reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

hej dziewczynki.....wchodzę tu w odpowiednim momencie....gadka o kuciapkach:p.....ja już mówiłam mężowi że będzie to robił...i paznokcie u nóg mi malował....hehehe już to widzę....tą dokładność....aaa moze mnie zaskoczy i będzie mi wzorki na paznokciach robił:p

reklama
hej dziewczynki.....wchodzę tu w odpowiednim momencie....gadka o kuciapkach:p.....ja już mówiłam mężowi że będzie to robił...i paznokcie u nóg mi malował....hehehe już to widzę....tą dokładność....aaa moze mnie zaskoczy i będzie mi wzorki na paznokciach robił:p

Krwawo widzę te golenie kuciapki bynajmniej u mnie.Muszę się zaopatrzyć w lusterko powiększające.;-)

Asionek - smarowanie pleców to pryszcz ;-) niech poczeka aż zacznie Ci pomagac przy goleniu nóg pod sam koniec ciąży :-)

nogi to nogi , a moja mala ?? :-D

A dziewczyny przypomnialam sobie, mialam wczesniej napisac. Odnosnie odrywania sie kosmowki. Dlatego nie mozna podnosic rak za bardzo do gory, tzn nie mozna np myc okien, firanek wieszac i innych prac wykonywac z rekami w gorze bo sie napina macica(naciaga) i kosmowka moze sie odklejac wlasnie.

a no wlasnie mi sie tez w koncu przypomnialo czemu nie mozna rak do gory za dlugo trzymac ;))

a no i paznokcie ciekawe jak sobie poradze ?? jeszcze lato to juz wogole trzeba miec stopy ogarniete :)) bo zima to skarpetami mozna by sie bylo ratowac :-D
juz czuje , ze bedzie ciekawie ;))))

nogi to nogi , a moja mala ?? :-D

a no wlasnie mi sie tez w koncu przypomnialo czemu nie mozna rak do gory za dlugo trzymac ;))

a no i paznokcie ciekawe jak sobie poradze ?? jeszcze lato to juz wogole trzeba miec stopy ogarniete :)) bo zima to skarpetami mozna by sie bylo ratowac :-D
juz czuje , ze bedzie ciekawie ;))))

Zawsze można się porozpieszczać i iść gdzieś na paznokcie,nie trzeba ćwiczyć akrobacji z dosięgnięciem stopy

Ostatnia edycja:
też racja...aaa jak...jak szaleć to szaleć....ale ciekawe czy z tymi brzuchami efekt będziemy widzieć...hehhe

ja tez mam zamiar latem pobiegać do jakiejś pedikiurzystki, a co! niech maluje mi ktoś, bo jak sobie pomyślałam, że przez brzuch próbuję się dostać do stóp to taka dziwna pozycja w wyobraźni się rysuje...

Dobry wieczór dziewczynki :)
Kurde przez tą pracę nie mam czasu na bb i zaczyna mnie to wkurzać- zaraz chyba znów na l-4 pójde:)Rano do pracy do 15.30 wracam robimy z m obiad najem sie jak świnia i leże, leże, leże choć codziennie sobie obiecuję że na spacery będę chodziła jasne ;) Jak już poleże to i zasne na godzinkę, wstanęto jest już 19ta to coś połaże pozastanawiam się, no i wchodzę na bb i czytam zaległości a o 21 wszej już mnie zabiera sen :(( I tak codziennie , do dupy z takim interesem :)
I ziemniaki, ziemniaki, ziemniaki tylko bym żarła :D

reklama
Asionek - smarowanie pleców to pryszcz ;-) niech poczeka aż zacznie Ci pomagac przy goleniu nóg pod sam koniec ciąży :-)
:-Dwlasnie mi przypomnialas jak mi maz paznokcie pomalowal czerwonym lakierem, nie tylko byl na skorkach ale malowal w poprzek
jak wam mija dzień! coraz ładniejsza pogoda :-)

dostałam miłą wiadomość: moje muffiny wygrały konkurs na najciekawszy przepis więc mi miło się zrobiło - i chyba pierwszy raz coś wygrałam :-D:-D:-D
super, gratuluje

Do góry