niedawno tu na BB dziewczyna musiala wyrokiem sadu przeprosic swoja tesciowa za to co na nia na BB wypisywala
dlatego uwazam ze dla niektorych tematow lepsza jest grupa zamknieta
na czerwcowkach kilka dziewczyn mialo regularnych szpiegow, tesciowa, szwagierka, kolezanki z pracy itd./QUOTE]
o zesz.....ale akcja...nidgy nie zrozumiem osob ktore szpieguja w rodzinie...sorki,dla mnie to chore...
Czesc dziewczyny
Robiłyście może te testy podwójne, tzn PAPP i BETA HCG, wiem ze są one refundoane dla kobiet po 35 roku życia, które kilka razy poroniły, lub w rodzinie były jakieś choroby genetyczne, czy wrodzone.Jak byłam z córką w ciąży to żaden lekarz nawet mi nie wspomniał o takim badaniu, a ten do którego teraz chodzę mówi że to podstawowe badanie i każda ciężarna powinna je zrobić, tylko szkoda że kosztuje 270 zł:-(
Ja robilam usg genetyczne,zaplacilam 150zl...Na testy z krwi nie poszlam bo nie chcialam...u mnie kosztuja 250zl...a lekarz powiedzial Ci tak (mnie zreszta tez)bo pewnie chodzisz prywatnie,dla niego to dodatkowy zarobek...jezeli czujesz potrzebe lub masz pozytywny wywiad w rodzinie,to powinnas zrobic.
asionek - ta dziewczyna to raczej zrobila troche wiecej niz ponarzekanie jesli ma teraz takie problemy.... a bycie usmiechnietym i milym to dla mnie nie opcja na kazda sytuacje, bo co to rozwiazuje?
Nie mowie o byciu swietym, kazdy sie zlosci, kloci, niezgadza - ja mimo wszystko jesli mam z kims problem to rozmawiam o tym przede wszystkim z ta osoba. Ale moze ja mam jakies niewiarygodne szczescie ze w zyciu prywatnym bylam blisko z ludzmi "do rzeczy" z ktorymi da sie pogadac
W pracy to inna sparawa
ale chyba tez nie pisalabym o tym jaki to ktos beznadziejny na necie ani nie opowiadala o tym dookola. Ale rozumiem ze niektorzy tego potrzebuja
.
a co do obgadywania, czesto mowie o tym jak ja sie czuje w zwiazku z dana sytuacja, zastanawiam sie dlaczego ta osoba tak a nie inaczej postapila i o co tak naprawde chodzi (moze zboczenie zawodowe
). Jesli to obgadywanie to robie to caly czas
ojjj...kazda z nas plotkowala i bedzie plotkowala...takie durne nasze natury...
Ja dzis mialam leczo (dzieku
lilou ;-);-);-);-)) i zupe grzybowa...mialam na to ochote od dawna,a ze wczoraj dostalam grzybki suszone od cioci to juz nie mialam wyjacia....