reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dzien dobry wszystkim :)

Mam za soba 2 nieprzespane noce (bol brzucha i siku co kilka godzin) ale nawet nie jestem zmeczona :) W pracy tylko do 11.30 (bo pracuje w tym tygodniu tez w sobote) wiec jedziemy z mezem na pierwsze ogladanie dzieciecych prodoktow - juz nie moge sie doczekac :)

ja jeszcze nic nie kupilam, nawet skarpeteczki, wiec moze dzis?
Za to tesciowa juz ma stos ubranek, 2 recznie zrobione sweterki na drutach i welny na kolejne 3 ;)

reklama
hej dziewuszki. nie pisalam wczoraj bo pozno wrocilam i padlam jak niezywa na lozko zaraz po powrocie. wszystko napisalam na odpowiednim watku.dziekuje za troske :p jestescie kochane :)

Wilwia powodzenia!
Gugula ciesze sie ze widzialas w koncu bobasa :)

Witam. Jak szukacie dobrej farby bez amoniaku- to poszukajcie Welle Color Touch. - do kupienia w necie albo sklepach z artykulami fryzjerskimi. Nie niszcza wlosow, bez amoniaku jak wspomnialam , ladnie pachnie i pieknie nablyszczaja luske wlosa.

Czy to normalne ze po okresie spokoju ciagle mnie wszystko pobolewa??? Dalsze rozciaganie macicy sie wlaczylo ??

Ostatnia edycja:
wilwia - powodzenia :-D

Magi - na pewno jeszcze Ci się wiązadła naciągają jak nie jest to taki ból jak @ ze skurczami to nie masz się czym martwić.

Ja dzięki Bogu nie farbuję w ogóle kudłów, po pierwszej ciąży mi się super włosy zrobiły, ściemniały i fajnie się błyszczą, siwych nie stwierdzono więc nie farbuję :-)

oj Milka, biedna mala... ale nocki nie zazdroszcze :)
u nas dzis nocka spokojna, mlody dal pospac do wpoldo 9,wiec ja nie moge narzekac :-D pogoda sliczna, slonce swieci,ale pewnie zimno jak cholera,bo snieg jescze nam zalega...brrrr...juz by sie zlitowala ta wiosna i do nas tez przyszla :) kurde.kupila dziecku kurtke wiosenna i pewnie jak bedzie na tyle cieplo,zeby mu ubrac,to juz z niej wyrosnie :-D:-D:-D
ja wczoraj ubralam kolczyki sobie jak jechalismy do miasta, i moje dziecko tak patrzy na mnie dziwnie jakos...i mowie mu "co mamusia tu ma?" i on na to "mniam" i otwiera paszcze :-D myslal,ze to jakies cuksy soebie powiesilam :-D
kurde,a ja sie juz nastawilam na dziewczynke, a moj mi mowi ze glupia jestem :-D on sobie zapamietal,ze lekarz powiedzial,ze na razie nie widac peniska,bo za wczesnie, a ja mam w glowie,ze powiedzial,ze na teraz to dziewczynka raczej,ale an 100% za wczesnie zeby powiedziec :-D chyba kazdy slyszy co che :-D:happy:

Nie no twoj synek mnie rozbraja, swietny jest :-) A tego sniegu nie zazdroszcze tutaj wiosna juz zawitala na dobre na szczescie. Trzymam &&&&& za dziewuszke, niech bedzie jakas rownowaga ;-)

Witam sie szybciutko.
Wlasnie szykuje sie na wyjazd do lekarza,boziu jak ja sie denerwuje.Jak tylko wroce to dam znac,oby same dobre wiadomosci...

&&&&&&&&& zacisniete za wizyte, bedzie dobrze wiec czekamy na informacje.

Witam. Jak szukacie dobrej farby bez amoniaku- to poszukajcie Welle Color Touch. - do kupienia w necie albo sklepach z artykulami fryzjerskimi. Nie niszcza wlosow, bez amoniaku jak wspomnialam , ladnie pachnie i pieknie nablyszczaja luske wlosa.

Czy to normalne ze po okresie spokoju ciagle mnie wszystko pobolewa??? Dalsze rozciaganie macicy sie wlaczylo ??

Ja tez tak mialam ze przstalo mnie kluc i ciagnac na jakies 1,5 tyg a teraz przez kilka ostatnich dni znowu to mam. Macica sie powieksza caly czas bo dzidzius rosnie.

Anulka mnie tylko bezsennosc meczy. Ale zgage mialam w nocy jakies 2 tyg temu, okropnosc.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry