reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Dzien dobry wszystkim :)

Mam za soba 2 nieprzespane noce (bol brzucha i siku co kilka godzin) ale nawet nie jestem zmeczona :) W pracy tylko do 11.30 (bo pracuje w tym tygodniu tez w sobote) wiec jedziemy z mezem na pierwsze ogladanie dzieciecych prodoktow - juz nie moge sie doczekac :)

ja jeszcze nic nie kupilam, nawet skarpeteczki, wiec moze dzis?
Za to tesciowa juz ma stos ubranek, 2 recznie zrobione sweterki na drutach i welny na kolejne 3 ;)

reklama
hej dziewuszki. nie pisalam wczoraj bo pozno wrocilam i padlam jak niezywa na lozko zaraz po powrocie. wszystko napisalam na odpowiednim watku.dziekuje za troske :p jestescie kochane :)

Wilwia powodzenia!
Gugula ciesze sie ze widzialas w koncu bobasa :)

Witam. Jak szukacie dobrej farby bez amoniaku- to poszukajcie Welle Color Touch. - do kupienia w necie albo sklepach z artykulami fryzjerskimi. Nie niszcza wlosow, bez amoniaku jak wspomnialam , ladnie pachnie i pieknie nablyszczaja luske wlosa.

Czy to normalne ze po okresie spokoju ciagle mnie wszystko pobolewa??? Dalsze rozciaganie macicy sie wlaczylo ??

Ostatnia edycja:
wilwia - powodzenia :-D

Magi - na pewno jeszcze Ci się wiązadła naciągają jak nie jest to taki ból jak @ ze skurczami to nie masz się czym martwić.

Ja dzięki Bogu nie farbuję w ogóle kudłów, po pierwszej ciąży mi się super włosy zrobiły, ściemniały i fajnie się błyszczą, siwych nie stwierdzono więc nie farbuję :-)

oj Milka, biedna mala... ale nocki nie zazdroszcze :)
u nas dzis nocka spokojna, mlody dal pospac do wpoldo 9,wiec ja nie moge narzekac :-D pogoda sliczna, slonce swieci,ale pewnie zimno jak cholera,bo snieg jescze nam zalega...brrrr...juz by sie zlitowala ta wiosna i do nas tez przyszla :) kurde.kupila dziecku kurtke wiosenna i pewnie jak bedzie na tyle cieplo,zeby mu ubrac,to juz z niej wyrosnie :-D:-D:-D
ja wczoraj ubralam kolczyki sobie jak jechalismy do miasta, i moje dziecko tak patrzy na mnie dziwnie jakos...i mowie mu "co mamusia tu ma?" i on na to "mniam" i otwiera paszcze :-D myslal,ze to jakies cuksy soebie powiesilam :-D
kurde,a ja sie juz nastawilam na dziewczynke, a moj mi mowi ze glupia jestem :-D on sobie zapamietal,ze lekarz powiedzial,ze na razie nie widac peniska,bo za wczesnie, a ja mam w glowie,ze powiedzial,ze na teraz to dziewczynka raczej,ale an 100% za wczesnie zeby powiedziec :-D chyba kazdy slyszy co che :-D:happy:

Nie no twoj synek mnie rozbraja, swietny jest :-) A tego sniegu nie zazdroszcze tutaj wiosna juz zawitala na dobre na szczescie. Trzymam &&&&& za dziewuszke, niech bedzie jakas rownowaga ;-)

Witam sie szybciutko.
Wlasnie szykuje sie na wyjazd do lekarza,boziu jak ja sie denerwuje.Jak tylko wroce to dam znac,oby same dobre wiadomosci...

&&&&&&&&& zacisniete za wizyte, bedzie dobrze wiec czekamy na informacje.

Witam. Jak szukacie dobrej farby bez amoniaku- to poszukajcie Welle Color Touch. - do kupienia w necie albo sklepach z artykulami fryzjerskimi. Nie niszcza wlosow, bez amoniaku jak wspomnialam , ladnie pachnie i pieknie nablyszczaja luske wlosa.

Czy to normalne ze po okresie spokoju ciagle mnie wszystko pobolewa??? Dalsze rozciaganie macicy sie wlaczylo ??

Ja tez tak mialam ze przstalo mnie kluc i ciagnac na jakies 1,5 tyg a teraz przez kilka ostatnich dni znowu to mam. Macica sie powieksza caly czas bo dzidzius rosnie.

Anulka mnie tylko bezsennosc meczy. Ale zgage mialam w nocy jakies 2 tyg temu, okropnosc.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry