reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

hej dziewczyny,

od paru dni dokłucza mi brzuch i mam różne ciągnięcia, klucia jak na okres i wiem ze to jest ok ale czasami mam tak ze brzuch robi mi sie wzdety napiety i jakby macica miała malo miejsca i dzieciak sie rozpychał to nie jest ból tylko takie dziwne i nie wiem czy to sa skurcze jakies czy poprostu rozciagnaie sie macicy? odczuwa któraś z was coś podobnego?

reklama
hej dziewczyny,

od paru dni dokłucza mi brzuch i mam różne ciągnięcia, klucia jak na okres i wiem ze to jest ok ale czasami mam tak ze brzuch robi mi sie wzdety napiety i jakby macica miała malo miejsca i dzieciak sie rozpychał to nie jest ból tylko takie dziwne i nie wiem czy to sa skurcze jakies czy poprostu rozciagnaie sie macicy? odczuwa któraś z was coś podobnego?
od niedawna znowu powrociły do mnie takie dolegliwosci i z doswiadczenia wiem ze to nie powinno byc nic groznego, jak poronilam to byl to taki bol jak przy okresie ostry tepy, przy takim bolu od razu wlancza sie niepewnosc... przy julci bol byl identyczny i w miare szybko zareagowalam i dostalam tabsy na podtrzymanie... teraz czuje rozciaganie kłócie jak zrobie cos gwałtownie i ogólnie tak czasami dziwnie czuje brzuch

Mojej kolezance maz mial golic kuciapke przed porodem. No i skonczylo sie na tym ze wymyslil ze maszynka do golenia swoja to zrobi i wkrecily sie wloski :errr: Faceci to maja fantazje :-D
o kurcze,az mnie zabolalo....:szok::szok::szok:

heheh....no to będzie się działo....

a ja na kolację zjadłam paczkę chipsów....

aa wy bierzecie już jakieś witaminki?? lekarz wam zlecił....czy jeszcze

ja nie biore zadnych witamin,wielu lekarzy zaleca by w I trymestrze lepiej nie brac...tak mi mowiono w I.ciazy i teraz....teraz mamy fajnie,boniedlugo pojawia sie warzywka i owoce,wiec ja sie wogole zastanawiam czy bede brac jakiekolwiek witaminy...Wole naturalne

Zmykam do spania bo jutro rano mam sie stawic na policji w charakterze swiadka, nie wiem o co chodzi wogole :eek:. Ale jutro sie dowiem jak pojade bo pan mi przez tel nie chcial powiedziec :dry: Dobranoc dziewuszki!

spokojnie,jako swiadek masz prawo "nie pamietac"...chyba ze sprawa okaze sie dla Ciebie istotna:)

Ja dzisiaj zaliczylam zarelko o ktorym pisalyscie .ziemniaki z bialym serem ,rzodkiewka i koperek.Krokiety tez czekaja na konsumpcje i zupka z fasolka szparagowa jak rowniez serniczek!I to wszystko przez was!Bo mi smaki wieczorami robicie no to sie dzisiaj przygotowalam.

Wlasnie dlatego wieczorem nie ma mnie na BB:-D:-D:-D
Narobilas mi smaka...

Karolina pojecia nie mam :-D mi tu w No wyliczyli date porodu,moze maja jakis inny system i kilka dni? nie wiem... :-D

Gugula,sprawdz sobie w internetowym kalkulatorze jesli chcesz wg OM:)Na bb jest taki gdzies na stronie glownej:)

Dziewczynki,zapraszam na tiramisu!!!!Wprawdzie z paczki,ale wyszlo dobre!!!!Mam cala blache:)

kurcze nikt z nas tu nie jest lekarzem i jeżeli kobieca intuicja podpowiada Ci, że coś jest nie tak to pędź do lekarza nie ma na co czekać a ja wychodzę z założenia, że lepiej wyjść na hipochondryka niż potem płakać...

też tak uważam że lepiej wyjść na przewrażliwioną niż pluć sobie w brodę jakby coś było nie tak

reklama
Do góry