak bo pierwszy raz o takim woodo słyszę ;-)
hej dziewczyny,
od paru dni dokłucza mi brzuch i mam różne ciągnięcia, klucia jak na okres i wiem ze to jest ok ale czasami mam tak ze brzuch robi mi sie wzdety napiety i jakby macica miała malo miejsca i dzieciak sie rozpychał to nie jest ból tylko takie dziwne i nie wiem czy to sa skurcze jakies czy poprostu rozciagnaie sie macicy? odczuwa któraś z was coś podobnego?
kurde niech mnie ktos kopnie.... zero checi na nic len mnie nigdy chyba nie opusci w domu syf a mi sie nic nie chce...niby pogoda jest ale tak strasznie glowa mnie boli ze musialam wziasc apap....w brzuchu tez takie dziwne uczucie, ale mi sie wydaje dziewczyny ze jakby cos bylo nie tak to intuicja podpowiedziala by nam ze trzeba leciec do gina...bol gdy cos jest nie tak jest naprawde specyficzny taki tepy i z krzyza...
dzisiaj chyba czekaja nas zakupy,czekamy tylko na wyplate,w lodowce pusto a jesc trzeba...
aaa zrobilam sobie dzisiaj galaretki z owocami kupie bita smietane i beda na wieczor:-)
a ja po zakupach, ledwo zyje. jeszcze 4 lody rozki zjadlam i niedobrze mi nawet jak siedze