reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

ja się strasznie boję że będę po porodzie taka bąba....ogólnie jestem kawał kobiety...mam 180 cm ii grubiutka jestem więc strasznie się tym zamartwiam....w ciąży mogę być bąba...ale potem wiem że ciężko to zgubić....ahhh

gdzie ta zupka....martwię się....

moze niekooniecznie duzo przytyjesz
niektore kobiety bardzo latwo po ciazy traca zbedne kg i waza nawet mniej niz przed ciaza :))
i tego sie trzymajmy :))

A ja wlasnie 2 bulki z dzemem wsunelam :cool2: tez musze zaczac bardziej warzywnie-owocowo sie zywic ale ciezko tak jak wolaja nas slodkosci :-p

Asionek bo moj lekarz jest w szpitalu caly dzien i dopiero popoludniu zaczyna przyjmowac no i sie nie wyrabia nigdy :-D ale za to jest dobry i dokladny wiec nie narzekam

wilwia to &&&&&&&& za jutrzejsza wizyte!

najwazniejsze , ze lekarz dobry :))

kurka teraz ja mam opcje jedzenie :/ zjadlam ok. 19 kolacje ( salatka ) ,ale dalej glodna jestem ... wlasnie zezarlam cala paczke pistacji i ide robic kanapki z pieczenia
trudno , jak nie zjem to padne hehe

reklama
witam sie wieczorem :-)

my juz po usg,wszystko w porzadku.dzidzia rozwija sie prawidlowo, ma juz 7,4cm :-) i powiedzial mi lekarz,ze na chwile obecna,to by powiedzial,ze to dziewczynka :-) ale ze za wczesnie zeby na 100%powiedziec :)ale i tak bylam w szoku,ze cokolwiek na temat plci powiedzial, bo w pl,to mi nawet w 18 tyg nie powiedziala,dopiero po 20 ;-)

kurde,widze zo o rozstepach..ja w pierwszej ciazy to masakrycznie duzo dostalam...cycki,brzuch,uda..wszystko..nic nie dalo smarowanie...ale ja przytylam mnooostwo...mialam 18kg na plusie....ale sie smialismy,ze mlody wazyl wiecej niz blizniaki naszych znajomych razem :-D

trzymam kciuki za wasze wizyty:-) no i gdzie ta zupka???

dzięki za dobre słowa....będę jeść i będę wierzyć...:)

ja jem i wierze , ze tak zle nie bedzie , a nawet jak bedzie to bede sie martwic pozniej ;))

Gugula super , ze dzidzia juz taka duza i wszystko jest dobrze :) no i mozeee bedzie dziewczynka !!
a 18kg to jeszcze w normie jak dla mnie ;) moje siorki sa podobnej postury do mnie czyli normalne i tyly po ok. 20kg , mama tez i powiem wam , ze nie bylo po nich widac , ze az tyle
A to jak stala tylem nawet na ciaze za bardzo nie wygladala :))
takze ja pewnie tez cos kolo tego przytyje ... nie licze na 10kg ;-)

razem zgrubniemy....i razem z tym będziemy walczyć...HEJ!! :)

dziewczyny mam pytanie z innej beczki....czy może któraj z was farbowała włosy loreal casting miodowy karmel?? nie wiem jak wyjdzie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rabbit, jasne bedziemy razem chudnac :-) ja przy Szymku szybko zgubilam ciazowe kg, i juz po 4 miesiacach wazylam 2 kg mniej niz przed ciaza....ale jak skonczylam go karmic to znowu hop i waga w gore poszla :-D
mi sie cos kojarzy,ze kiedys robilam,ale nie jestem pewna na 100%....z tym,ze jak robilam to jeszcze na anturalne moje, a mam ciemny blond,choc bardziej bym powiedziala ze jasny braz...i costam chwycilo,ale delikatnie..nie wiem jaki masz kolor,ale pewnie jak chcesz zeby wyszlo jasno w miare,to musisz rojasnic najpierw.....

ej,w ogole mi sie przypomnialo...ja juz mojemu synkowi mowie,ze bedzie mial braciszka albo siostrzyczke,ze mamusia ma w brzuszku dzidzie...i jak przyszlam z usg i mu pokazalam zdjecie to mu mowie,ze to dzidzia,ktora mama ma w brzuszku..i on na to "dzidzi" i wycalowal zdjecie :-D :-) moj kochany :-)

gugula ciesze sie ze wszystko wporzadku. Fajnie jakby to byla dziewuszka, mielibyscie parke :-) ale kochaniutki ten twoj synus!

rabbit Asionek zrobimy sobie zbiorowa wirtualna odchude! :-) Cwiczenia online i pozakladamy watki mamuski na diecie ;-) damy rade a na razie smacznego :-D

reklama
Do góry