reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
karolinka nie strasz.....wrrrr......aa dużo tyłaś przy bliźniakach?? w którym miesiącu już byłaś baniuszka??

Ja sobie kupiłam Mustelę na rozstępy, pachnie ponoć delikatnie,a ja nie moge jej używać ze względu na zapach mnie on drażni wolałabym cos bez zapachu

pryzybela to nie chodzi o to ze nie nadrobie :-D bo do szkoly sie tak w 7-8 m-cu chodzi. Problem w tym ze juz miejsc nie ma bo sie panie pozapisywaly i wolnych miejsc brak. Takze wybiore sie do prywatnej szkoly.

Asionek dobrze ze piszesz ze Mustela ma taki zapach, musze powachac przed zakupem. Moze zdecyduje sie na cos innego. U mnie w rodzinie tez nikt nie mial rozstepow wiec licze ze geny mnie ochronia :-) A co to za zel po porodzie co pisalas?

Wlasnie tez nie wiem co z ta nasza zupka moze do domu nie dotarla. Ja mam w czw wizyte na 19:15 ale znajac zycie wyjde stamtad po 22 bo poslizg jest zawsze duzy. Moze ona tez tak ma.

Witamy nową mamę ;-)

Ja po ciąży dźwigam cycki i robię brzuch :tak: teraz, muszę zacząć z leksza zbójować gdzieś przy drodze co by mi kasy starczyło hej...

Niestety z rozstępami jest tak, że jak maja wyjść to wyjdą można się smarować nie wiadomo czym, mi gin polecił oliwkę dla dzieci i smarować się od samego początku ciąży, żeby skóra miała szansę się uelastycznić, jak już wyskoczą to na nic kremy...

Rabbit blagam nie robcie mi znowu smmakow ,bo mam echo w lodowce!
Milka chodz zrobimy razem napad na bank,sama nie mam odwagi:tak:

Jestem:-)
Jak polozylam sie z Tobisiem spac o 14.30 to obudzilismy sie o 6:szok:I to tylko ze moj pecherz dluzej juz by nie wytrzymal.Tak spalibysmy chyba do jutra.
Ja tez polecam bio-oil.Wlasnie musze sobie go zakupic,w pierwszej ciazy uzywalam i jest super.Co do szkoly rodzenia za granica,to do mnie zadzwonii ze szpitala i bezplatnie organizowali lekcje.Trzymajcie prosze kciuki za mnie jutro,rano mam wizyte u ginekologa i ze stresu juz mnie wszystko boli.

reklama
A co bedziemy obrabiac towar z tirow czy tirowcow?Bo to latwe zdobycze ,wystarczy udko wystawic i juz im staje..tzn juz staja(Male przejezyczenie sorry)
A kore usta chcesz robic?
A dopiero teraz popatrzylam na zdjecie,usta boskie marzenie kazdego chlopa

Do góry