reklama
Asionek31
Fanka BB :)
razem zgrubniemy....i razem z tym będziemy walczyć...HEJ!!
dziewczyny mam pytanie z innej beczki....czy może któraj z was farbowała włosy loreal casting miodowy karmel?? nie wiem jak wyjdzie....
bedziemy pozniej zakladac watki o dchudzaniu najwyzej )
co do Castinga to ja robilam , ale brazem i szczerze powiem nie lubie tej farby :/ szybko sie splukala do brzydkiego koloru i wlosy matowe jakies sie zrobily
juz lepszy jak dla mnie jest ten Mus nowy ze szfarzkopf czy jak to sie pisze
robilam nim moja siwizne ( tak juz mam niestety :/ po mamie ) i powiem , ze ladnie sie trzyma jak na farbe bez amoniaku i ladnie splukuje no i fajnie sie naklada taki musik )
miejmy nadzieje , ze Zupka wejdzie jutro z dobrymi wiadomosciami !!!
ogladalam Kube W. , Kasia Kowalska byla ,uwielbiam ja ) niezle sie usmialam lubie ten program bardzo
Arlets
w oczekiwaniu na...?
szczerzę to ja zbytnio w okresie ciazy nie przywiązuję do tego wagi - mozna pofolgować więc korzystam :-) (choć jak widze szczuplutkie dziewczyny z duzym brzuszkiem tonie powiem .... bardzo mi się podobająObrzarłam się czekoladą i mam wyrzuty sumienia,ja już się dołączę do watku odchudzania.Boże jak Wy to robicie,że umiecie się odżywiać,a nie żreć za przeproszeniem.
fakt,że liczę na powtórkę z pierwszej ciązy i to że mnie łaskawie potraktuje(bo niby przytyłam 18kg (w tym 10 zostawiłam w szpitalu) a reszta tak szybko spadła,że nawet nie sadziłam że pójdzie tak gładko (psychike przygotowałam na gorsze skutki) ale to była zasługa karmienia - po zakończonym"cycu" lekkiego brzuszka dostałam już nie był wklesły) nie zrobił się ani jeden rozstęp .... ciekawe czy się tym razem tez tak uda choć krem już zakupiłam bo jednak mustellą się kremowałam i to był jedyny krem, którego zapach mi nie przeszkadzał :-):-):-)
zbeczałąm się wczoraj na "ekspresie reporterów" a potem jeszcze film dokum. o pedofilach dziecięcych
no nic zabieram się do roboty - miłego dnia laski
a i już mi weselej - przyszła zamówiona ponad 3 tyg. temu czapka na sesję zdjęciowe z dzieciaczkami
Dzień dobry,
ja w pierwszej ciąży spasłam się bo nie powiem, że utyłam tylko 47 kg więc teraz kłódka na ryja i bez szaleństw ;-) bo karmienie piersią i owszem ale jak się cycka odstawia to kilogramy wracają jak szalone...
Moja kózka wczoraj skakała na placu zabaw i zaliczyła glebę i stłukła nogę od 1:40 do 6:30 ( w nocy) oglądałyśmy bajki usnęła dopiero nad ranem więc mam dziś w domu małą marudę iprzypomniałam sobie jak to jest zarywać noce heheheh hartuje mnie na październik :-)
ja w pierwszej ciąży spasłam się bo nie powiem, że utyłam tylko 47 kg więc teraz kłódka na ryja i bez szaleństw ;-) bo karmienie piersią i owszem ale jak się cycka odstawia to kilogramy wracają jak szalone...
