reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja dzisiaj zaliczylam zarelko o ktorym pisalyscie .ziemniaki z bialym serem ,rzodkiewka i koperek.Krokiety tez czekaja na konsumpcje i zupka z fasolka szparagowa jak rowniez serniczek!I to wszystko przez was!Bo mi smaki wieczorami robicie no to sie dzisiaj przygotowalam.

reklama
No proszę jak ja się rozsiadłam do gadki z Wami,to Wy się wykruszacie...
Ja jutro wiozę kota na sterylizację,tak mi jej szkoda.

Lenka tylko , ze u mnie to kicha z kapusta :(( teraz kupilam jakas ich w puszcze , ale nie umywa sie do naszej polskiej :((

Karolina no ja cie jakie menu !! :)

dobranoc mamusie :)

A u nas nie ma problemu z kapusta kiszoną jest z beczki z woreczka do wyboru do koloru.Zapraszam na kapustę kiszoną do Chicago

Ostatnia edycja:
dzien dobry! ja zabiegana, w pracy wiecej godzin to korzystam, ale wciaz nikomu nie powiedzialam o moim "stanie blogoslawionym"..na szczescie nie mam tam znajomych, ktorzy napewno zauwazyli by,ze z waskiej talii zobil sie maly(?) beben :D mysle ze po usg czas bedzie powiedziec zarowno w pracy jak i rodzinie..bardzo chce byc aktywna zawodowo do konca sierpnia,ale zobaczymy jak sie ulozy
jem jogurt z crunchy, a nie jadlam crunchy chyba z 5 lat! co to sie ze mna wyrabia.... :)

A ja wpadłam na chwilę, zaraz do pracy lecę :)
wczoraj padłam wieczorem, położyłam się o 19 spać :-D
i spałam do dzisiaj aż do 6,45...:eek:

może zajrzę do was po pracy o ile ten nie będzie na allegro siedział.
miłego dniaaaa:-D

witam kobiety :)
my dzis pobudka przed 8, ale to jeszcze norma u mlodego,iec nie narzekam :p moglo byc gorzej :-D
kurde,wczoraj taka ladna pogoda a dzis wstaje, patrze za okno a tam jedna wielka chmura...ehh...no tak,za duzo slonca w norwegii to by byla rozpusta :-D
ja dzis do lekarza,ale po norwesku,czyli nie gin tylko rodzinny :p pewnie zmierzy cisnienie, wage, krew zrobia, mocz i tyle :p ale moze chociaz da posluchac serduszka dopplerem :)

reklama
Do góry