reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Mojej kolezance maz mial golic kuciapke przed porodem. No i skonczylo sie na tym ze wymyslil ze maszynka do golenia swoja to zrobi i wkrecily sie wloski :errr: Faceci to maja fantazje :-D

Ja oczywiscie na noc obzarlam sie milka z orzechami. A mialam nie jesc tyle slodkiego... :-D Co do pazurkow to na pewno bede do pedicurzystki chodzic, troche luksusu sobie zaserwuje a co :D

reklama
kurde,u nas to bym chyba fortune zaplacila za taki luksus :p ale u mnie jakos szlo, w ciazy z mlodym sobie nakladalam zeliki na pazury w nogach,to sie dlugo trzymalo przynajmniej :)

z goleniem to szlam na czuja :-D i jakos udalo mi sie nie pociac :p tu mam o tyle latwiej,ze mam wanne a na przeciwko lustro,wiec bede miala widoki jak stane :-D

heheh....no to będzie się działo....

a ja na kolację zjadłam paczkę chipsów....

aa wy bierzecie już jakieś witaminki?? lekarz wam zlecił....czy jeszcze

gugula ja mam taka zaprzyjazniona kosmetyczke ktora przyjezdza przewaznie do mojej mamy i robi jej, mi i jeszcze mojej cioci i wszystko nam taniej wychodzi niz w salonie :-)

rabbit ja na razie zadnych witamin nie biore ale jutro ide do lekarza i sie okaze co dalej. Jak z wrazenia nie zapomne to sie zapytam ;-)

Zawsze można się porozpieszczać i iść gdzieś na paznokcie,nie trzeba ćwiczyć akrobacji z dosięgnięciem stopy

no wsumie racja :))

Dobry wieczór dziewczynki :)
Kurde przez tą pracę nie mam czasu na bb i zaczyna mnie to wkurzać- zaraz chyba znów na l-4 pójde:)Rano do pracy do 15.30 wracam robimy z m obiad najem sie jak świnia i leże, leże, leże choć codziennie sobie obiecuję że na spacery będę chodziła jasne ;) Jak już poleże to i zasne na godzinkę, wstanęto jest już 19ta to coś połaże pozastanawiam się, no i wchodzę na bb i czytam zaległości a o 21 wszej już mnie zabiera sen :(( I tak codziennie , do dupy z takim interesem :)
I ziemniaki, ziemniaki, ziemniaki tylko bym żarła :D

ziemniaki gora !! ja tez dzisiaj jadlam znowu pieczone :))

heheh....no to będzie się działo....

a ja na kolację zjadłam paczkę chipsów....

aa wy bierzecie już jakieś witaminki?? lekarz wam zlecił....czy jeszcze

ja nie biore... caly czas sie zastanawiam czy brac czy nie ?? niby juz sporo lekarzy odradza , tutaj wogole nie daja nic i nie mowia nawet o witaminach , chyba sie sama zapytam i ciekawe co mi powie gin :) pewnie zeby nie brac ... ehh te dylematy

Gugula fajnie masz z tym lusterm :)))

Gosiane o matko co za pomysl hehe , juz czuje jak musialo bolec wrrr

rabbit od poczatku biore wit z kwasem foliowym
nawet zaczelam przedtem nim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, bo mi strasznie wlosy lecialy a ze te witaminki mi zostaly po poprzedniej ciazy to bralam

reklama
Ja to ostatnio smaki na kotleta z kapusta ale taka zasmazana mialam. A dzisiaj mialam rozne pomysly na obiad i skonczylo sie na tym ze na spacerze przechodzilam kolo takiej jadlodalni z dobrym jedzonkiem i poszlam i kupilam sobie na obiad buraki zasmazane :-D i wsunelam same te buraki taka mialam chcice na nie :-)

Zmykam do spania bo jutro rano mam sie stawic na policji w charakterze swiadka, nie wiem o co chodzi wogole :eek:. Ale jutro sie dowiem jak pojade bo pan mi przez tel nie chcial powiedziec :dry: Dobranoc dziewuszki!

Do góry