Moja kózka wczoraj skakała na placu zabaw i zaliczyła glebę i stłukła nogę od 1:40 do 6:30 ( w nocy) oglądałyśmy bajki usnęła dopiero nad ranem więc mam dziś w domu małą marudę iprzypomniałam sobie jak to jest zarywać noce heheheh hartuje mnie na październik :-)
gugula
oj Milka, biedna mala... ale nocki nie zazdroszcze
u nas dzis nocka spokojna, mlody dal pospac do wpoldo 9,wiec ja nie moge narzekac pogoda sliczna, slonce swieci,ale pewnie zimno jak cholera,bo snieg jescze nam zalega...brrrr...juz by sie zlitowala ta wiosna i do nas tez przyszla kurde.kupila dziecku kurtke wiosenna i pewnie jak bedzie na tyle cieplo,zeby mu ubrac,to juz z niej wyrosnie
ja wczoraj ubralam kolczyki sobie jak jechalismy do miasta, i moje dziecko tak patrzy na mnie dziwnie jakos...i mowie mu "co mamusia tu ma?" i on na to "mniam" i otwiera paszcze myslal,ze to jakies cuksy soebie powiesilam
i zupka dalej sie nie odzywa,co? kurcze....ale ona zazwyczaj z rana wchodzi na forum, wieczorem czesto jejnie ma, wiec teraz pewnie tez tak...mam nadz ze wszystko ok
kurde,a ja sie juz nastawilam na dziewczynke, a moj mi mowi ze glupia jestem on sobie zapamietal,ze lekarz powiedzial,ze na razie nie widac peniska,bo za wczesnie, a ja mam w glowie,ze powiedzial,ze na teraz to dziewczynka raczej,ale an 100% za wczesnie zeby powiedziec chyba kazdy slyszy co che
u nas dzis nocka spokojna, mlody dal pospac do wpoldo 9,wiec ja nie moge narzekac pogoda sliczna, slonce swieci,ale pewnie zimno jak cholera,bo snieg jescze nam zalega...brrrr...juz by sie zlitowala ta wiosna i do nas tez przyszla kurde.kupila dziecku kurtke wiosenna i pewnie jak bedzie na tyle cieplo,zeby mu ubrac,to juz z niej wyrosnie
ja wczoraj ubralam kolczyki sobie jak jechalismy do miasta, i moje dziecko tak patrzy na mnie dziwnie jakos...i mowie mu "co mamusia tu ma?" i on na to "mniam" i otwiera paszcze myslal,ze to jakies cuksy soebie powiesilam
i zupka dalej sie nie odzywa,co? kurcze....ale ona zazwyczaj z rana wchodzi na forum, wieczorem czesto jejnie ma, wiec teraz pewnie tez tak...mam nadz ze wszystko ok
kurde,a ja sie juz nastawilam na dziewczynke, a moj mi mowi ze glupia jestem on sobie zapamietal,ze lekarz powiedzial,ze na razie nie widac peniska,bo za wczesnie, a ja mam w glowie,ze powiedzial,ze na teraz to dziewczynka raczej,ale an 100% za wczesnie zeby powiedziec chyba kazdy slyszy co che
Anulka8700
Heej u nas tez pięknie
:-)
glodna jestem, ale kto mi zrobi sniadanko....
:-)
glodna jestem, ale kto mi zrobi sniadanko....
reklama
agadaria
nie przejmuj sie,ja tez nie jem tylko zre...wczoraj kg lodow grycana przed obiadkiem...tylko 1600kcal...kto by sie przejmowal...Obrzarłam się czekoladą i mam wyrzuty sumienia,ja już się dołączę do watku odchudzania.Boże jak Wy to robicie,że umiecie się odżywiać,a nie żreć za przeproszeniem.
wróciłam z zakupów co prawda mało udanych ale chociaz sushi (vegańskie) było dobre i lody z gorącą czekoladą
teraz cierpię na bezsenność
ja dzis nie spalam od 2 do 5...obudzilam sie i nie moglam zasnac...najgorsze ze wtedy czlowiek myslec zaczyna o durnotach
biedna mala....Moja kózka wczoraj skakała na placu zabaw i zaliczyła glebę i stłukła nogę od 1:40 do 6:30 ( w nocy) oglądałyśmy bajki usnęła dopiero nad ranem więc mam dziś w domu małą marudę iprzypomniałam sobie jak to jest zarywać noce heheheh hartuje mnie na październik :-)
dokladnie!!!!
hejka dziewczyny....dzisiaj pozytywnie....piękna pogoda za oknem....już jem śniadanko....
ja tez juz po sniadanku
rano badania krwi i moczu,zrobilam tez czynnik Coombsa,wyniki jego za tydzien,wiec nie bede sie fatygowac specjalnie dwa razy tylko pojade za tydzien
zaraz zabieram sie z mala za nauke angielskiej piosenki,bo ma na zaliczenie