reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

hej dziewczynki.....wchodzę tu w odpowiednim momencie....gadka o kuciapkach:p.....ja już mówiłam mężowi że będzie to robił...i paznokcie u nóg mi malował....hehehe już to widzę....tą dokładność....aaa moze mnie zaskoczy i będzie mi wzorki na paznokciach robił:p

reklama
hej dziewczynki.....wchodzę tu w odpowiednim momencie....gadka o kuciapkach:p.....ja już mówiłam mężowi że będzie to robił...i paznokcie u nóg mi malował....hehehe już to widzę....tą dokładność....aaa moze mnie zaskoczy i będzie mi wzorki na paznokciach robił:p

Krwawo widzę te golenie kuciapki bynajmniej u mnie.Muszę się zaopatrzyć w lusterko powiększające.;-)

Asionek - smarowanie pleców to pryszcz ;-) niech poczeka aż zacznie Ci pomagac przy goleniu nóg pod sam koniec ciąży :-)

nogi to nogi , a moja mala ?? :-D

A dziewczyny przypomnialam sobie, mialam wczesniej napisac. Odnosnie odrywania sie kosmowki. Dlatego nie mozna podnosic rak za bardzo do gory, tzn nie mozna np myc okien, firanek wieszac i innych prac wykonywac z rekami w gorze bo sie napina macica(naciaga) i kosmowka moze sie odklejac wlasnie.

a no wlasnie mi sie tez w koncu przypomnialo czemu nie mozna rak do gory za dlugo trzymac ;))

a no i paznokcie ciekawe jak sobie poradze ?? jeszcze lato to juz wogole trzeba miec stopy ogarniete :)) bo zima to skarpetami mozna by sie bylo ratowac :-D
juz czuje , ze bedzie ciekawie ;))))

nogi to nogi , a moja mala ?? :-D

a no wlasnie mi sie tez w koncu przypomnialo czemu nie mozna rak do gory za dlugo trzymac ;))

a no i paznokcie ciekawe jak sobie poradze ?? jeszcze lato to juz wogole trzeba miec stopy ogarniete :)) bo zima to skarpetami mozna by sie bylo ratowac :-D
juz czuje , ze bedzie ciekawie ;))))

Zawsze można się porozpieszczać i iść gdzieś na paznokcie,nie trzeba ćwiczyć akrobacji z dosięgnięciem stopy

Ostatnia edycja:
też racja...aaa jak...jak szaleć to szaleć....ale ciekawe czy z tymi brzuchami efekt będziemy widzieć...hehhe

ja tez mam zamiar latem pobiegać do jakiejś pedikiurzystki, a co! niech maluje mi ktoś, bo jak sobie pomyślałam, że przez brzuch próbuję się dostać do stóp to taka dziwna pozycja w wyobraźni się rysuje...

Dobry wieczór dziewczynki :)
Kurde przez tą pracę nie mam czasu na bb i zaczyna mnie to wkurzać- zaraz chyba znów na l-4 pójde:)Rano do pracy do 15.30 wracam robimy z m obiad najem sie jak świnia i leże, leże, leże choć codziennie sobie obiecuję że na spacery będę chodziła jasne ;) Jak już poleże to i zasne na godzinkę, wstanęto jest już 19ta to coś połaże pozastanawiam się, no i wchodzę na bb i czytam zaległości a o 21 wszej już mnie zabiera sen :(( I tak codziennie , do dupy z takim interesem :)
I ziemniaki, ziemniaki, ziemniaki tylko bym żarła :D

reklama
Asionek - smarowanie pleców to pryszcz ;-) niech poczeka aż zacznie Ci pomagac przy goleniu nóg pod sam koniec ciąży :-)
:-Dwlasnie mi przypomnialas jak mi maz paznokcie pomalowal czerwonym lakierem, nie tylko byl na skorkach ale malowal w poprzek
jak wam mija dzień! coraz ładniejsza pogoda :-)

dostałam miłą wiadomość: moje muffiny wygrały konkurs na najciekawszy przepis więc mi miło się zrobiło - i chyba pierwszy raz coś wygrałam :-D:-D:-D
super, gratuluje

Do góry